Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Karnīte: demogrāfisko situāciju uzlabos tikai pārdomāta imigrācijas politika

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
....
.
Ja tas Karnītes kantoris finansējas no valsts, tad ar steigu jālikvidē. Tukša naudas izsviešana. Kad likvidēs kretīnpartiju sastrādāto, tad i bērni dzims i atgriezīsies daļa aizbraukušo. Vajag maksāt normālas algas un neba nu imigranti strādās par algām ko piedāvā bezdarbniekiem.
rausis
r
Tieši tā arī ir. UK no imigrantiem vislielāko labumu gūst visas tās pašpasludināto lordu un švītiņu kompānijas, kuras negrib strādāt un problēmas ar naudas plūsmu risina, izmetot no darba vietējos un pieņemot imigrantus. Vidējais anglis no tā neko neiegūst. Papildus tam samazinās dzīves līmenis un pieaug nekustamo īpašumu cenas. Pagājušā gada vēlēšanās varēja labi redzēt, ka Londona balsoja par veco politiku, kas imigrāciju aizstāvēja, bet visa pārējā valsts balsoja par pārmaiņām.
smiekliņš
s
Šitā tante arī piegriezusies! Treknajos gados klusēja kā ūdeni mutē ieņēmusi! Mēs visu to zinām, bet vieglāk no tādas tukšas vāvuļošanas nepaliek!
6 колонна
6
Lai pilniba piebeigtu latviesu tautu mums trukst imigrantI!BRAVO!
Divaini gan
D
Visiem Eiropā ir vajadzīgi imigranti, bet Latvijai - ne.
Varētu arī tā
V
Ko var murgot par kaut kādiem imigrantiem?Kam viņi te vajadzīgi?Pašiem pie 200 tūkst.bezdarbnieku,apm.tik pat izbraukušo.Lūk,kur ir rezerves attīstībai.Problēma jau tā,ka valdošā banda satraucas,ka šiem nebūs no ka kāst nodokļus. Tā ekonomikas "attīstība" jau ir vajadzīga viņiem pašiem,lai papildinātu savus virtuālās naudas kontus.Ar naudas pelnīšanu slimajiem jau nepielec,cik tas ir idiotiski -pelnīt tikai pelnīšanas dēļ. Faktiski jau jebkuru kopprodukta pieaugumu,ko dod migranti,viņi paši jau arī aprij.Nu jā,savs %% nogulst valdošās kliķes kabatās.Labums no tās "ekonomikas attīstības" tiek ne jau iedzīvotājiem. Reāli te nevajag neko attīstīt.Priekš kam?Dzīvo mierīgi tie 1,5 milj.iedzīvotāju(tik varētu atlikt,kad visi naudas kārie aizlaidīsies).Ekomomiku minimizē un viedo uz maksimālas pašpietiekamības principiem,pārvaldi minimizē.Lauksaimniecības produkciju saražot var uz vietas.Nu,nevajag te nekādu lielražošanu.Enerģētisko resursu patēriņš samazināsies.Būs mazs iedzīvotāju blīvums,daudz nesamaitātas zemes.Nodokļus minimālus,bet pensijas uzkrājumus,līdzekļus izglītībai,medicīnai krāj katrs indivīds pats. Ideāli.Tikai pa robežu jāuzceļ žogs,lai visādi salašņas nelien iekšā.
Jānis
J
Man liekas,ka negatīvi pret latviešiem izturas pati valsts.Protams jebkurš cilvēks,jebkura tauta piesardzīgi izturēsies pret svešinieku(pat šeit ,jebkurā darba kolektīvā pret jaunpienācēju būs piesardzīga attieksme).No otras puses ,vai latviešiem un etniskajiem krieviem patiktu Latvijā vjetnamieši ,kirgīzi vai ķīnieši ?Vidusāzijas un āzijas valstu iedzīvotajiem ir citas tradīcijas un izpratne par dzīves vertībām(piem.musulmaņus vispār nedrīkst ielaist dzivot Latvijā,pietiek ar tiem,kas jau dzīvo šeit).Varbūt ekonomika nav tas galvenais.
pamela
p
Pārlasiet manu komentāru Lellukiņ!Es "neapreju"auitoru,bet izklāstu savu situācijas redzējumu,iepretim jums,kura aicinot citus domāt ar galvu pati sen jau tā vietā lieto "pakaļu". Ne nu jūs man norādīsiet kad un kur man jāpaklusē,jo neesat Širaks un es - VVF !To jūsu prastuma "literāro"val.par kaut kādiem "jenotēniem"nesaprotu.Par palikušiem latviešiem !!To es jau Karnītei skaidroju,jums - NEPIELEC !Atkārtoju - vainīgi krievu okupanti,kuri paši Saeimā bez valsts val.,bet kā darba devēji pat asinizatoram prasa OKUPANTU val. Par "rietumu okupantiem".Vēsture cik noprotu jums ir pilnīgi sveša.Ielāgojiet - OKUPĀCIJA - lat.occupatio,citas valsts teritorijas sagrābšana ar bruņotu spēku un savas pārvaldības ieviešana tajā !!! vai SVF vai kāda cita RIETUMU organizācija vai valsts / izņemot Krieviju 1945.g./ ir ienākusi Latvijā pēdejo 20.g.laikā?!
Juhans
J
Kāpēc šo "speciālisti" te vēl rāda? Vai nevar iet pensijā un muldēt ar savas sētas vecenēm.
luteranis
l
pirms kritizet valsti vajadzetu nozelot to, ka karnites paaudze nesadzmdeja pietiekami bernu lai tagad visas sis ziepas nenaktu par musu galvam
Hrens Hrenovijs
H
Parādiet pie kura konvejjera Zveidrijā muslīši strāda'? Ne velti Vācija satraukusies par vācu intelektuālo potenciālu , jo to tā pamatīgi muslīši atšķaida. Vācu pedantisms nav savienojams ar muslimiem. Muslimi -asociējas ar tirgošanos dzīhadu, daudz bēniem, ne akurātumu un precizitāti.
Hrens Hrenovijs
H
Migrācija ne imigrācija ir tas kas latviešus izglābs no izmiršanas, jo pašu valsts jau 20 gados savu darbu ir izdarījusi
000
0
Kurš imigrants brauks uz Latviju par 200 ls mēn. atalg., mācīsies valodu (par maksu), kad ziemā arā - 25 c. Ha! Nu gan man dienu uzjautrinājāt! :D Pat ja viņs iebrauks, pēc mēneša viņš aizbrauks uz Īriju!! :DD Daižreiz es doma, ka lv dzīvo patiesi "domājoši" cilvēki.
ārzemniekam
ā
Tā ir utopija, ka imigrāciju var regulēt un ievest tik un tik no tādas vai šādas tautības. Līdz ar to imigrācija Latvijā nav pieļaujama kā tāda. Problēmas radīsies tūlīt, kad šie imigranti saņems naudiņu no ES par savu biedrību veidošanu t.s. integrāciju un vairosies kā mušas, kamēr vietējie iedzīvotāji mirs badā.
rausis
r
Pirmkārt, jebkurš imigrants ir dzīvs cilvēks!!!!!! Kādas tiesības pret otru izturēties kā pret lopu, kuru var ar vagonu atvest vai aizvest, kad vairs nav vajadzīgs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas