Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

KNAB izmeklē ar ES finansējuma apgūšanu saistītas lietas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
T
jau nebūtu Latvija, ja liela zagšana tiktu atklāta, apturēta un sodīta...Bāleliņi bez "roku palaišanas" NESPĒJ...
Kaspars
K
Vilnītis brīdina savējos? Citādi kāpēc gan tāda informācija jāizplata pirms ir kāds konkrēts rezultāts?
politiskas intrigas
p
Situācija, ka valsts iestādē amatpersonas, pamatojoties uz privātu pazīšanos augstās politiskajās aprindās, neievēro padotības kārtību un darbu aizvieto ar politiskām intrigām, nopietni kavē iestādes darbu.
filtracija
f
nekas,nekas viss bus labi,,,, drizuma shito kgb un komunistu jaunaas varzas, banditiskaa un pretlatviskaa, meligimafiozaa 4. maija rezhima teatri/kjemoshanos ar "izmekleshanu" nomainis Eiropas komanda..un tad viss tiks salikts pa plauktiniem..
Eiropa
E
Jums visiem rokas par īsu, lai izmeklētu ES finansējuma apgūšanu, daudziem jau tika, būs lietas imitācija un viss.
Bite
B
Vai beidzot kāds sāk pētīt kā Ēģiptē bāzētā nirēju kompānija popularizēja Latvijas bišu medu gandrīz par pusmiljons eiro. Šo kuriozu vēl šodien var redzēt IUB mājas lapā. Kas norāva šim pasākumam 2 sēriju? Vai KNAB izmeklēšana? Apetīte bija dubultojusies?
zaglers
z
Un šis auns ir KNAB vadītājs ! Izmeklēšana vēl notiek,bet šis visai pasaulei jau izbazūnējis ! Iespējams,būs kaut kādi kriminālprocesi. Šobrīd ir fakti kurus pārbaudām,sacīja KNAB vadītājs. Nu šie divi Vilnīša teikumi ir kārtējās pērles :))
Oskars
O
Atkal tikai iesāks, lai būtu EK ko atskaitīties un pēc tam TIESA atkal nepietiekamu pierādījumu dēļ visu pārtrauks ,jo tur grozās MILJARDI ...........
Ne par tematu,
N
bet, manuprāt, svarīgi, bet "Diena" par to neraksta: "Ceturtdien Saeima, otrajā lasījumā skatot grozījumus Darba likumā (DL), noraidīja vairākus "Vienotības" un VL-TB/LNNK priekšlikumus, kas aizliegtu darba devējiem prasīt svešvalodas prasmes, ja tās nav nepieciešamas darba pienākumiem. Par šo priekšlikumu nobalsoja vien 36 deputāti – no "Vienotības" un VL-TB/LNNK frakcijām, kā arī pie frakcijām nepiederošais Visvaldi Lācis. Savukārt pret bija 24 "Saskaņas centra" (SC) deputāti, bet atturējās 27 deputāti no Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) un "Par labu Latviju" (PLL) frakcijām.
alias
a
Sen bija laiks!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas