Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Koalīciju kopā saturēt varētu jaunā prioritāte - nabadzības mazināšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aba
a
Gatim. Diemžēl Jums taisnība. Liela daļa sabiedrības ir slima, reizēm liekas, ka veselie aizbraukuši. Jautājums tik tāds - kā mēs tik tālu esam nonākuši, ko vajadzēja darīt, lai tagad mēs tādi nebūtu.
Vienotība kopā
V
ar Latvijas gudrāko partiju RP,NA biedriem ir stingri un uz visiem laikiem iezīmējuši Latviju pasaules valstu kartē,kā valsti,kas ir atbildīga,kā valsti kas prot labot iepriekšējo valdību un režīmu kļūdas,kā valsti,kas prot strādāt,kura attīstās uz kuru var paļauties.Arī es tāpat kā augstākā valsts pārvalde saku lielu lielu paldies mūsu cilvēkiem,mūsu tautai,Vienotība un visa koalīcija nedala tautu pēc etniskās izcelsmes principa,strādājam kopā un kopā baudam darba augļus.Esam viena komanda-Latvija un sabiedrībā visi runājam latviski.
  • 0
  • 2
Vienotības ABAI > Šausmas cik tā
V
Nu pareizi! Pie jūsu zagšanas tauta vainīga! Šausmas cik tālu tā tauta Vienotības biedreļus novedusi!
  • 2
  • 0
Gatis
G
Palasi komentārus un liekas, ka pasaules gals klāt! Sēž pieauguši cilvēki pie datoriem un gaudo. Kas noticis ar šiem cilvēkiem? Izskatās, ka te vajadzīga psihoterapeita palīdzība.
aba
a
Iznāk, ka koalīciju apvienojošā cīņa ar nabadzību ir jāsaprot kā īpašuma nodokļa pacelšana (piem. Ķengaraga, Pļavnieku uc. padomju laika guļamrajonu dzīvokļiem), lai vadošai birokrātijai būtu vairāk ko tērēt - algām, benzīnam uc. sadzīviskiem tēriņiem. Un visiem trūcīgiem un nabagiem būtu sajūsmā jāaplaudē, ka valdība nav viņus aizmirsusi?
Loms
L
Jā uz cirku biļetes var nepirkt tepat pietiek ko redzēt.
Starp ES valstīm vēl zemāka labklāj
S
Starp ES valstīm vēl zemāka labklājība nekā Latvijā ir tikai Bulgārijā (48.vieta) un Grieķijā (49.vieta). Sliktāk nekā Latvijā cilvēki dzīvo arī daudzās citās Eiropas valstīs, kuras nav ES dalībnieces, tostarp bloka kandidātvalstī Horvātijā (50.vieta), Baltkrievijā (54.vieta), Rumānijā (60.vieta), Krievijā (66.vieta), Ukrainā (71.vieta), Serbijā (79.vieta), Moldovā (84.vieta), Turcijā (89.vieta), Albānijā (92.vieta), Gruzijā (93.vieta) un Armēnijā (98.vieta).
he!
h
Nu un? Niknāk esam zaguši un izsaimniekojuši savu valsti!
  • 3
  • 1
Pid-ral-lal-lā
P
Cik tad izrīto lemonu tautai atkal izmaksās šī kārtējā apkarošana ??? Tak šīs kolīcijas vienīgais vienojošais, caur nodevību, melību un bezdievību iegūtais pamatu pamats ir rīt, rīt un vairāk rīt mūžam bauriem uz kakla. Tāds pamats var balstīties tikai uz arvien lielāku tautas nabadzību un tās aptaurētibu līdz pilnīgam politdebīlismam.
Vai vienotībā vēl ir kāds , kurš ti
V
NU, faniņi, lūdzu, dodiet imfo!
Dacei12:47> vai tāpēc, ka citi i
D
Kaut kāda dīvaina Tev loģika, Dacīt! Vai ne?
  • 1
  • 0
Dace
D
Kāpēc tad tikai Vienotībā? Izzaga valsti jau daudz agrāk! Biji viņu vidū, ja negribi to atcerēties?
  • 1
  • 1
Bet ar to vēl nepietiek, acīmredzot
B
Kurš kuru privatizēja? Edgars Eglītis 29.10.2012. Komentāri (21) Kopš 2008.gada vēroju Latvijā notiekošo un gaidu, kad beidzot tiesībsargājošās iestādes atradīs vismaz kādu vainīgo par valsts novešanu līdz bankrotam, par ekonomikas graušanu, iedzīvotāju badā mērdēšanu, bet līdz šim - pilnīgs klusums. Atbildi, kāpēc tāda kavēšanās ar vainīgo meklēšanu, saņēmu svētdien LTV 1 raidījumā De Facto, kur bez liekiem aplinkiem tika pateikts, kam pieder vara šajā valstī un kā interesēs tiek pieņemti likumi, un, ja līdz šim aplam domāju, ka 2008.gada nogalē valsts pārņēma Parex, tad tagad nav šaubu, ka Parex faktiski pārņēma valsti. Analītiskā žurnālistika ir tiešām noderīga, tā atver iedzīvotājiem acis, pati pat to negribot. Vai kāds cits vēl līdz šim bija pateicis, ka maksātnespējas administratoriem ir jāpakļaujas nevis likumiem, bet Revertai (agrāk Parex)? Tiem, kuri personīgi ir saskārušies ar šo kompāniju, nav jāskaidro šo it kā bijušo drošībnieku pielietotās darbības metodes. Tie, kas domā, ka neko sliktu Latvijai Parex nav nodarījis, laikam nav pamanījuši, ka no valsts budžeta Parex glābšanai tika novirzīts kāds miljards latu un lielā mērā Parex kraha dēļ valsts bija spiesta aizņemties uz procentiem vairākus miljardus latu un samazināt darbinieku algas pat par 50%, samazināt darbinieku skaitu, samazināja pensijas un pabalstus, simtiem tūkstoši bija spiesti pamest savu dzimteni un doties darba meklējumos ārpus Latvijas. Bet ar to vēl nepietiek, acīmredzot vajag no valsts izraidīt vēl kādu pusmiljonu iedzīvotāju. Kā visiem labi zināms, kopš šā gada pavasara Reverta=Parex ir vienkārša parādu piedziņas kompānija ar atbilstošām darba metodēm.
  • 1
  • 0
par Tieslietu ministrijas juriskons
p
PIETIEK 30.10.2012. Komentāri (15) Sabiedrībai vēl nav jāzina, kādu tieši sodu Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) par dāvanu pieņemšanas ierobežojumu neievērošanu uzlicis pašreizējais labklājības ministrei Ilzei Viņķelei, - šādu oficiālo skaidrojumu devis KNAB priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks. Kā jau ziņots, pēc Pietiek iesnieguma saņemšanas par Tieslietu ministrijas juriskonsulta Kaspara Vecozola sniegtajiem privātajiem juridiskajiem pakalpojumiem labklājības ministrei Viņķelei, par kuriem ministre turklāt vismaz oficiāli nebija samaksājusi, KNAB paziņoja, ka veicis iesniegumā minēto faktu pārbaudi un uzlicis ministrei naudas sodu, jo viņa pēdējo divu gadu laikā attiecībā uz Vecozolu veikusi „ar amata pienākumu pildīšanu saistītas darbības”. Taču oficiālajā vēstulē Streļčenoks nezināmu iemeslu dēļ nebija norādījis naudassoda apmēru, kāds uzlikts labklājības ministrei. Pēc informācijas publiskošanas par šo sodu izrādījās, ka šī aizmāršība nav nejauša, - ne tikai Streļčenoks, bet arī citi biroja vadītāji kategoriski nevēlas atklāt, cik liels tad ir bijis uzliktais sods.
  • 2
  • 1
!
!
Nosaka, ka nabadzība ir tad, kad ... /ieraksta ērtu definīciju/, un viss strauji top kārtībā!
Jukums
J
Es teiktu - tas ir Dombrovska sociāli-ekonomiskās politikas krahs. Bet - ja viņam varētu uzdāvināt pistoli ar vienu patronu, tad, piemēram, Godmanim vajadzētu uzdāvināt vismaz lielgabalu ar vienu lādiņu un - bail pat iedomāties ko vajadzētu uzdāvināt Šķēlem, Lembergam un Šleseram - Latvijā vienkārši tik jaudīgu ieroču nav.
!
!
Jā, bet Dombrovska valdības Godmani ir padarījušas par imūnu pret visu, ko tas ir sadarījis.
  • 4
  • 1
fufelis
f
vēl nav sākuši lāgā demogrāfiju risināt, nerunājot par emigrāciju, nu jau citi lozungi. Zinat, izdarat kādu darbu līdz galam, muļķi.
Jpp
J
Ka tev zaki tu netirais divkosigais meli nav kauna runat par apetites pieaugumu uz terinjiem! Kadi apsverumi tad vadija tevi, kad shemoji ar auto? Pienaks ari tavs laiks, pagaidi...
Auna pieres
A
22.g. meklē un nepārstāj meklēt iekšējos ienaidniekus,ka tikai pašiem pie siles palikt,tāpēc jau esam tur kur esam. Laikam jau tas vezums nekad neizkustēsies dēļ politiskām un savām personīgām ambīcijām.
loceklis
l
koalīcijas dalībnieku nabadzības mazināšana :)
niedra
n
Koalīciju kopā saturēt varētu jaunā prioritāte - nabadzības mazināšana >> VĀRDOS, ne darbos>>> līdz pašvaldību vēlēšanām... Kungi, sabiedrība stipri noslāņojas, Latvijā ir jādomā par progresīvā nodokļa ieviešanu ar stiegu, tai skaitā samazinot vai diferencējot IIN mazo algu saņēmējiem un palielinot lielo algu saņēmējiem, ir jāpāriet uz ikgadējo savu ienākumu deklarēšanas sistēmu visiem. Šobrīd tā sistēma jokaina, viens otrs , nekur nestrādā , bet mājas , mašīnas , lepnas uzdzīves un bezdarbnieka statuss... ? .
mhm
m
tiem, kas grib saprast kaa vinji teeree naudu, kur taa paliek, kaa arii grib saplaanot savu budzetu, var izmeegjinaat www.maniterini.lv. Ir ok, man patiik.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas