Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Kampars: neesmu finansiāli ietekmējams

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vai
V
jums Kampara kungs kauna vairs vispaar nav??? Juus uzskataat,latvieshu tauta ir tik stulba un noticees juusu ataisnojumiem? Bezdarbniece daavina naudu viiram...ministram?! Jaaprasa kas tad liedza kundzei bankaa nolikt?Taatad neuzticiiba bankaam? Un peec kaa tas oz..pareizaak smird???
vells
v
Kur ir izmeklēšana? "vienotība" ir piemuldējusi visus kaktus ar savām šaubu ēnām, šeit ir ATKLĀTS kukuļņemšanas gadījums, KUR IR IZMEKLĒŠANA????? Nav ko muldēt par šleseriem un šķēlēm, ja nemācējāt (vai negribējāt) viņus iesēdināt, tā ir jūsu problēma, šeit "vienotības" korišoks ir iekritis uz kukuļņemšanu vistupākajā veidā, lūdzu izdariet pāris elementāras izmeklēšanas darbības pirmstiesas psocesā, pēc tam iesēdiniet šo mēgli. NAV KO MULDĒT VIENOTĪBA, JŪS ESAT ZAGĻI!!!!!
gagaga
g
Lūk vīrs, kas ir stingrs kā klints un dzidrs kā avota ūdens! Tik fundamentālu kungu ar tādiem sīkumiem kā krāpšanos ar 27000 izcelsmi neietekmēsi, tam vajag vairāk.
!
!
Pārdodu Jaunā laika baznīcas zvēresta kapitāldaļas. Lēti.
...
.
Batjka ari pardeva dzivokli par sviestmaizi. mebeles pa daargo. Ministrs ta nedrikst darit. Varbut vienigi uzbekija
Ēriks
Ē
Ticu, ka nav finansiāli ietekmējams, bet pērkams???
Jukums
J
No portāla IR: “Es nesaprotu, kā pēc tāda skaidrojuma, ministrs var palikt amatā. Katra no tām epizodēm atsevišķi varētu būt uz likumības robežas, bet tas viss stāsts kopumā.. tas nav savienojams ar ministra amatu vismaz līdz laikam, kamēr tiesībsargājošās iestādes sniedz savu atzinumu, “ tā Ir.lv pauda “Providus” pētniece Iveta Kažoka. Viņasprāt, visgraujošākais ir ministra atteikums atklāt investora identiāti, liedzot sabiedrībai novērtēt, vai tā ir reāla persona un vai šis cilvēks iepriekš nav bijis saistīts ar kādiem Kampara pieņemtajiem lēmumiem ekonomikas ministra amatā. “Līdz tam brīdim, kad ministrs beidzot saprotami un ticami spēs atbildēt uz šiem jautājumiem, viņam būtu jāaiziet, “ sacīja Kažoka, norādot, ka iespējama arī situācija, ka likuma pārkāpumi tomēr tur nav atrodami, tomēr “demokrātiskā valstī, kur ir vismaz kāda politiskās atbildības latiņa, ar dzelžainu likuma ievērošanu vien nepietiek. Ir svarīgi tas, kā tas izskatās un tas kopiespaids ir briesmīgs, it sevišķi par anonīmo investoru, par ministra sievu, kas 27 tūkstošus tur skaidrā naudā, jo baidās no bankām, par visām tām garāžām un iekārtām..Skaidrs, ka parastam Latvijas pilsonim viss var gadīties, bet ekonomikas ministram tas nepiedien.” Līdzīgās domās ir arī “Providus” pētnieks Valts Kalniņš. “Ja ministram ir tādā putrā privātais bizness, tad skaidrs, ka viņš ir diezgan vārīgā vai ietekmējamā stāvoklī. Vai nu viņam ir vai nav bijuši nelikumīgi avoti, bet uzticamību viņam kā augsta līmeņa valsts amatpersonai tas mazina. Ir grūti paļauties nopietnos lēmumos uz cilvēku, kuram tie ienākumu avoti ir tik ļoti milglaini, īpaši es domāju par avansa maksājumu par acīmredzami bēdīgā stāvoklī esošu kapitālsabiedrību, “ sacīja Kalniņš. ............................................... ............................................................ ... Secinājumi ir bēdīgi: 1. Vienotības pārstāvji neievēro pašu deklarētos godīgas politikas principus 2. Viņi paši nespēj vai nevēlas dzīvot pēc tām pašām receptēm, ko tik devīgi iesaka tautai. 3. Viņi nevēlas ieviest to praksē pārbaudīto sociāli-ekonomisko politiku un iet to ceļu, kuru ir gājušas praktiski visas attīstītās valstis. 4. Pasiem savu ideju kā attīstīt tautsaimniecību viņiem nemaz nav. 5. Viņu domāšana aprobežojas ar baņkieru šauro skatu uz problēmām. 6. Nav dialoga ar sabiedrību, jautājumi, ierosinājumi, ieteikumi utt paliek bez atbildēm. No Vienotības puses ir tikai monologs, kuru, acīmredzot, viņi paši uzskata par dialogu. Uzskatu, ka ir pienācis laiks atkāpties ne vien Kamparam (Mūrniece to jau ir izdarījusi), bet visai Dombrovska valdībai kopumā!
Janka
J
Ne jau tas ir briesmīgi, ka Kampars "nedaudz nokļūdījās", briesmīgi ir tas, ka mums ekonomiku vada tāds idiots....
uldis
u
ea kamparu itekmēju visos veidos
legolas
l
Atkal demagoģija. Neviens nav teicis ka esi finansiāli ietekmējams. Nepārrausti faktus. Tev vienkārši ir nelegāli ienākumi. Par to, gudrīti ir runa
.........
.
Bla, bla, bla - ipasi labi bija izteikums par neuzticesanos bankam - nezinu nevienu privatpersonu, kas godigos nolukos majas turetu tadas summas, tapat ka skaidrs, ka santehnikas tirgosanas (ka visa mazumtirdznieciba) nokrita, nevis attistijas veiksmigi, lidz ar milzigo iekseja paterina kritumu valsti. Labak lai tiesibsargajosas iestades saka savu vardu, bet var jau saprast, ka sis "pusinteligentais bezdarbnieks" nevelas pamest ministra posteni (ko butu izdarijis jebkurs sevis cienosas valsts politikis), jo citur darbu neatradis, diemzel vinam gan nosplauties, kadu tas iespaidu tagad atstas uz Latvijas investiciju vidi un lidz ar to cilveku labklajibu.
pasaka
p
uzdavinaja pat sava teva mantojumu viram hahahahhahahhahhaa
pasaka
p
Ja neesi finansiali ietekmejams, ko tad pienemi sievas naudu, zinadams, ka vinai nav citu ienakumu? Ta teikt bezdarbnieks davina ministram naudu! : )
CIETI!
C
Kampars ir žuļiks un maz ko jēdz no ekonomikas.
jautajums
j
Kura sieva davinas viram visus savus uzkrajumus un nu pasai nav neka, jo tacu nestradaa! Tad jabut pilnigai mulkei vai arii uznemusies viira melus uz sevi. Sis davinajums jau ir absurds pasaa saknee, bet Kampars vel pat to nesajedz. Nu ists nasing specal.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas