Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Kompensācijas par neizmantoto atvaļinājumu plāno izmaksāt arī premjera biroja darbiniekiem, kuri turpinās darbu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bille
B
Latvijas žurnālistiem acīmredzami zems līmenis. Ja kādam jābrīnās, ka MK ievēro Darba likumu, tad vajadzētu nevis plātīties presē ar savu muļķību, bet paskatīties, kas pašu saimniecībā notiek. Ja "Dienas" vai BNS uzņēmumos nepiešķir apmaksātus atvaļinājumus, labāk pamēģiniet savu "Rolendu ģimeni" tiesā iesūdzēt nevis likt kā pirmo rakstu problēmu, kas nav problēma.
grabejiem
g
Tik daudz brivdienu, ka atvalinajums nemaz nav vajadzigs, bet par to, ludzu, brangu summinu maksajiet! Sie" neizmantotie atvalinajum" ir pupu mizas.
vēsture
v
Vai žurnālisti ir muļķīši? Katram strādājošajam pienākas kompensācija par neizmantoto atvaļinājumu, jo slēdzot jaunu darba līgumu, no jauna tiek skaitīts darba periods, par kuru pienāksies atvaļinājums. Ar jaunu valdību, būs jauni darba līgumi. Kas žurnālistiem nav saprotams? Reizēm ir tāda sajūta, ka mūsu žurnālisti dzīvo citā, nereālā pasaulē, kur vienīgais dzīves motto - vairāk zaņķa.
Beidz nu muldēt > jenotu vēsture
B
Vienotības jenotu muļķīši paši taisa likumus un paši taisa sev naudiņu, bet tautiņai toties griež un griež. _ērkaķi!
  • 2
  • 1
NESAPROTU
N
Par ko trobelis? KATRAM cilvēkam par neizmantotu atvaļinājumu pienākas kompensācija, katram!! Kādēļ glupie BNS žurnālisti par to brīnās? Lai muļķīšiem, kas neko nejēdz, izņemot peles dancināšanu, būtu, kur žulti atliet?
Jenotu nesaprašai
J
kqaut kā jocīgi, ka tieši biezajiem jenotu stulbeņiem viss pienākas, bet nabagiem nekas nepienākas. Kad dumrovskis sāks atmaksāt Hipo bankā savus parādus, lai tautai tā banka nebūtu jāuztur? Kad būs atbilde, jenotēn?
  • 2
  • 2
idiotisms
i
visi taču iepriekš jau zin, ka pēc jebkurām vēlēšanām mainīsies valdība un tas nebūs 1.janvārī
borcinsh
b
tad visiem parejiem shakaliem ari vajag samaksat ... pec tam atkal nebus naudas bidzhetam
He he...
H
Tas jau sīkumiņš pie mūs dēmokrācijas.... un tessiskuma.... ha ha.... _____________________________ Forši! 2011.10.29 09:39 Puaro Ziņas 28. oktobris (2011) 21:30 Āboltiņa: Ja cilvēki izies ielās, policista ierocis nešķiros pēc nacionalitātes (1) LETA Intervijā radio «Baltkom 93,9» sacīja Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa (V). ____________________________ Redz kur mūsu Vienotības demokrātija !!!... he he... Ar 51 balsi ievēlētā (vai iebīdītā ar ārzemju naudu) draud jau pašu tautai????... hi hi... Vai opozīcijai nav laiks šo "demokrāti" atbrīvot no zaeimas posteņa, jo citādi patiešām aptrakušie jenoti uzpucinās politizētos orgānu durkļus uz mūsu tautu, kura nevar vairs paciest šo jenotu kliķi???? ha ha...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas