Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Ķīlis vīlies valdības simts dienu veikumā

Valsts prezidenta pārziņā izveidotās Stratēģiskās analīzes komisijas (SAK) vadītājs Roberts Ķīlis ir drīzāk vīlies par Valda Dombrovska (Vienotība) valdības simts dienu veikumu, jo bija gaidījis, ka valdība paveiks ko nozīmīgu.

Intervijā Latvijas Radio viņš teica, ka pēc politisko partiju apvienības Vienotība uzvaras vēlēšanās vēlētāju gaidas ir bijušas lielas, taču tās nav piepildītas.

“Neesam redzējuši valdības skatījumu par reformām būtiskās jomās. Zaudēts ir arī tajā ziņā, ka iedzīvotājiem nav izskaidrots, kāpēc jāgriež 50 miljoni, kāds sakars tam ar manu dzīvi. Iznāk tā – viņi ņemas, bet iedzīvotāji līdz galam nesaprot. Pirmajās simts dienās nav bijis aktīva piedāvājuma, tas ir vilšanās pamatā,” intervijā Latvijas Radio sacīja SAK vadītājs.

R.Ķīlis uzskata, ka Vienotība nespēj aktīvi rīkoties, pašlaik to veido trīs partijas, kas vēl nav apvienojušās vienā politiskā spēkā. Tas ir nekonsolidētas organizācijas jautājums, atzina R.Ķīlis.

“Kad jāpiedāvā skarbi risinājumi, bet mājās nav kārtības, ir nesakārtotība, neizpratne, iespējams, vairāki strāvojumi, tas ir ārkārtīgi grūti. Daudz uzmanības aiziet, lai iekšējās lietas kārtotu, mazāk laika paliek domāt par stratēģiskām lietām. Nav pārdomātas, koordinētas domas un rīcības,” paskaidroja R.Ķīlis.

Jau ziņots, ka ceturtdien aprit 100 dienu, kopš savu otro valdību vada Valdis Dombrovskis (Vienotība).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas