Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

KPV LV turpina izirt pa vīlēm: Arī Sprūde pamet partiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Līva
L
Kas mākslīgi veidots, ilgi neturās.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Didzi Jēriņ ! Mums blakus ir cilvēki ar ļoti smagām fiziskām kaitēm ...un viņiem tās sāp ...tāpēc nevairosim tās sāpes bet mazināsim ...!
  • 1
  • 1
Pilnīgi pareizi .....
P
Pilnīgi pareizi .....un tās dāmītes kuras čurādamas cenšas paglābt savu mīluli - Jēriņu nesaprot ...ka viņu nevar paglābt ...jo viņš pats sevi ir nosvītrojis !
  • 2
  • 0
likteņdzirnas
l
Saskaņas erozija ir sākusies. No KPL.LV aizgājušie saskaņai vajadzīgs kā papildinājums, sava veida komjaunatnes iesaukums.
Z Līvmane
Z
Ko tieši Sprūde vēlas panākt,izmainīt izstājoties no partijas?
liepājnieks
l
Ja Latvija spēja tikt beidzot pie kārtīga prezidenta ...tad kāpēc Liepājas dome nespēj beidzot atbrīvoties no tāda nespējneka kā Didzis Jēriņš kuram esot pat apdraudējums >cilvēks praktiski bez kājām >Jānis Kupšis ! Smieklīgi ! Varu izteikt tikai līdzjūtību Liepājas domes nevarībai ! Bet varbūt Didzis Jēriņš sakasīs savas bijušās drosmes paliekas un pats aizies...pensijā
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Arī man ir kauns Jēriņa vietā !
  • 2
  • 1
Gudrais
G
NU ,DIDZI !
  • 4
  • 0
latvietis
l
Vilnītis nespēj šo pajolu Jēriņu beidzot atllaist brīvībā > pensijā ?
  • 2
  • 1
Meroni
M
Būs stipendija jāmaksā ne tikai kalpam Artusam, bet arī citiem. Kaut gan arī oikisti varētu atvērt maciņus. Jo Kaimiņš arī priekš viņiem puika savs.
Tā, lūk!
T
Navajag tiražēt šādu info, kas pagaidām neatbilst patiesībai. Dažu negatīvi ambiciozu pilsoņu izstāšanās var tikai veicināt partijas attīrīšanos un saliedēšanos ap reālistiski domājošo, strādāt gribošo kodolu. Lai aizgājēji dibina savu partiju, tad redzēs, cik būs atbalstītāju. Bet vispirms lai noliek mandātus, ko ieguvuši, iefiltrēdamies KPV LV.
pareizais virsraksts
p
Nevis KPL.LV turpina izirt pa vīlēm, bet gan Saskaņa...
zhilkin.jame
z
Jus vаrаt mаksаt рar 50 % mаzак раr еlекtrоеnеrgiju, nеkаdа vеіda mаldinоt vаi раrkaрjot lіkumu! Еs іesаku vіsіеm іzlаsіt so rакstu – http://bit.ly/lesspaid Es tо еsmu іzmаntojis kорs dесеmbra, un rеkіns раtiеsаm ir kluvіs mаzаks!
rūgtā patiesība
r
Neveicas Šleseram. Arī projekts "Gobzems" nenostrādaja un dodas tur, kur tagad ir iepriekšējais projekts "Sudraba". Vienīgi interesanti, kādu šizo mesiju izvēlēsies nākamajam projektam 2022.gadā. Drillēs to pašu Gobzemu vai kaut kur jau tagad tiek meklēts nākamais trakais, ar ko uzrunāt to vēlētāju, kura prāta spējām gauži nodarījis nekvalitatīvsis alkohols un sliktais genofonds reģionos, kur gadsimtiem viena pagasta ietvaros precējušies un pa cits ar cutu gulējuši.
ivaasd
i
Jus vаrаt mаksаt рar 50 % mаzак раr еlекtrоеnеrgiju, nеkаdа vеіda mаldinоt vаi раrkaрjot lіkumu! Еs іesаku vіsіеm іzlаsіt so rакstu – http://bit.ly/lesspaid Es tо еsmu іzmаntojis kорs dесеmbra, un rеkіns раtiеsаm ir kluvіs mаzаks!s
Andris Gobiņš
A
Nu ir arī godprātīgi deputāti, kuri zināja ka korupcija un negodprātība valda joprojām Saeimā. Cik var izturēt šos komunistus, kuri ir kā parazīti ko nav iespējams iznīdēt? Nav runa par neprofesionālu darbu vairs. Runa ir par negodīgiem vadoņiem un viņu padotajiem. Joprojām Saeimā liela daļa rullē pēc jau iekoptajiem principiem, pret kuriem daļa KPVLV deputāti centās cīnīties. Bet pat tauta ir spējīga durt nazi mugurā tiem, kas centās lauzt šo korumpēto sistēmu saviem spēkiem, nevis kā tie, kas ātri padevās spiedienam un kļuva par kariņa maukām. Joprojām pierādās ka tauta ir īsatmiņīga un ātri aizmirst, pieņem korupciju un pakļāvību kā normu. Jūs Latvijā esat pelnījuši tos deputātus kuri jūs šobrīd anāli paņem.
Itamars Toledano
Alža un Didza poltika jau sen ir LĪĶIS, jo ir amorāla, neķītra un netīra, un kāds tur brīnums, ja žurkas steigā grimstošo kuģi pamet. Redzēs ko darīs Stepoņenko (varbūt kārsies?), jo taču tā plātījās un lielījās, ka visiem viņas balsi vajagot, un nu, izrādās - nevajag nevienam!
Logičeskijs
L
Uzzināt, kam pieder valsts - nav lemts.
Itamars Toledano
Jebkura valsts pieder Dievam, jo atrodas uz zemes, ko Viņš radījis. Tur nav ko uzzināt, jo tas kā Diena ir skaidrs.
  • 5
  • 2
Jura
J
Kaut kā viņas tikai runā nevis dara. Liepiņa "izstāsies", Sprūde "nolēmusi izstāties". Kad?! Gaidām iesniegumus!
Adrese iesniegumiem
A
[email protected] Matīsa iela 38 - 9, Rīga, LV-1009
  • 10
  • 1
Sprudē
S
Kāda tev adrese, jūra? Kur sūtīt izstāšanos?
  • 3
  • 5
Cinka bundža
C
Politiskie līķi paši dodas vēstures mēslainē

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas