Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

KNAB saskata pārkāpumus plakātos ar Ozoliņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jūras mandarīns
j
Dumiķi, golfa kluba investoram baigi vajag to sīknaudu, ko PLL var cepurē pienest... Vienīgi smieklīgi, ka Vienotība sašutusi par Ozoliņa kreklu, kaut vēl nesen lielījās ar Repšes vienīgo uzvalciņu, par finansu ministra pirvātparādu Ls 940 000 klusē, bet, kam Dombrovskis "aizdevis" vai aizdevis 178, 788 eiro, -- tos jautātājus vispār neredz un nedzird. Ja neatceries, vai neesi zinājis, paskaties CVK mājaslapā!
KLM
K
aug diženi ozoli un slaidas liepas šajā Dieva dotā zemītē bet aug arī viņi - uz naudu kāri ozoliņi
Trigger
T
Krimināllieta pret Cimdaru un CVK jāierosina, par nr. 8 piešķiršanu lablatvijiešiem. Būtu 8-nieks ticis Vienotībai, varētu bīdīt uz 3-strīpaino zvaiģžņu ordeni. un deju ar Solvitu Āboltiņu.
jūras mandarīns
j
Pērn vienotibas jaunlaicēni tā lielījās un lepojās ar repšenieka uzvalciņu, vakar un šodien tā no Ozoliņa veca krekla pārbijušies! Kas noticis? Ādas uzvalks nesviedrē nemaz, ja jenotiem ar pašu ādu saaudzis?
Vecā fane
V
Kauns, Sandi! Nekad nebūtu domājusi, ka Tu tik zemu nolaidīsies! Vai tik tie, kas piešķīra ziedojumu "Dinamo", nebija ar Nr. 8?
Runcis
R
Ja ar svetitu roku grabstas zem brunciem tad tas ir CIETI. Ko gan tads jefins jedz? Iesedinats silta vietina ar dasnu finansejumu isina laiku ka mak.
Ēriks
Ē
Visi kopā!!! Mēs NEBALSOSIM par PLL jo NEESAM IDIOTI!
KLM
K
Par labu hokeju! Par labu ''Dinamo" ............................................ viss pārējais ir nieks - tad priecāsies saraksts astoņieks
Ivars
I
Visu cieņu augstas klases maukai Stendzeniekam !
grods
g
Negribu steigties ar Ozoliņa apmelošanu, jo iespējams, ka Ozoliņš nemaz nav (teiksim tā - nebija) informēts par šito pasākumu. Lieta tāda, ka pasaulē ir pierasts, ka sportistam slēdzot līgumu, tajā ir iekļauts, ka viņam OBLIGĀTI jāpiedalās dažādos mārketinga, PR, utml. pasākumos. Un šeit pēc formas tiek reklamēts hokejs un Dinamo. PLL tiek reklamēts pēc satura un tas ir nožēlojami, bet jājautā vai Ozoliņš par to zināja? Tā bilde var būt arī fotogrāfēta senāk un šobrīd iebāzta reklāmā...
Ripa.
R
Sandi,-izmazgā kreklu,-tas jau iesvīdis,smird...
BBW.
B
Netīra partija (PLL),ja var tik netīru spēli spēlēt...jo jūt,ka nekas viņiem vairs nespīd,-netikt jums vairs pie lielās siles! Sarūsēs Tava Buldozera lāpsta,varēsi atkal nozīmītes un grāmatazīmes uz Zviedriju sūtīt...
Opis.
O
Kaspars Ostēns jau ņirdza zobus deputāta smīniņā,ka tā nav slēptā reklāma...pat bērnam skaidrs,kas tur reklamējās,bet erotomānam jau to nesaprast,prātiņs uz citu tendēts!!! Kauns smirdīgajai zagļu un blēžu kliķei-PLL !!!
Valdis
V
Ozoliņs var necensties! Es neesmu tik zemu kritis, lai balsotu par neizglītotu šizofrēniķi ar palamu Buldozers! Cieti!
aizveries
a
pamuļki

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas