Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 12. jūnijs
Nora, Lenora, Ija

Klementjevs: Ja Zatleram vajadzīgs SC atbalsts, jādomā par jaunu koalīciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Joks
J
ko veel ne. varbuut arii brudershaft meerinnu uzsaukt?
Haris
H
Būsim precīzi - slaucījās nevis šis Kļemeņķevs, bet Kabanovs, kurš gan, protams, arī ir no tās pašas partijas un tātad "koalīcijas".
Jukums
J
Partiju izpratnē prezidenta amata kandidātam ir japiemīt tikai vienai vienīgai īpašībai - pielaist pie siles šo kandidātu atbalījušo partiju. Tas attiecas uz gandīz visam partijam - ne tikai uz SC vien. Ja par Zatleru - viņš pēdējā laikā ir sarunājis un sadarījis lietas, kuru dēļ cilvēku atbalsts viņam tiešām samazinās. Iespējams, ka viņš tā rīkojas lai izpatiktu partijām, bet arī tādā gadījumā tas nav labi tautai.
ir tāda lieta
i
Jā, mīļā, par mums gan nešaubies, mēs izdarīsim savu izvēli. Esi droša.
zeltene
z
"... tā kā Vienotība ar Zatleru nobijās kā truši un pasludināja vienas valodas skolas par radikālu ideju, tad faktiski, signāls divvalodībai ir saņemts." ------------------------------------------------- ------------------------ Kas mums daļas gar Vienotību un Zatleru? Un kurš var zināt, ko viņi īstenībā domā? Varbūt domā tāpat kā Visu Latvijai!, bet nedrīkst skaļi teikt? Tādēļ... šī ir tā reize, kad mums pašiem ir iespēja mainīt esošo situāciju, nevis nolaist rokas un visu mālēt melnās krāsās. Karā zaudētājs bija tas, kurš jau pirms kaujas, savās domās pieļāva zaudējumu. Šobrīd Latvijā prezidentu izvēlas Saeima, ne tauta. Tas mums ir jāpieņem. Taču valodas lietās, mēs varam izdarīt vēsturisku izvēli, ja vien nebūsim kūtri un nenobīsimies "kā truši".
ir tāda lieta
i
Jā, izskatās, ka aptuveni ir tāds. Lembergam ir jāglābj sava āda. Es domāju, ka itin drīz būs arī Eiropas Savienības pamešanas priekšlikums un iekļaušanās tā saucamajā CIS. Pieņemu, ka daļai gados jauno latviešu varētu izdoties emigrēt. Pareizāk sakot ceru, jo šeit būs reāla revanšistu elle. Bet nu ir arī plans B, proti, Biškeka, ja tik gludi neies. Divvalodību stums cauri ātri, domāju, ka mēginās izgrūst aptuveni gada laikā. SC filiāle LindermansUnKo paraudzīja augsni, bet tā kā Vienotība ar Zatleru nobijās kā truši un pasludināja vienas valodas skolas par radikālu ideju, tad faktiski, signāls divvalodībai ir saņemts. Vispār šobrīd viss notiek ļoti ātri. Tās Vienotības čības ar saviem pļeperējumiem un Eiropas kafijām ir šobrī izskatās galīgi garām, bet Visu Latvijai būtībā ir periferizēti jeb, runājot emocionālos terminos, nodoti ir veikta sekmīga valstij lojālo spēku fragmentācija. Ok, ir dažas iespējas, bet nu redzēs.
JAUNĀ KOALĪCIJA
J
Un kāda tad būtu šī "jaunā koalīcija"??? Nu, ZZS & SC saprotams, nekas cits! Te Vienotībai nekāda loma. Beidzot integrēta sadarbība starp krieviem un latviešiem, kā arī ilgi gaidītā divvalodība un viss savās pareizās vietās. Atrvilciens uz Maskavu un pārejais pēc kā visi "pareizi" domājošie noilgojušies. Nu ja daktera kungs var pielāgoties jauniem apstākļiem, viņš varēs turpināt kā valsts prezidents ... citādi hūte to darīs viņa vietā. Sabiedrības integrācijas vārdā, šo atradīs kā vienīgo atrisinājumu.
pakts
p
Koalīcijā tik ar rakstisku Okupācijas fakta atzīšanu.
KLM
K
Nesen atpakaļ Urmanovičs - ja mums teiktu - sarunāsim tā - okupācija ir bijusi, bet nekādu okupantu nav -- es (Urbanovičs) atbildētu - ''jā'' Nu burvīga okupācijas noliedzēja atbilde !
>x
&
Urlēn, marš uz palīgskolu mācīties latviešu valodu!
x
x
paskaidroju kas ir patriotiskie speki. Tie ir cilveki, citos gadijumos pat vienkarsi komentetaji avizes kas Maskavas raditajam spekam 5 kolonnai Saskanas Centram nelauj te parak izvesties Latvija. Ja 5 kolonna doma ka izmantojot sis dienas grutibas un melojot vini kadreiz tiks pie varas tad paskaidroju ka vini sanems mirusa ezela ausis un tas notiks aiz Zilupes.
>x
&
patriotiski speki ---------------------------- Kas tie tādi? Tādi muļķīši kā tu (kuri neprot rakstīt latviešu valodā)?
x
x
Maskavas santazists atnaca un pateica kas Latvijas valsts prezidentam butu jadara.. nu vai nav nekauniba? kad vienreiz Latvija naks pie varas patriotiski speki un sos 5 kolonnas nekaunas aizslaucis aiz Zilupes?
zeltene
z
Eu! TAK NEATBILDIET TAI LAPSENEI! IGNORĒJIET! Bet par Zatleru runājot - tā ir vistīrākā šantāža Krievijas specdienestu garā! Taču..., es personīgi, neticu, ka Zatlers uz to "parakstīsies". Putina vārdiem runājot - "ēzeļa ausis" (ne)Saskaņas centram, ne tikšana valdībā! Vai Biškekas solītāji jālaiž pie varas?!!!
zvaigzne
z
Klementjev, tev būs jārīkojas, kā- liks - cars Putins.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas