Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kopš septembra administratīvi sodīti seši Saeimas deputāti

Saeima ceturtdien, 6.februārī, iepazinās ar Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas ziņojumu par sešiem deputātiem, kuri no pagājušā gada 4.septembra līdz šī gada 8.janvārim saukti pie administratīvās atbildības.

Saskaņā ar Iekšlietu ministrijas Informācijas centra sniegtajām ziņām deputāts Aldis Adamovičs (JV) pie administratīvās atbildības saukts par rīkojuma ceļa zīmju prasību pārkāpšanu, bet deputāts Jānis Dūklavs (ZZS) – par vispārīgo ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu.

Par ceļu satiksmes regulēšanas noteikumu pārkāpšanu administratīvais sods piemērots deputātiem Nikolajam Kabanovam (S) un Ramonai Petravičai (KPV LV), savukārt par braukšanas ātruma, distances un intervāla neievērošanu pie administratīvās atbildības saukti deputāti Jānis Krišāns (S) un Edvīns Šnore (NA).

Iekšlietu ministrijas Informācijas centra informācija liecina, ka deputātiem par minētajiem pārkāpumiem piemērots naudas sodas.

Ziņojums Saeimai sniegts saskaņā ar 2016.gada maijā pieņemtajiem grozījumiem Latvijas Republikas Satversmē un Saeimas kārtības rullī, kas paredz, ka Saeimas deputāta administratīvai sodīšanai vairs nav nepieciešama parlamenta piekrišana. Savukārt Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija reizi kārtējās sesijas laikā Saeimas sēdē paziņo par iepriekšējās sesijas un starpsesiju laikā administratīvi sodītajiem deputātiem.
 

Top komentāri

Kuzja un Muris
K
Kuram gan negadās. Pat skaistulei vai lovelāsam gadās vēdergraizes.
Briedis
B
Kad bargi sodīs Potapovu A.?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas