Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Kalvītis satraukts, ka valdība nedomā par valsts ilgtermiņa attīstību

Bijušais premjerministrs Aigars Kalvītis ir satraukts par to, ka pašreizējā valdība nedomā par valsts ilgtermiņa attīstību. Ja pie tās netiks strādāts, Latvijai ilgtermiņā draud lielas problēmas. Taču tā vietā, lai strādātu pie valsts izaugsmes ilgtermiņā, politiķi vairāk domā par partiju cīņām. Tā otrdienas rītā intervijā LTV raidījumā Labrīt, Latvija! izteicās A.Kalvītis.Viņš norādīja, ka Latvijā šobrīd uzkrājas problēmas, kas netiek risinātas. Viņš brīdināja: ja tas tā tālāk turpināsies, tad ilgtermiņā Latvija nonāks ļoti lielās problēmās.

Viņš norādīja uz bēdīgo situāciju Latvijas darba tirgū, nodokļu maksātāju trūkumu, kā arī to, ka ļoti daudzi brauc strādāt darba tirgū Eiropā. "Domāju, ka mēs varam nonākt tādā situācijā, ka vairs nebūs iespējams normāli valstī strādāt ar fiskālo politiku, jo jau šobrīd situācija ir traģiska - nespējam finansēt ļoti svarīgas jomas," norādīja bijušais premjers.

"Ar šīm ilgtermiņa problēmām politiķi nestrādā. Viņi vairāk domā par savstarpējām pozicionēšanām, par partiju cīņām, bet ko darīt ilgtermiņā, nejūtos drošs, kad skatos uz valdības darbu," teica A.Kalvītis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas