Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +27 °C
Skaidrs
Piektdiena, 24. maijs
Marlēna, Ilvija, Ziedone

Ko varēja un ko vajag darīt citādi?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
legit aizdevums piedāvāt pie
l
Hello, Komplimentu dienas jums. Mēs vēlamies, lai jūs zinātu, ka mēs piedāvājam kredītu uz tiem cilvēkiem, kuri ir vajadzīgi aizdevumu, un mēs nosūta Dievs, lai palīdzētu cilvēkiem viņu finansiālās problēmas, un mēs sniegt veic šo aizdevumu tik zema kā 2% procentu likmi, un mēs vēlamies, lai jūs aizpildīt aizdevuma pieteikuma forma, ja Jums ir interese iegūt kredītu, lai mēs varētu sākt savu kredīta pārvedums, un mēs arī vēlamies, lai jūs zināt, ka mēs sniegt out visa veida aizdevumu mūsu klientiem mājas un abraod labi sazināties ar mums šodien pa e-pastu .. ...... [email protected] Vārds un uzvārds ............. Valsts: .......... Vecums :............... Sekss :........ Mobile :...... Apjomu, kas vajadzīgs: .... Aizdevuma termiņš: ....... Aizdevuma mērķi ......... Ikmēneša ienākumi ................ Tātad mēs gaidām jums aizpildīt veidlapu labi Pateikties Kellijs un ms Jane
Labdien
L
Labdien Vai jums ir jebkāda veida finanšu grūtības, un jums ir nepieciešams aizdevumu kompensētu jums parādā? Vai jūs meklējat uzticamu avotu, lai iegūtu kredītu citiem mērķiem, sazinieties ar mums šodien mūsu kredītu piedāvājums ir zems procentu likmi. Lai iegūtu vairāk informācijas un sīkāku informāciju, sazinieties ar mums pa pasts> [email protected] Mēs gribētu, lai jūs zinātu, ka mēs piedāvājam aizdevums no minimālā 3000 uz maksimālo 10,000.000.00 un mūsu ieinteresēti ir 3% procentu likmi. Lai dotu iespēju rīkoties tālāk, ir Loan Application Veidlapu, jums ir jāaizpilda un saņemt atpakaļ uz mani asap. Piekrītot šiem noteikumiem, jūs tagad paredzams, aizpildīt un nosūtīt kredīta pieteikuma veidlapu, lai mēs varētu doties uz nākamo soli nodrošināt aizdevumu formā manu uzņēmumu. Zemāk ir aizdevuma pieteikumus: Prasītāja vārds ------ Valsts ---------- Vecums ----------- Ģimenes stāvoklis ---- Derīgu tālruņa numuru ------- Sazināties Adrese ------- Aizdevuma summu, kas nepieciešama ----- Aizdevuma termiņš ------- Ikmēneša ienākumi ----- Nodarbinātas vai ne ----- Darba nosaukums -------- Aizdevuma mērķi ----- Vai jums ir nodrošinājuma ---- Kur Jūs uzzinājāt par mums --- Vai esat kādreiz pieteikties aizdevumam pirms ......... Jums ir jānosūta man šādas ziņas par jums, lai mēs varētu turpināt ar savu aizdevumu pieprasījumu. Best regards, kā es gaida jūsu atbilde, Paldies un Dievs aplaimot Mr Raymond Pārdod Finanšu kontrolieris / Operations Manager
Barry Mark Loan firm
B
Am Barry Mark sertificētas un likumīgas aizdevumu aizdevējs es varu jums palīdzēt atrisināt visas jūsu financia problēmu, sazinieties ar mani pa e-pastu: [email protected]
ciniķis
c
Raksts TVnetā, kur virsrakstā minēts, ka Latvija IKP krituma ziņā ir pirmajā vietā ar 18,6% ir minēti arī citu valstu pirmā ceturkšņa rādītāji. Polijai kaut kādā dīvainā veidā pēc pēdējiem datiem ir IKP pieaugums par 1,9%. Kā tad tā? Kur ir mūsu eksperti un bļāvēji, aicinu izskaidrot šo "nesaprotamo fenomenu"!!! Tas taču nevar būt, visiem bija jābankrotē pēc devalvācijas, kāpēc tā nenotika? Kur profesori?
tontons
t
Diena. Ceturtdiena, 16. aprīlis (2009) 07:39 Baltijas valstis cenšas visiem spēkiem izvairīties no nacionālās valūtas devalvācijas, bet Polija jau pārcietusi būtisku zlota kritumu attiecībā pret eiro. Kopš pagājušā gada vasaras zlots zaudējis ap 30% vērtības, lai gan pēdējā laikā atkal vērojams zlota vērtības kāpums. DB. 29.05.2009 12:23 Polijas ekonomika šī gada pirmajā ceturksnī augusi par 0.8%. Šis līdz šim ir vienīgais iekšzemes kopprodukta (IKP) kāpums Eiropas Savienības (ES) Austrumeiropas desmit dalībvalstu kopienā, ziņo Bloomberg.
žoržs
ž
Devalvācija izdevīga tām valstīm, kas eksportē - veinalga, ražojjumus vai izejvielas. T'kā Latvija neko daudz neeksportē, tad diezvai valstij kopumā būtu kāds labums no devalvācijas. Nāktos tikai noc tiem iepirkt par dargāku naudu.
tontons
t
29.05.2009 12:23 Polijas ekonomika šī gada pirmajā ceturksnī augusi par 0.8%. Šis līdz šim ir vienīgais iekšzemes kopprodukta (IKP) kāpums Eiropas Savienības (ES) Austrumeiropas desmit dalībvalstu kopienā, ziņo Bloomberg.
ciniķis
c
Ne, nu vecīt, es saprotu, ka nav vērts ar tevi vispār ielaisties jebkādā diskusijā. Tu vadies no propogandas nevis no faktiem un tā, kas reāli notiek. Vienīgais tavs arguments oponentiem ir - "tu esi boļševiks" nē, nu jau tiešām vēmiens nāk no tās debīlisma pārpilnības, kas dominē tavos komentāros. Un galvenais, ka gandrīz katrā komentārā ir kaut kas no PSRS, padomijas, boļševikiem, čekistiem un visādiem murgiem, varbūt tev vajadzētu aiziet uz Tvaika ielu un paprasīt, lai atbrīvo no murgiem? Labi, davai es tev vēlreiz lieku priekšā un saku - netici man, paskaties uz cipariem, kas ir tev apkārt un paanalizē tos. Es tev ieteiktu salīdzināt Polijas IKP kritumu un izredzes izkļūt no krīzes un mūsu IKP kritumu, es tev iesaku, paskatīties uz cipariem un kā krīt IKP valstīs, kur samazināja nodokļus un devalvēja valūtas un kā šis kritums izskatās mūsu "unikālajā" valstiņā, kur visu izdarīja tieši otrādi. Mēs sitam IKP un recesijas rekordus ne tikai visā ES, bet visā pasaulē. Vēl es tev pateikšu noslēpumu - Polijai SVF met pakaļ 20 miljardus kredītu SVF un PB, lai tikai uzsēdinātu uz kredīta adatas, pie tam abas šīs organizācijas neizvirza pilnīgi nekādus nosacījumus - sak ņemiet un tērējiet, bet Poļi neņem, Poļi zina, ka tiks ārā no krīzes bez tādiem SVF un viņu ieteikumiem. Es tev vēlreiz atkārtošu, lai tu beidzot atveseļotu savu loģisko domāšanu vajag skatīties uz rezultātiem un sekām, ko izraisa tie vai citi lēmumi. Netici man - tici tam, ko pats redzi - paņem matemātiku, matemātika iz bezkaislīga, tā nemelo, matemātika nav padomju produkts vai boļševiks, tā tev nesamelos, tā ir zinātne.
gugu
g
Drusku par daudz esam raduši koncentrēties uz atsevišķām lietām, šinī gadījumā uz devalvāciju. Manuprāt, devalvācija pie nemainītas "sabiedriskās naudas tērēšanas " sistēmas būs sāpīgs un īslaicīgs risinājums.
narkologs
n
Tikai neredzu, ka tu būtu atbildējis kaut uz vienu manu argumentu. Ja neskaita paaugstināti agresīvus tekstiņus. Tātad nodokļu samazinājums līdz 15% tā uzreiz nesakārtos vidi, kur nodokļus nav maksājuši nekad; pēc banku sektora graušanas vari aizmirst par investīcijām; un komercbanku aizdevumi par 0% dabā neeksistē. Un pat ja tiktu piešķirti valsts aizdevumi LABĀKAJIEM PROJEKTIEM, tie būtu saistīti ar papildus birokrātiju, konkursiem, bet tur atkal iespējas korupcijai utt. utt. Un mūs neinteresē labāko projektu autori, mūs interesē uzņēmēji kā šķira.
narkologs
n
Tikai neredzu, ka tu būtu atbildējis kaut uz vienu manu argumentu. Ja neskaita apsaukāšanos, bļaustīšanos un zvaigāšanu, bet tās nav atbildes.
narkologs
n
Ja viss, ko proti ir bļaustīties un apsaukāties, tad nelien sarunās par ekonomiku. Neko citu kā savu garīgo atpalicību tādā veidā nepierādīsi. Neredzu ka Polijai būtu "palīdzējusi" devalvācija, tāpat kā neredzu totālu visu valūtu devalvāciju visās valstīs kā ātru risinājumu. Nevienu piemēru neesi minējis un vispār neko citu kā bļaustīties un apsaukāties neproti. Tad nebrīnies, ka tavu "arguimentāciju" neviens neņem nopietni un vēl sāk šaubīties, vai esi izaudzis no bērna vecuma. Spriežot pēc agresivitātes un apsaukāšanās kā vienīgā argumenta, neesi. Investiroem galvenā īpašība ir nevis "alkatība", kā bļaustās garīgi atpalikušais boļševiks "ciniķis", bet vēlēšanās nopelnīt. Un ne tikai investoriem. Arī uzņēmējam. Arī pašnodarbinātajam. Un pat strādniekam. Ko ciniķis ir spējīgs piedāvāt, izņemot devalvāciju un boļševistisku lamāšanos uz visiem, kas nepiekrīt? Kā tu ar investoriem sarunas vadīsi - bļaujot, muhahā jūs visi debilie lohi? :D Tālu tiksi ar tādu sarunu vešanas metodi! Jā un nevar vienlaicīgi bļaustīties par "uzņēmējiem labvēlīgu vidi" un graut banku sektoru (ar parādu norakstīšanu un 0% aizdevumiem) bez kura nekādas uzņēmējdarbības nebūs. Bet tu jau neesi atnācis par ekonomiku runāt, esi atnācis pabļaut un izlamāties. Par procentiem runāsim tad, kad būsi pieaudzis un iemācījies uzvesties. Principā neatbalstu bērnu pēršanu, bet tavā gadījumā tās ir pietrūcis.
ru
r
Jau sen vavadzēja samazināt lata kursu. Tagad devalvācija var būt neprognozējama. Bet būs noteikti.
Arturs-pensionars
A
Daži ļoti interesanti skaitļi.40 miljoni latu,nenopelnītu,tērēts ik dienu.Tas ir 18,18 Ls dienā uz iedzīvotāju,545 mēnesī,1635 Ls mēnesī tērēts uz katru 3 cilvēku ģimeni.Un tā mīlīši nav alga. Es neesmu tērējis,manā vietā ir tērēts,kur ir tas labums,parādiet lūdzu ? Aiz šiem skaitļiem izaug Šķēles,Kalvīša,Godmaņa,tagad Dombrovska,pēdējo 5-7 gadu dažādu koalīciju absolūta pārvaldības-menedžmenta nekompetence,bezatbildība tautas priekšā,dzestrs ierēdniecības cīnisms uzveļot sev budžeta villaini,bet tautai tā paša budžeta deficītu,tas ir - parādu. Neviens nedrīkst tērēt vairāk nekā nopelna,minētie kungi to nav ielāgojuši,vai tauta vēlēšanās ierādīs viņiem vietu ?
Oskars
O
Tīri matemātiski nav starpības vai 1ls ir 1,4eur, alga 10ls un burkāns maksā 1ls vai arī 1ls ir 0,14eur alga 100ls un burkāns maksā 10ls, jebkurā gadījumā nopirk var 10 burkānus. Respektīvi valutas kursam un naudas daudzumam nav nekādas nozīmes jautājums ir tikai ko par to var nopirkt. No šāda aspekta principā ir vienalga vai devalvē vai revalvē. Problēma, bez tam abos gadījumos, ir tāda ka nevar normāli plānot darbības ilgtermiņā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

 

Šķēle valdības darbu sauc par sociāli smagu un bezjēgas pilnu politiku

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tā valsts ir korumpēta no augšas līdz apakšai

Ko nozīmē Putina sāktās tīrīšanas Krievijas armijā – tiešām cīņa ar zagšanu vai bailes no "ģenerāļu dumpja", kādreizējam Nacionālo bruņoto spēku komandierim, ģenerālim Jurim Maklako...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas