Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Koalīcija varētu izjukt, ja ZZS no atlaišanas mēģinās pasargāt Vilnīti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
J
"Pēdējais upuris, kuru spēj norīt"," vieni vēlas atlaist, otrie sargāt" - savstarpējā kriminālo grupu komunikācija? Kur valstī likumība, kur kārtība, kur kritēriji pēc kuriem tiek vērtēts darbs un cilvēks? Viss tikai skurstenī! Demokrātijas vairāk tam, kurš skaļāk bļauj šajā absurda teātrī. Kuram taisnība - tas nav svarīgi! Galvenais - teātris!
jautājums
j
Jau sen Vienotībai vajadzēja saprast ,ka jātiek prom no ZZS.Ja kaut kas nepaveicas,,tad ZZS norāda uz Vienotību,ja paveicas ,tad lielās ka to izdarījusi ZZS.Bet ZZS jau ir izdevīgi būt kopā,tāpēc cik vien var muļķo Vienotību.Kad beidzot Vienotība to sapratīs?
zvirbulēns
z
Vienotība grib tikt vaļā no valdības, lai te sāktos riktīgs haoss! Tagad meklē iemeslus varas nomešanai! Tik tas lielais jautājums - nu kā nav kauna, kā var tik ļoti nemīlēt savu tautu, Latviju kā Valsti ?
selga
s
paprasi lembem,kāpēc viņš tā neieredz tautu,ka amatos nopērk vislielākos kretīnus.
  • 1
  • 0
Ku-kū
K
Tevi, nabadziņu uz brīvdienām pie datora piesēdinājuši?
  • 5
  • 0
Julijs
J
Sēni nevar atlaist, kamēr olgarhu prezim vēl nav pieejas KNAB informācijai.
Anonīmais Šakālis
A
Ko vēl mēs varam izdarīt, lai koalīcija ātrāk kristu? Vot tāds ir jautājums! Tauta — uz priekšu! Gāzīsim valdību, kas tikai to vien dara kā paaugstina nodokļus un plāno atņemt pensijas un pabalstus!!!
Berta
B
Brigmanim grūti laiki: vajadzētu tā kā balsot pret Vilnīša nomešanu, bet bailes pazaudēt balsis ārkārtas saeimas vēlēšanās. Tā ir dilemma. Tāpēc tagad mālē tautai acis un sola būt pareizie.
Andrītis
A
Cik saprotu, komisija darbu vēl nav beigusi, un ja tā konstatē ka ar Vilnīša darbību viss ir OK, kā tad būs ar tiesiskumu, vai "vienotība" runā par to tikai tad kad tai ir izdevīgi?
pakausis
p
ot tāda mums tā "tiesiskuma" izpratne :)) mūsējiem ir taisnība.. jūsējiem - nav :)) ot i viss tiesiskums :DD
  • 0
  • 0
riks
r
kāds zin, kur palikusi sestdienas mājaslapa? pats žurnāls vēl pastāv? kkāda nepārskatāma un nemoderna jaunā versija
dzeris
d
V cer, ka pirms Saeimas vēlēšanām ZZS baidīsies veidot koalīciju ar SC. Bet, ZZS, balsojot par Bērziņu, jau pierādīja, ka tiem uzspļaut normālu cilvēku viedoklim, jo ZZS elektorāts par to balsos tik un tā, tie neko nezin un zināt negrib.
beidzot
b
būs atšifrēts ziņu nopludinātājs, ja ZZS iedomāsies vēl murmināt balsošanā...ZZS+SC= politiskie līķi, jo atbalsta oligarhus, pilda to uzdevumus,bet mums spļauj virsū. TAS TAGAD IR SKAIDRS!
Jukums
J
Vilnīti ir janomaina. Viņš tikai kavē izmeklēšanu pret lielajām zivīm. Kuram tas te vēl nav skaidrs?
dr.
d
piekrītu Jukumam, ka Vilnītis ir jānomaina. Lielā mērā KNAB veiksme ceru, ka tikai papildus pārliecinās daudzus , kas ticēja debesmannas (50 000 darbavietu!!! - super!) solītāju savtīgajām interesēm un liks pārdomāt izvēli.
  • 6
  • 1
vells
v
Pārņemt KNĀBI pilnīgā kontrolē noteikti ir jēlo sapnis. Jau tagad redzam, ka zem lozunga "cīņa pret oligarhiem" notiek jautras lietas. Jeņķi arī pasludināja "cīņu pret teroristiem" un nobombīja gandrīz visas naftas valstis, pēc tam, ups, teroristus neatradām, vī rīlī sōrī, bet mērķis ir sasniegts. Es neesmu pret valsts izzadzēju tiesāšanai, bet tad ir jātiesā VISI, nevis pēc politiskajiem deguniem un turklāt jātiesā tā, kā pieklāj tiesiskā valstī, bet tas, uz ko tagad velk "vienotības" mafija, ir visprastākā boļševiku tipa diktatūra.
Noteikti,
N
Mēģinās, mēģinās... Varat trīsreiz minēt, kas nopludina informāciju no KNAB. ;)
plebejs
p
Jā,tas izskatās pēc ultimāta! Esmu pārliecināts,ka komisijas slēdziens nu noteikti nebūs Vilnītim labvēlīgs,jo šo iestādi (V) hunveibini ,grib kontrolēt tikai paši.
piķis
p
..."Kādas vairs "dzeltenās kartītes"! Te ne tikai "sarkanā" jāpiešķir, bet vēl pa purnu jādod! Tad jau labāk strādāt opozīcijā nekā ar šādiem partneriem,"... Šis labs! Ļoti labi raksturo stāvokli valstī kopumā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas