Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 13. jūnijs
Uva, Ainārs, Zigfrīds

Kampars: Latvijā vajadzētu palielināt minimālo algu, iespējams, diferencējot pa sektoriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ciniķis
c
Visiem gribu atgādināt vienotības un dombrovska pozīciju, kad viņiem likās, ka saeimas vēlēšanas ir pēc 4 gadiem jeb "aiz kalniem" . 2011.gada 20 aprīlī masu medijos bija ievietots raksts ar nosaukumu: - "Mēģinās panākt vienošanos par algu iesaldēšanu privātajā sektorā". Tagad, kad vēlēšanas ir pēc 3 mēnešiem nevis pēc 4.gadiem "pēkšņi" vienotības pozīcija ir mainījusies!!!! Jautājums - kādi iemesli? Inflācija palika mazāka? Vai Māstrihtas kritēriji, kurus tik cītīgi Dombrovskis apsprieda rakstā, mainījās un kļuva savādāki? Ne, mīlīši - Māstrihtas kritēriji ir tādi paši, tikai vēlēšanas ir pārāk tuvu. Tamdēļ arī tāda īslaicīga viedokļu maiņa, uz vēlēšanu laiku tā teikt. Pēc vēlēšanām atkal varēs runāt par algu iesaldēšanu, par to, ka javeic konsolidācija, naudas nav, visiem viss jāaizmirst un tā tālāk. Varbūt kāds vēl šaubās, ka šī ir Kampara un vienotības īslaicīgs viedoklis, lai atkal apmānītu vēlētājus? Tad jums ir jābūt naiviem.
zumm
z
Pašlaik minimālā 200 lati - ja kāds vēl nezin.
latviešu sociālists
l
Kad ekonomikas ģēnijs KAMP-ars iedomāsies paanalizēt nodokļu sistēmu? sociālais nodoklis - 35,04% ir lielākais pasaulē un no pirmā lata!!!!!! Vai neienāk prātā, ka šī nodokļa samazināšana varētu pozitīvi ietekmēt ekonomikas izaugsmi? Vai nevajadzētu šo nodokli likvidēt vispār? Ak nav naudas budžetā? Tad palieliniet ienākuma nodokli visādiem baņķieriem, starpniekiem, spekulantiem miljonāriem! 40% ēnu ekonomiku piežmiedziet, palieliniet nodokļu slogu bagātajiem, aplieciet ar nodokļiem glaunos autiņus!
latviešu sociālists
l
Labāk būtu ēdis!
antiņš
a
Tas ir nokavēts, Ķīlis un Rungainis tam nepiekritīs.
Klons Nr.2
K
KAMPARS nopircis reklāmu Dienā?
mežmalis
m
minimālās algas pa sektoriem ministriem min 5000Ls šoferu dēliem 7000Ls deputātiem 3000ls vienkāršā darba veicējiem ne mazāk kā 50Ls!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas