Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

KPV LV varētu lemt palielināt partijas valdes locekļu skaitu

Partija KPV LV, visticamāk, lems palielināt partijas valdes locekļu skaitu, aģentūrai LETA pavēstīja politiskā spēka līdzpriekšsēdētājs Atis Zakatistovs. Šāds solis varētu tikt sperts, ņemot vērā, ka valdei līdz ar partijas darbu valdībā un gatavošanos pašvaldību vēlēšanām būs lielāks darba apjoms. Tāpat pašlaik ir izsludināta kandidātu pieteikšanās uz valdes locekļa amatiem kopsapulcē 23. februārī.

Politiķis pastāstīja, ka saņemtie iesniegumi par KPV LV līdzpriekšsēdētāja Artusa Kaimiņa izslēgšanu kopsapulces darba kārtībā nav iekļauti, bet ir nodoti vērtēšanai partijas Ētikas komisijā, kas sniegs rekomendāciju valdei.

Komentējot politiķes Lindas Liepiņas (KPV LV) lēmumu aiziet no KPV LV līdzpriekšsēdētājas amata, Zakatistovs norādīja, ka saskaņā ar politiķes rakstīto Liepiņa esot atkāpusies līdz biedru kopsapulcei. Viņš gan atturējās prognozēt, vai Liepiņa atkārtoti kandidēs uz šo amatu.

Politiķis atzina, ka Liepiņas solis ir vēl viens signāls par neskaidrībām ar KPV LV. Viņš norādīja, ka nezina, vai tas mudinās arī kādus citus biedrus samazināt savas saites ar partiju.

Vaicāts par KPV LV nostāju jautājumā par Saeimas Kārtības ruļļa grozījumiem, kas paredzētu ļaut kriminālvajāšanai izdotiem deputātiem piedalīties sēdē, frakcijas vadītājs norādīja, ka deputātiem par to vēl būs jādiskutē.

Priekšlikumu iesniegšanas termiņš vēl iepriekšējā, 12. Saeimas sasaukumā virzītajiem grozījumiem Kārtības rullī pagarināts līdz marta sākumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas