Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Kirgizstānas opozīcija pieļauj, ka arī pats prezidents varētu doties uz Latviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kāpēc Latviju?
k
Lai dodās uz to zemi, kuras valodu viņš runā. Latvijai gar Vidusāzijas zemju problēmām nav nekādas daļas.
monitors
m
Krievija nekad neizdod nevienu Latvijā notiesātu cilvēku.///Lindermaņa precedents liek domāt ko citu. Parasti Krievija neizdod savus pilsoņus, bet tos, kas tikai uzturas Krievijā, var arī izdot.
monitors
m
Jāpieņem tikai tie grozījumi Imigrācijas likumā par trešo valstu investoriem un tad, bez šaubām, "Dobro požalovatj, gospodin Bakijev, my govorim po russki!" Te varētu veidot šādu loģisku ķēdīti Bakijevs - Belokoņs - Reše - pieaugošais atbalsts valdībā Imigrācijas likuma grozījumiem.
Vientulais vilks
V
Bet cik tira nauda ir FLIKAM ,ja vins sola 1 miljardu ieguldit AIR BALTIK a?
*****
*
нет, не стукач, слишком простой, как пионерская организация ...
klusais
k
Es domāju ,ka uz tēmu jāpaskatās plašāk . Man ir pazīstams viens cilvēks ,kas pirms vairākiem gadiem stāstīja par to ,ka viņam ir labi pazīstams Kirgīzijas prezidenta brālis un , ja ir nepieciešams ko sazīmēt Kirgīzijā , tad visas durvis tur vaļā. Kapēc es to pieminu - proti stāsts ir par parasto vidusāzijas biznesa un politikas vidi , kur visu nosaka pēc būtības tavs sabiedriskais stāvoklis , nevis biznesa attiecības. Ir jāpadomā,kas bija par motīviem Belokoņam atvērt banku Biškekā ? Vai tā bija vēlme iet ķīnas virzienā ( bet tad loģiski ir strādāt Kazahijā) ? Bet varbūt tā bija laba ķēde naudas mazgāšanā izmantojot piesegumu augstākajos varas ešelonos, jo citas valstis bija daudz caurspīdīgākas. Tad nākamais jautājums - kapēc Bakijeva dēli biznesu izvietoja Latvijā un cik tīra pēc būtības ir šī nauda. Vai dodot patvērumu Bakijeviem mēs gadījumā nelegalizējam nozagtu naudu?
жорик
ж
Ja tev ir ziņas par konkrētās personas krimināliem pārkāpumiem, ziņo policijai. ================= Вижу ты, однако стукачек.
жорик
ж
Ja tev ir ziņas par konkrētās personas krimināliem pārkāpumiem, ziņo policijai. ================================================ === Вижу ты, однако стукачек.
Bezdievis
B
Vakar bija interesanta poļu filma par Katiņu. Tur bija parādīts cik veikli krievi apgriež patiesību otrādi. Kremlis šīs prasmes nav pazaudējis vēl jo projām.
Bezdievis
B
Krievija nekad neizdod nevienu Latvijā notiesātu cilvēku. Arī par Kirgizstānu nav nekas tāds dzirdēts. Tā kā mums ir arī tiesības neizdot un piešķirt politisko patvērumu. Otra lieta, nez kāpēc Lielbritānija nebaidās dot politisko patvērumu Krievijas miljardieriem, kurus Krievija pieprasa izdot. Acīm redzot, briti redz tajā savu izdevīgumu, redz citu patiesību un nebaidās neklanīties. Un vēl - no kurienes tad ziņas, ka Bakijevs būtu nez ko sazadzies? No krievu propagandas? Pirms kāda laika tieši viņš padzina iepriekšējo korumpēto prezidentu, kurš pie tam bija Kremļa pakaļlaiža. Nu Kremlis atriebjas.
erut
e
tāds tādu pievelk
hmmm
h
1) tā ir personiski liela traģēdija - no varas augstumiem noripot līdz paša tautas vajāta noziedzinieka līmenim; 2) Latvijas tautai no šādas personas uzturēšanās būtu labums. Dzīvs, konkrēts piemērs ir 100 iedvesmojošāks, nekā jebkāda teorētiska spriedlēšana - ja ir vēlēšanās, korumpētus politiķus var patriekt aiz trejdeviņām zemēm.
lno
l
tad Latvija dos tiem politisko patvērumu, vai kā? ______________________ Ja Putins atļaus, tad dosim:)
borcinsh
b
"Pirmkart latviski rakstu reti, tikai oficialus dokumentus, ...." --------- ....stuchat ( " oficialaas dokumentos" ) vari jeb kuraa valodaa ! un ari rakstit latviski gramatiski pareizi ! Tev ir padomju skolniekaa smadzenes - 50 tukst. ...., loti padaudz tu uz sevi panemi ! atradisies vel 100 vai vairak tukstoshus, ari krievvalodiigus, kas ies jums pretim, stulbs !
izbijis valsts patriots
i
Jā ,bet tas attiecas uz valstīm kur ir politiķu,bet Latvijā politiķu kā tādu vēl nav.Latvijā ir cilvēki kuri darbojas politikā.,bet ne politiķu. POLITIĶIS --pirmkārt ļoti minimāla saistība ar biznessu ,kā arī spēja paredzēt kā šaha vismaz 3- 4 gājienus uz priekšu. Jo labāks politiķis jo vairāk spēj prognozēt. Mums sākumā izdara ,bet pēc tam sakēr pakaļu un brīnās kādas ziepes atkal savārītas. Pirms katrām vēlēšanām jauna partija ar veciem kadriem. Kādi te politiķi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas