Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Koalīcijas padomes vietā piedāvā pēc būtības līdzīgu veidojumu - partiju sadarbības padomi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
To Apdirskis
T
Latvijas konstitūcijā-Satversmē tāda Koalīcijas padome nav pat pieminēta,tātad ir antikonstitucionāla! Punkts.
Kāpēc jādublē?
K
Demogrāfijas problēmas jārisina Labklājības ministrijai! Latvija nav Kongo,kur pat neko nedarot labklājības uzlabošanai,dzimstība strauji palielinās!
Birokrātu mums pārpārēm
B
Demogrāfijas problēmas jāsāk risināt ar nekustamā īpašuma nodokļa atcelšanu ģimenes vienīgajam mājoklim,pievienotās vērtības nodokļa 21% likmes trīskāršu samazināšanu pārtikai un zālēm,neatkarīgu slimokasu atjaunošanu beidzot arī Latvijā.
Pēc analoģijas ar PSRS
P
Latvijā Politbirojs vispār nav vajadzīgs!!!
:))
:
Parādnieka klaji perversā laušanās pēc ministra krēsla visas valsts mērogā ir kļuvusi par tādu pat anekdoti kā Kiviča sāga.
kpl.lv - par formu, ne būtību
k
Tāpat kpl.lv ņemas ap demogrāfijas ministra portfeli - paši solīja nodrošināt neticami strauju demogrāfisko izaugsmi, paši solīja risināt problēmas ar īpaši veidotu sekretariātu palīdzību, bet tagad ultimatīvi iebilst pret demogrāfijas lietu ministra sekretariāta izveidi.
:):):)
:
Kā prakse rāda, īstenībā nerisinās neviena problēma, ja vien regulāri nesēdi pie MK sēžu galda
  • 0
  • 0
redz
r
ir vai nav demogrāfijas ministrs-tas pēc būtības demogrāfijas problēmas nerisinās, jo kā rāda prakse: ir vai nav ministri-tas problēmas nerisina. Tik pat labi šīs problēmas var risināt citas ministrijas, kā demogrāfijas ministrija....
  • 2
  • 1
kapi.lv - par formu, ne būtību
k
kapi.lv visādi spriedelē un ceļ iebildumus par nosaukumiem un formu, nevis būtību. Nu nosauks to koalīcijas padomi citādi - vai tad tādēļ tā vairs nebūs koalīcijas padome? Protams, ka būs.
Čekist-bāba Vaira
Č
Latvijā visādas kakīcijas, opozīcijas un petīcijas pamatā ir priekš mērkaķu apdebilizīcijas. Vara ir ar komūnistiem, cūkiem, jampapiņiem un svoločiem pārpildīts veidojums, kurš stingri pakļauts postpadomju politiski mafiozās oligarhijas kontrolei.
>
&
kā es šo duraku te redzu, tā automātiski mīnusoju...
  • 0
  • 0
Dens
D
Nosaukumam nav nozīmes, ka nemainās būtība. Droši vien OIK arī pārdēvēs savādāk, jo tik īsā laikā normāli to likvidēt nevar, un šaubos, vai elektrības cenas pēc tam samazināsies
Robis>Dens
R
Ar tām cenām ir tā: Cenas uz el.enerģiju protams var samazināt-tas ir tīri tehnisks jautājums, un palielināt dotācijas no citiem avotiem ražotājiem...Griez kā gribi: Teorētiski OIK ir atbalsts el.enerģijas mazajiem ražotājiem, un tas nav slikti. Slikta ir paša likuma realizācija, kas ļauj dažiem no el.enerģijas potenciāliem ražotājiem...uz OIK rēķina...kļūt stāvus bagātiem...
  • 2
  • 1
Robis
R
Pilnīgi iespējams, ka tik īsā laikā likvidēt nevar, bet vainīgos, kas to OIK realizēja (es piedalījos izstrādē un uzskatu ka koncepcija ir pareiza) saukt pie atbildības tak var....
  • 6
  • 2
Rūdolfs
R
Lai tak sauc kā grib-no tā jau saturs nemainīsies....Ja svarīgākos jautājumus paredzēts izlemt sadarbības padomē, tad paliek liels jautājums-kam vispār vajadzīgs Ministru kabinets un Parlaments?
Miks>Rūdolfs
M
un tad nākamais jautājums: Kāda jēga vēlēt Parlamentu, ja visus jautājumus izšķir daži cilvēki (tajā skaitā neievēlētie), bet ne vēlēts Parlaments?
  • 5
  • 3
zahars
z
Zinu , kā atcelt OIK rīt! Nosauksim to par HIK...... solījums vēlētājiem izpildīts, Kur nākošais solītais darbiņš ..... Ā minimālā alga, nav problēmu - naudas reforma - padarīt naudu 100 reizes mazvērtīgāku - 5 eur = 500 lveur.... Done!
Serii>zahars
S
Neta ...irst-nav malku cirst!
  • 4
  • 1
Ilona Kulda
I
Tāda bērnišķīga aizraušanās ar nosaukumu maiņu pēc Kaimiņa un Gobzema ultimātiem
:)
:
Tādi bērnišķīgi iebildumi pret nosaukumiem :)))
  • 0
  • 0
Ieva
I
Zārks jau nevar palikt tukšā !
Apčidrinskis
A
Re, cik vareni- vienam antikonstitucionālam veidojumam nomaina nosaukumu, un publika sajūsmā lauž krēslus! Un vēl- Satversmē nekur nav pieminētas politiskās partijas. Izskatās, ka tās bandas ir pamatīgi iecirtušas zobus tautas rīklē.
>Apdirskis
&
Ka tev ieskaidroja ka koalicijas padome ir antikostitucionālā? Kremlis vai čekists TrollisJT?
  • 6
  • 4
Stasis
S
Bezdiens vien iznāca no koalīcijas padomes likvidēšanas. Tikpat kā Emīliju turpmāk uzrunāt par Milliju.
Kārklu vācietis
K
Esi moderns,Milliju turpmāk sauksim par eMīliju ...
  • 7
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas