Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 6. jūnijs
Ingrīda, Ardis

Ķīlis vīlies valdības simts dienu veikumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
V caurspīdīgums:ĪKŠĶIS
V
parādniekiem-čečenu kamīnu mūrniekiem Gribu jautāt VL čečenu draugiem ;akam vajadzīgas valodas zināšanas ,/par ko jūs,VL, cepaties kravcova lietā, ,jo,VIENOTĪBA PRASA TIKAI UN TiKAI ĪKŠĶA PAKLAUSĪBU/ visos balsojumos,īpaši ,par augstajiem amatiem/ īkšķa lielā vara, 12.02.2011 / 10:30 Vienotība visu grib kontrolēt un komandēt Tad jājautā, kāda joda pēc vajadzīgi 100 deputāti,ka šai ''atklātības atklātajam balsojumam ir VAJADZĪGS TIKAI ĪKŠĶIS ,pēc kura stāvokļa deputāti spaida pogas Pareizi dara Vienotības Lieģis, kurš ,pat neklausās par ko ir runa bet PASKATĀS UZ VIENOTĪBAS ĪKŠĶI UN PAKLAUSĪGI IZDARA ĪKŠĶA DOTO KOMANU,jo, ja balsosi ne pēc īkšķa ,nekad nedabūsi kāroto krēslu.,pat izlidosi laukā noparastā krēsla. ..
resnais
r
.......maitas gabals......
lapsis
l
Tu nudien esi pastulbs, ja vien neesi pats Ķīlis.
Jūs esat
J
galma disidents?
Memory
M
Ja atklāti, tad vispār 10.Saeimas vēlēšanas rīkot nevajadzēja - vajadzēja prezidentam Zatleram izsludināt ārkārtas stāvokļa situāciju - un ļaut strādāt Dombrovska valdībai. Es arī tagad komentāros necenšos nozākāt esošo valdību, tikai pakritizēt, lai uzmundrinātu. Vajag apjēgt, ka nekādas labākas/super-puper valdības pašreizējos apstākļos nebūs - pat ja Sudraba u.c. labākās ekspertes-profesionāles ieceltu par ministrēm. Jāļauj strādāt Dombrovskim&Vienotībai......
Memory
M
Precizēju - jo, manuprāt, Ķīļa uzvedība/darbošanās ir labs paraugs ikvienam studentam, kas vēlas kāpt pa karjeras kāpnēm Latvijas reālās demokrātijas un ''mežonīgā''/brīvā tirgus apstākļos. Teicama pielāgošanās spēja, jo intelekts tādā līmenī, ka cilvēks spēj domāt globāli - un prasmīgi rīkoties lokāli (labi pazīst vietējās nacionālās īpatnības, ''pazīst drēbi'' ). Noņemu cepuri LU teicamnieka un Kembridžas universitātes beidzēja priekšā....
Vāks visam
V
Zemkopības ministrijas Nekustāmo īpašumu iepirkumā parādās darbnieku veselības apdrošināšana par 10969 ls. Kopš kura laika tika atcelts FM aizliegums par veselības apdrošināšanu ierēdņiem no visas tautas maka??? Vai tad krīze jau beigusies? Tāpēc jau jāapzog bērni un pensionāri, ka kungi turpina uzdzīvi.
hi hi džeks
h
vai ta dombrovski tikai 100 dienas pie teikānas. bet neko daudz no viņa gan nav nācies dzirdēt. tāds kārtīgs priekšnieka pavēļu izpildītājs vien ir. Vajadzētu citu vadītāju. Tikai ne jau zagli un kampēju.
hi hi džeks
h
tās nepārtrauktās runas par naudu un mistisku labklājību ir sen pieriebušās. Nav nācies dzirdēt neko konkrētu par valsts virzību uz kādu mērķi un skaidrojumu kā to sasniegt un kas katram latvietim darāms.
lo
l
`No malas 10.02.2011 20:40 Bet ko TU Robert esi izdarījis PATS?? Mēs Tevī jau sen esam vīlušies! Kas tā par stratēģiju, kas paredz tautas izmiršanu! Un neko pret to neparedz - nekādu priekšlikumu... Dobrovskis ir tieši tikpat slikts kā Tava stratēģija! Cik ilgi Tu lapidāri sekosi liberāļu stabulītēm? Kur palika tie daudzi priekšlikumi, ko Tev tauta izteikusi? Kur Tu tos esi noslēpis?- ------------------------------------------------ ---------------------------------------- Es arī nezinu, ko valdība ir reāli paveikusi šajās 100 dienās (un ko vispār te var paveikt esošajā politiskajā proporcijā), taču šādi spriedelējumi kaitina tieši ar to, ka liels profesionālie (?! KURĀ jomā?) un augsta amat īpašnieks gaužas un dīc bez jebkādas skaidras alternatīvas, prioritāriem ieteikumiem un vispār - bez jebkādas pozitīvas programmas (nevajag uz 40 gadiem, bet ko darīt gada laikā, pusotra gada laikā?)
Toto
T
Būtu sēdējis labāk kluss un mierīgs savā peļķē un nepirdis. Vēl kāds sadzirdēs un pabāzīs arī galvu zem ūdens.
arī vīlies
a
Esmu vīlies, ka latvijas dižpareģis un vienīgias "Kembridžas zinātnieks" nav nevienas zinātniskas publikācijas autors.
Krauze
K
Vēl ir forši, ka Jaunais laiks liek savus lielākos ziedotājus valsts apmaksātos amatos.
Krauze
K
vienīgais uz ko ir spējīga jauna' valdība - ieviest jauno elektrības nodokli, lai reāli čakarētu valsts iedzīvotājus un uzņēmējus
بجدية عربية‎
ب
lno » lno 21:31 10.02.2011 22:36 Kas esi, niku zagli? Vecs stukačs vai debīls jaunulis no tpjo?:))_ __________________________________________________ __ viņa vārds ir leģions.....(trešās Romas)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pārkāpumi un sodi aug

Trešajās valstīs reģistrētie transportlīdzekļi būs jādeklarē CSDD sistēmā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas