Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Kampars: dzīvokli pārdevām ar visām mēbelēm un sadzīves tehniku

Ekonomikas ministra Arta Kampara (Vienotība) saņemtais dāvinājums 27 000 latu apmērā no sievas Ilvas Kampares ir „likumīgi ienākumi, kas gūti pirms vairākiem gadiem, pārdodot dzīvokli ar visām tajā esošajām mantām”, teikts ministra ceturtdien izplatītajā paziņojumā.

„Darījumā, kas slēgts starp Ilvu Kampari un dzīvokļa pircēju, dzīvokļa pārdošanas cena ir tāda kā norādīta zemesgrāmatā,” ekonomikas ministra viedokli portālam Diena.lv pauda A.Kampara padomniece Elīna Bīviņa.

„Tajā pašā laika periodā tika pārdotas divas zemesgrāmatā nereģistrētas garāžas, kuras atradās garāžu kooperatīvā Jauntukums-1, vienlaikus ar dzīvokli tika pārdotas visas mēbeles, virtuves iekārta ar tehniku, sadzīves tehniku u.c., kas atradās dzīvoklī, Kamparu ģimenei no tā izvācoties, un par kurām cena tika noteikta, vienojoties,” minēts paziņojumā.

Jau ziņots, ka ekonomikas ministrs A.Kampars pērn no sievas dāvinājumā saņēmis 27 000 latu, liecina ministra Valsts ieņēmumu dienestam iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija par 2010.gadu.

A.Kampars iepriekš sacīja, ka šo naudu viņa sieva ieguvusi, pārdodot sev piederošo dzīvokli, kas vēl senāk piederējis sievas vecākiem. Dzīvokli, kurā līdz tam dzīvojusi politiķa ģimene, nolemts pārdot, jo Kampari uzbūvējuši ģimenes māju.

Darījums, pēc A.Kampara vārdiem, noticis 2008.gadā, tomēr ģimene vairākus gadus šo naudu neesot noguldījusi bankā, bet uzglabājusi skaidrā naudā. "Tā nauda bija domāta nebaltām dienām," sacīja ministrs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas