Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Kampars: esmu kaut kur dzirdējis, ka Latvija būšot slānekļa gāzes ieguves lielvalsts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ano
a
Ja esi ekonomikas ministrs,ir jabut stabilai domasanai,runasanai,bet nevar vadities baumu limeni-es esmu kautkur dzirdejis...Pavisam aplami.
copy
c
ir kaut kas kopejs kamparam krislovskim karinam repsem rimsevicam alderam utt
alberts
a
Nez kāpēc vēl 1947 .gada Miera iela viena majā,bija gāzes plītiņa - smirdēja briesmīgi,bet uzcept kautko un to vareja.Tad nebija nekādi - "Dašavi" ne neka cita.Tagad MOCĀS,kas nu būs? kā būs?Pieradusi "zaļi" dzivot.Nu tad turpiniet,līdz sakssiet zāģēt parka kokus "godmaņa krāsniņām".Jāapjēdz - ja nesaksim PAŠI ražot būs "bietē"!
Ēriks
Ē
Kaut kāds vāks! Ekonomikas Ministrs, kas saka'"es kaut kur dzirdēju..." Vēl labāk varēja apgalvot, "Man viena tante tirgū teica, u kas tur zin, varbūt, arī ka..." Jau pēc Slaktera, Latvija kļuva slavena kā valsts, kur idots var kļūt par Finansu Ministru, tagad, ar vilku, Slakteris ir pārspēts, bēt vēl lielāks idiots, acīmredzot, mums ir Ekonomikas Ministrs!
latvietis
l
Es zinu, tā ir lapsas provokācija! Organizēta!!!
latvietis
l
Stulbs, vēl stulbāks, Kampars!
Lapsa
L
Premjera Valda Dombrovska un viņa juridiskās padomnieces Sandras Bukanes ģimeņu kopīgais nekustamā īpašuma bizness pēdējos trīs gadus saņēmis iejūtīgu attieksmi no valstij piederošās Latvijas Hipotēku un zemes banka....
Alex
A
Tā ir kampaņā Arti, tā ir organizēta kampaņa
Pilsonis
P
Bet tas taču ir galīgi smieklīgi, ka ministrs oficiāli atstāsta kaut kur dzirdētas baumas...
m
m
Otrs slakteris
ORANŽĀ BĪBIŅA
O
man patīk, kā tie oranžie savus stučītājus ievada vienotības sirdī un tad tā sirds muld visādas blēņas:)) ābollapitiņas kundze arī grib būt liela dāma un nebaidīties no "labākajiem 3 brāļu kulturālajiem pr speciāluistiem haha
rietumniece
r
ASV Pensilvānijas štatā jau ir konstatēta gruntsūdeņu saindēšana no slānekļu gāzes urbumiem, kuros zem spiediena iedzen ķimikālijas t.sk. vēzi izraisošas (to angliski sauc "fracking") lai zemes slāņus salauzītu. Vai Latvija to grib?
hahahaaa
h
muļķis :D
vuarzazi
v
Iegūt slānekļa gāzi nozīmē šodien piesārņot tukstošus km2 gruntsudeņus un aramzemi. Vispirms vajag likumus, kas aptur šādus piesārņojumus.
gio
g
Brāļi Roulendi gan māk - i virsrakstus, i bildes atlasīt! Paskat - viens brālis AŠ1 apņēmīgi pret miljonāriem, otrs - uz Satversmes tiesu par taisnīgu lietu, par ceļiem! Tikai Vienotības ministri gan - kā saka, tā muļķība. Bet brāļiem Roulendiem jautri - it kā AŠ1 jau visu būtu paskaidrojis par to, vai viņš tas "Bārda", pie kura RD būvniecības kukuļi nonāk - lasāms tiesas materiālos - un kā ticis pie Andrejostas zemes - pa lēto, par sertifikātiem. Pašiem jau liekas - viss štokos! Vairāk tik tādu virsrakstu, moš kāds ar uzķeras!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas