Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Kocēnu novada domes priekšsēdētāja amatā atkārtoti ievēlēts Olmanis

Trešdien, 12.jūnijā, notika pirmā Kocēnu novada domes jaunā sasaukuma sēde, kurā piedalījās 14 no 15 ievēlētajiem deputātiem. Atklāti balsojot, par Kocēnu novada domes priekšsēdētāju ar 10 balsīm "par" atkārtoti tika ievēlēts Jānis Olmanis, portālu Diena.lv informēja domē.

Par priekšsēdētāja 1. vietnieku ar deviņām balsīm "par", trīs balsīm "pret" un diviem deputātiem atturoties ievēlēts līdzšinējais Kocēnu novada domes deputāts un sporta darba organizators Jānis Dainis. Par priekšsēdētāja vietnieci ar deviņām balsīm "par", trīs balsīm "pret" un diviem deputātiem atturoties ievēlēta līdzšinējā deputāte un Kocēnu novada domes Attīstības nodaļas vadītāja Evija Nagle.

Sēdes laikā deputāte Renāte Zīdere iesniedza iesniegumu par deputāta mandāta nolikšanu, līdz ar to saskaņā ar vēlēšanu rezultātiem deputāta amatā tika apstiprināta Jura Neikena Dikļu pamatskolas direktore Lāsma Žagota, kas bija nākamā deputāta kandidāte no Reformu partijas, kura saņēmusi lielāko vēlētāju atbalstu pēc R.Zīderes.

Sēdē tika apstiprināts arī Kocēnu novada domes četru pastāvīgo komiteju sastāvs.

J.Olmanis no 1997. - 2005.gadam pildīja Kocēnu pagasta padomes izpilddirektora pienākumus, no 2005. - 2008.gadam bija Valsts Probācijas dienesta Valmieras teritoriālās struktūrvienības vecākais referents, no 2008. - 2009.gadam vadīja Valmieras pilsētas pašvaldības Palīdzības biroju, no 2009. - 2010.gadam bija Kocēnu pamatskolas direktors un Kocēnu novada domes deputāts un no 2010.gada novembra - Kocēnu novada domes priekšsēdētājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas