Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ķirsis atsauc kandidatūru uz Vienotības vadītāja posteni par labu Ašeradenam

Rīgas domes deputāts Vilnis Ķirsis atsaucis savu kandidatūru uz Vienotības valdes priekšsēdētāja amatu par labu citam pretendentam, ekonomikas ministram, Ministru prezidenta biedram Arvilam Ašeradenam, aģentūrai LETA pavēstīja Ķirsis. Līdz ar to uz Vienotības priekšsēdētāja amatu pašlaik ir palikušas divas kandidatūras - Ašeradens un Vienotības priekšsēdētāja vietnieks Edvards Smiltēns.

Ķirsis aģentūrai LETA sacīja, ka atsaucis savu kandidatūru, jo ir jākoncentrējas "nevis uz "es", bet "mēs" un Vienotībai ir jāpanāk iekšēja savstarpēja vienošanās".

Politiķis norādīja, ka jau iepriekš pieļāvis iespēju atsaukt savu kandidatūru par labu kādam profesionālākam pretendentam, un Ķirsis uzsver, ka "vicepremjers ir ļoti pieredzējis kandidāts".

Rīgas domes deputāts paziņojumā partijas biedriem pauž gatavību savu "jaunības degsmi un enerģiju ieguldīt kopīgam darbam partijas valdē", ja kolēģi kongresā uzticēs viņam iespēju strādāt šajā politiskā spēka pārvaldes institūcijā.

Jau vēstīts, ka partijai 19.augustā notiks kongress, kurā vēlēs jauno valdes priekšsēdētāju un pārējos vadības pārstāvjus. Kongresā partijas biedriem būs tiesības izvirzīt kādu jaunu kandidātu partijas vadītāja postenim. Pašreizējais partijas vadītājs Andris Piebalgs paziņojis, ka uz šo amatu nekandidēs.

Top komentāri

Kozlovs
K
Ašeradens ir tas čalis, kam Mežaparkā kaimiņos dzīvo tāds personāša kā maksātnespējas administrators Mārtiņš Bunkus, ko tur aizdomās dažādās mahinācijās? Tas pats administrators, kam bija paredzēta atlīdzība Trasta bankas lietā, ko Vienotība aizstāvēja? Vienotībai tiešām ir zudis jebkāds pašsaglabāšanās instinkts? Jūs tur visi esiet dauņi vai kā?
Pa skuju taku!
P
Nevienoti un sašķelti!
Latvietis
L
Šitas stulbums var notikt tikai Latvija.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas