Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

KPV LV un NA sarunās atradušas "pietiekami daudz nopietnu saskarsmes punktu"

Partijai KPV LV un nacionālajai apvienībai Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK (VL-TB/LNNK) ir līdzīgi viedokļi par izglītību valsts valodā un vairākām reformām.

Pēc abu partiju tikšanās KPV LV līderis Aldis Gobzems sacīja, ka šī bija ļoti konstruktīva saruna ar labiem rezultātiem. Abas partijas esot atradušas "pietiekami daudz nopietnu saskarsmes punktu" - nostāja par izglītību valsts valodā skolās un bērnudārzos, izglītības reformu, teritoriālo reformu, efektīvāku valsts pārvaldi, kā arī par demogrāfijas jomas jautājumiem.

VL-TB/LNNK politiķis Roberts Zīle arī sarunas vērtēja kā konstruktīvas, piebilstot, ka uzsvars likts uz satura jautājumiem. Par amatiem un to, kura partija varētu uzņemties valdības veidošanu, netika diskutēts, norādīja Zīle.

Viņa vērtējumā KPV LV un Jaunā konservatīvā partija (JKP) īsteno dažādu sarunu taktiku. To, kura no tām būs sekmīgāka, varēšot redzēt sarunu gaitā.

Kā ziņots, saskaņā ar provizoriskajiem rezultātiem Saskaņa nākamajā parlamentā ieguvusi 23 deputātu vietas, KPV LV un JKP - pa 16, Attīstībai/Par un VL-TB/LNNK - pa 13, Zaļo un zemnieku savienība - 11, bet Jaunā Vienotība - astoņas deputātu vietas.

 

Top komentāri

Elijah
E
Par to nav jābrīnās! NA pašiem savas plēsoņas un ierāvēju - cik uziet! Tas tad nu arī ir tas NOPIETNĀKAIS ''saskares punkts''. Atšķirība tajā, ka NA savu plēsonību kā TAUTISKU un NACIONĀLU dēvē, bet Kaimiņam Pieder Vara LV - kā kosmopolītisku.
Džina
D
Interesanti,ko tur dara Parādnieks? Viņam tur nebūtu jāsēž.
Džina
D
Ko tur dara Parādnieks?Kādā sakarībā viņš tur atrodas?Ārā-aiz durvīm lai stāv.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas