Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Komisija piekrīt Juraša izdošanai; gala lēmums Saeimas rokās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
UZSKATU KA NAV JĀIZDOD !
Sentence
S
Vienmēr esmu uzskatījis, ka tāpat kā ASV, ka par prokuroriem, tiesnešiem jābūt nevainojamiem cilvēkiem gan veselības, morāles un izskata ziņā, lai nerastos skaudība pret gudrajiem, glītajiem, veiksmīgajiem .
Manuprāt
M
To, ka Kalnamaijers ir oligarhu ne tikai advokāts, bet arī viņu diršlaiža, to zina pat veca tante Viļakā. Nu, bet Jurašs jau arī nav labāks. Ielīdis Vemjotības pakalpiņu (bordāniešu) pazotē. Ja tiki vilku barā, Juraš, kauc kā vilks. Tāda ir dzīves patiesība.
latviijka
l
Gansi-fašisti-naciki: Ruki proč ot našix tovariščei Jurass i Anna Potapova! Oni-nastojaščije internacionalisti za sobludenije našix prav v Latvii.
Ekstrasens
E
Ja kļūdos, tad lai Dievs man piedod, bet man nav īstas uzticības tieši Bordānam , Strīķei un Jurašam! Kaut kas ļoti liekulīgs un netīrs.
Labvēlis
L
Jurašs būdams KNAB piesedza Amerika 'darījumus' ar Rīgas domes struktīūru naudām, par ko pateicībā Jurašiene iesēdās brīvostas valdē, bet Strīķe bija atbildīga par Latgales kontrabandas koridora netraucētu darbību.
  • 11
  • 2
patiešām
p
Kāpēc Saemai uzņemties tiesas funkcijas? Lai tad tiesā arī viss noskaidrojas. Kāpēc bezkompromisa tiesiskuma sludinātāji no tā tik ļoti baidās?
oo
o
JKP neturas pie saviem priekšvēlēšanu solījumiem. Kāda velna pēc sabiedrībai tagad jāizjūt žēlums pret vienu no tās biedriem? Galvenais, lai tā "tautas sapulce" nesāk raut laukā bruģi un neiekuļas "Rīgas balzāms" veikalā.
Krišjānis Silavnieks
Komisijas sēdē šodien PRET lēmumprojektu par Juraša izdošanu balsoja deputāti Normunds Žunna (JKP), Andris Skride (AP), Artuss Kaimiņš (KPV LV) un Linda Ozola (JKP). ============================= Man lielāka CIEŅA ir pret šiem 4 deputātiem (9:4) , kas balsoja PRET Juraša k-ga izdošanu, nekā pret veco pērkamo saeimas slotu pakuli! Tieši šodien ir publicēts starptautiskās PRETkorupcijas koalīcijas "Transparency international" korupcijas uztveres indekss, kurā redzams, ka Latvija TURPINA aizstāvēt KORUMPANTUS (kā šie 9 lempji! saeimā) un valsts IZZADZĒJUS ... Tieslietu ministrs Jānis Bordāns (JKP) jau ir izsūtījis vēstuli CITU valstu vēstniecībām, lai pievērstu uzmanību NEGODĪGU tiesisko instrumentu izmantošanai ar mērķi NEGATĪVI ietekmēt politisko situāciju Latvijā. TAUTAS sapulce pie Saeimas nama parādīs REALITĀTI - vai tauta ATBALSTA KORUPCIJU vai nē Latvijā un vdk LIEĶĒŽUS amatos ...
Hhh
H
Izskatās, ka tie 9 deputāti jau aizmirsa ASV vēstniecības vēstījumu. Cerams ka kāds atgādinās.
  • 5
  • 4
Nožēlojami!
N
Ja Latvijā sāk izrēķināties ar politikas openentiem, tas šeit vairs neviens nevar būt drošs, un Latvija tehniski ir kleoptokrātijas un mafiozo struktūru saēsta valsts
Reņģēdājs
R
Tikai loģiski, ka tieslietu mafijai ļoti jāsteidzas , pirms Bordāns var uzsākt iztīrīt šo Augeja staļļus. Viens prokurors lietu izbeidz, Kalmeiers/Adlers norīko citu, paklausīgāku un triecientempā uz Saeimu ...
hm
h
Stulba ažiotāža. Izskatās, ka netrūkst bezdarbniekiem, kuri meklēm ceļus kā nolaist tvaiku, bet daži politiķi un viņu pēdās arī žurnālisti uzvedas kā diletanti.
mc
m
Laba bilde,fotogrāfam bulciņa.Svētais ha ha.
Pontifikāts
P
Vai Saeima vēl dzīvam esot jau kanonizējusi?
  • 0
  • 1
Edvins Eglitis
Ir lidzibas starp Jurasa lietu un ASV Lt. Gen Michael Flynn. Gen Flynn bija visaugstaka limena pielaide ASV valsts noslepumiem, stradaja JSOC (Joint Strategic Operations Command) direktors DIA (Defence Inteligence Agency) = krievu GRU u.c. tris zvaigsnu generalis. Flyn viss bija zinams itseviski par Klintonu gimenes kriminalu darbibam slepkavibam, pedofiliju, naudas atmazgasanu, narkotiku ievisanu Arkansas Mena lidosta, utt. Flynn nobidija mala lai tie noslepumi palikt tikai vinam, tas izspauzot but nopietns kriminalu parkapums. . Tapat ar Jurass, vinam plasas zinasanas par korupciju Latvija. Ja Jurass nobida mala, tie noslepumi netiks pie dienas gaismas un Latvijas kriminalu elementiem bus vasarssvetki.
hm
h
Vajadzētu izbeigt šīs populistiskās un nenopietnās spekulācijas., Ja...., ja... , ja... ;-) Ja cilvēks zin, ka nav pārkāpis likumus un jūtas nevainīgs, nav jābaidās un jāmeklē atbalstu naivās spekulācijās.
  • 25
  • 6
Jānis
J
Kā informēja partijā, tieslietu ministrs Jānis Bordāns (JKP) jau ir izsūtījis vēstuli citu valstu vēstniecībām, lai pievērstu uzmanību negodīgai tiesisko instrumentu izmantošanai ar mērķi ietekmēt politisko situāciju Latvijā. ----------------------------------- Bordāns jau konfliktā ar Latvijas Krimināllikumu? Graut valsti, apmelot tiesu varas amatpersonas, kuras dara savu darbu...jā...viņš laikam sajucis prātā! Maizītim jāanulē pielaide šim ministram, kurš sūta valsti apmelojošas vēstules:(
Jānis > interesanti
J
https://www.delfi.lv/news/national/politics/jkp-pie-saeimas-sasauc-tautas-sapulci-jurasa-aizstavibai-un-kalnmeiera-gasanai.d?id=50784419
  • 5
  • 6
Reņģēdājs
R
vai var pataisīt melnākas, nekā pašas sevi pataisījušas "tieslietu amatpersonas"?
  • 10
  • 2
interesanti
i
Varbūt paslīdēja garām, bet es neko tādu neatradu. Iemet linku, vai pārkopē citātu.
  • 2
  • 4
Jānis > interesanti
J
LETA, delfi lv rakstos par piketu Juraša sakarā . Var paskatīties arī JKP lapā, ja šiem tāda ir, uzjautāt pašam Bordānam. :)
  • 5
  • 5
hm
h
Vēl nekas nav noticis, bet jau klīst baumas.... Partijā pievērš uzmanību... Dažiem kaut kāds prāta aptumsums vai no bailēm pilnas bikses.
  • 12
  • 6
interesanti
i
Info avotu, Jāni.
  • 7
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas