Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Kampars cer, ka māju siltināšana kļūs par visas Latvijas kustību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dana1
D
Tipisks Jaunā Laika projekts.
Serij
S
Pēc tā, ko pēdējie komentāros raksta, sanāk, ka mājokļu trūkums Latvijā tikai augs, un līdz ar to - cenas un līdz ar to - saruks Latvijas konkurētspēja. Jāpastudē detalizētāk vēstule SVF, ja tur ir minēta Latvija konkurētspēja, tad vēstules kā starptautiska līguma (tā to pozicionē) spēks ir lielāks par likumu un MK noteikumu spēku un līdz ar to - visi pasakumu, kas bremzē Latvijas konkurētspējas piegaugumu ir pretrunā ar līgumiem un Satversmi un tie ir atceļami, bet visi ierdērņi - ja tie ļaunā prātā šadus likumus ir ieteikuši un akceptējuši sūtīšanai likumdevējām, ir bargo sodāmi ar zaudēto līdzekļu atlīdzināšanai, kā arī kriminālprocesa kārtībā - par amatpersonu noldaidību. Ieteiktu uzmanīties!
Normunds
N
Turklāt tad, kad nesošās konstrukcijas mājai sarūsēs, nekāda siltināšana māju neglābs! Pēc normatīviem paneļu mājām jau vajadzētu brukt. Tā kā izskatās pēc kārtējās afēras!
skeptiķis
s
Tagad siltināt ir muļķigi. Daudz nesakārtotu lietu. Taisnība, ka krītoties siltuma patēriņam, tā ražotāji ceļ cenu. Tas pirmkārt. Otrkārt - pašlaik bankas kredītiem uzliek milzīgus %. Desmit gadu laikā tīe "noēd" visu Eiropas līdzmaksājumu. Treškārt - nosiltinātai majai ir lielāka kadastrālā vērtība - tātad arī vairāk jāmaksā īpašuma nodoklī.
latgalis
l
Tas darās TIKAI TĀPĒC lai it kā valdība darbavietas rod ......kārtējais apslēptais ,,nodoklis,, ko uzspiež. nemākulīgā valdība.
ELEKTRIĶIS
E
NAV JĒGAS SILTINĀT , kā PATĒRĒS MAZĀK MEGAVATU, TĀ PIELIKS CENAS !! Tas pats notika ar elektrību, cilvēki sāka taupīt , patēriņš krasi kritās.....NU CENAS AR CĒĻ !!! TAS IR RIŅĶA DANCIS un tautai NAV VAJADZĪGS!! Ziemas jau sen ir palikušas siltākas un būs vēl siltākas.
SISTĒMA JĀMAINA!
S
Tagad tautai atkal ar varīti grib uzspiest ņemt kredītus.....NU MUGGS TĪRAIS!!!
to siltina
t
Zināms, ja kā LR likumdošana klibo - Satversmes tiesai vienmēŗ ir darbs, un ja manai mājai ķersies klāt, tad būs vēl vairāk darba - un maksāsiet visi par privātīpašuma tiesību pārkāpšanu - arī niks siltina maksās no sava nodokļu naudas par to, ka Saeima ir pieņēmusi netaisnīgu likumu un par to, ka niks siltina atbalsta šādu likumu.
Dārznieks
D
Vai Kampars patiešām ir tāds m ..... vai par tādu izliekas. Siltināšana ir siltināšana, siltuma ekonomēšana ir kas cits , siltuma efektīva izlietošana - cits. Viena neizolēta siltumtrase , kas piegādā siltumu mikrorajonam "palaiž vējā" vairāk siltuma nekā 20 "apsiltinātas " daudzdzīvokļu mājas. Un tādu no siltuma piegādātājiem atkarīgu nebūšanu ir desmitiem. Nebiju domājis, ka Jaunais Laiks ar savu fiziķu brigādi var tehniskas lietas pārvērst "visas tautas kustībā".
jautrais
j
...cerība muļķu mierinājums..
siltina
s
Tajā mājā "Par" nobalsoja 85%. Un tādos gadījumos ir atrunāts likumdošanā, ka ja lielākā daļa ir "Par" - jāmaksā arī tiem kas bija pret.
Luvra
L
Dzīvojam blakus tai šobīd siltinātajai ēkai, un rudeņos un pavasaros esam spiesti turēt logus vaļā. Ļoti aukstā laikā ir Ok. Ja nosiltinās, tad turēsin vaļā logus visu ziemu!!!.Kāpēc nevar ekonomēt , pirmkārt jua, uz mazāku kurināšanas režīmu???? Mums tā ekonomija latviešu stilā???!!!
???
?
Sito es nesaprotu.. ja taja maja 51% parakstija ar banku ligumu par kreditu ekas siltinasanai.. bet es nekadas paradsaistibas ar banku neparakstiju un bankai maksat netaisos.. tad par KREDITA nemaksasanu mani iesniegs tiesa un man nonems dzivokli?
UPS
U
..un tagad ja nemaksa kreditu nonem dzivokli.. tiesas daudzus ir izlikusas no dzivokliem...BET JA NESAMAKSAS SILTINASANAS KREDITU NONEMS VISU MAJU?????!!!!!!!!! ARI TIEM CILVEKIEM NONEMS DZIVOKLUS KAS BIJA PRET SILTINASANU UN NEPARAKSTIJA KREDITSAISTIBAS?????? KAUT KADS MURGS...
valdis
v
BALELINS -taisniba nespēs dalā nomaksāt kreditus kā tagad un visi būs bankas vergi jo nem taču kolektivi kreditu un tad viena dienā tikpat kā ar šuleriem tā ar banku tā izutrupēs ka sodien zemniekus un paradniekus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas