Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Kredītņēmēju apvienība kategoriski iebilst pret Bordāna virzīšanu tieslietu ministra amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bordāns
B
savos salīdzinoši jaunajos gados ir AR LIELU politisko pieredzi- bijis partijās 'Latvijas ceļš"(arī Saeimas depiutāts.tad Pilsoniskās Savienības deputāts,(speciāli viņam izveidoja nekad nebijušu premjera padomnieka tieslietās posteni), vasarā pamuka no Vienotības uz politisko biedrību "Demobrātiskie Patrioti", no kuras ar vislatviešu sarakstu cerēja tikt Saeimā. Kā advokāts ,kā sevi dēvē, plašāk nav zināms, bet kā starptautisku ārvalstu interešu pārstāvis latvijā gan. Pārsvarā ieņemtie amati iegūti ar pārstāvēto partiju palīdzību. Secinājums- dzīvē nederīgs cilvēks, ārvalstu iztapoņa ar vēlmi nopelnīt no savas politiskās darbības.
vaaaau
v
Šis puisis bija ļļļļļļļooooooti vājš LTV jurists....:)
juris
j
aprīlis 1st, 2009 20:14 Gorenko nabadzins vareja pastastit, kaa pensionarus no Artilerijas ielas nama meta laukaa. vai arii vareeja pastastiit, cik tad krediitus sagraabies un nemaksa, nabaga kreditnemejs!
Buba
B
Kredītus neesmu ņēmis un parādniekus neatbalstu, taču man šis Pirdāns sliktā atmiņā no autortiesību laikiem pirms padsmit gadiem , kad uzņēmums saņēma ļoti rupju PROFILAKTISKU pretpirātisma draudu vēstuli un kaseti ( kaut lietojām tikai licezētas datorprogrammas)
Huba - bubai
H
Liekot roku uz sirds: visas programmas bija īsti legālas?
  • 2
  • 2
koka karkasa māja par LVL 250 000
k
Bezatbildīgie kredītņēmēji jau nu ir īstie padomdevēji. Gribat, lai arī Jums iet kā viņiem, klausiet Gorenko kungu.
Treknais gads
T
Gāzi-grīdā-kredītņēmēju biedrības protests drīzāk būtu jāuzlūko kā kompliments. Tas nozīmē, ka Bordāns ir īstais cilvēks savā vietā. Atbalstu viņu par ministru!
jozefīne
j
Pilnmēness tak nav, ko murgojat? Atraduši zviedu banku lobētāju, smiekli nāk!
Latvis
L
Mani visvairāk izbrīna, ka bordānu, kurš iepriekš bijis arī Business Software Alliance pārstāvis Latvijā, t.i. ārvalstu korporāciju interešu aizstāvis, bīda tieši VL!? Parādnieks tak būs lasījis savu iemīļoto grāmatu "Zīmogs sarkanā vaskā", ne?
Gunārs
G
Nacionālā apvienība kopā ar Vienotību visur lobē banku intereses un ir pret tautu. Latvijas pilsoņi un iedzīvotāji ir noguruši no labējām un nacionālajām partijām. Un pēc gada tiks vākti paraksti, lai šo Saeimu atlaistu
Par Vienotību teikts
P
būtu pareizi - tai ir konsultanti no rietumu privātā kapitāla bankām un amatpersonas no šīs vides. Bet, ja es palūgšu ko konkrētāk par Nacionālo apvienību pateikt? NA 10. Saeimā bija opozīcijas partija. Apmelot, Gunār, ir jāprot. Jums tas nesanāk, varbūt palūdziet konsultāciju sievai, ja tā ticami simulē orgasmus jūsu kopdzīvē.
  • 0
  • 2
Google topam
G
Nu re, ka tavi vārdi izrādījās tukši, bet tu pats - bailīgs. Tātad būsi melojis.
Google topam
G
Nu re, jau trešo reizi tev spēka pietiek tikai dūšīgam pirdienam kāda prasīga lietotāja virzienā. Neesmu ne AINĀRS (ar lielo burtu), nedz arī viņu pazīstu, bet ir redzams, ka Ainārs ir spējīgs aizstāvēt sevi, bet tu vai tev līdzīgie neprot atrast tiesas namu, tāpēc te cietumnieku žargonā ("doļa") mētā varenos. Pašņuksti vēl, ir amizanti to vērot. Ainārs ir malacis, ka izmanto visas tam ar likumu paredzētās tiesības pats, turklāt vēl konsultē citus. Diez vai tu bārstīsi pārmetumus kāda advokāta virzienā, kurš aizstāv slepkavu un rezultātā panāk sava klienta atbrīvošanu. Ja tev būs kaut kāda sajēga par šīm lietām, tu tajā vainosi izmeklētāju un prokuratūru, kuri par velti ēd maizi. Bet advokāts ēd maizi pelnīti. Gan nedomāju, ka tavs IQ ļaus saprast šīs nianses, ja jau pat cilvēku vārdus tu raksti ar mazo burtu.
  • 1
  • 1
beznikam
b
ja jau aizstāvi aināriņu, tad jau esi doļā. esi tāds pats uzmetējs kā tas valdes priekšsēdētāja āksts ar trīs klašu izglītību un lielu nekaunību
  • 1
  • 1
BOMIS
B
Bordāns - šķīrējtiesas tiesnesis , pats bijis likuma parkāpējs pie tam ne jau sīkās niansēs , bet konceptuākās lietās , Saistīts ar LHZB nelikumīgajiem darījumiem un tagad uz tieslietu ministra amatu - ārprac !!!!!!!!
re!
r
Tāpēc jau vajag to amatu!
  • 5
  • 3
Google tops par Aināru Gorenko
G
ūtu ļoti jauki ja cienījamais Kredītnēmēju apvienības valdes priekšsēdētājs - AINĀRS GORENKO pildītu paša dotos solījumus, vienošanās un norunas un pēc 2 mēnešu “muļķa laišanas”, ATDOTU parādu 100 LVL (viens simts latu) ,piezvanot celtu telefona klausuli,un ar to pierādītu ka IR GODĪGS UZŅĒMĒJS, nevis parasts “uzmetējs”, kurš savas problēmas risina uz citu cilvēku rēķina. PS. Vai Aināram vajag norādi KAM parāds jāatdod?
Google tops
G
Man patīk, ka viens šeit komentētājs tik ļoti uztraucas par to, ka iegūglējot "Ainārs Gorenko" pirmajā vietā ir prasība atdot 100 latus (to var pārbaudīt katrs kam interese). Iespējami 2 varianti - vai nu šis komentētājs ir atsaldenis, kam atdot 100Ls parāda ir pretēji iekšējai nelieša loģikai, jeb arī otrs variants - "prasīgais lietotājs" un kulturālais pirdienu piesaucējs ir pats Ainārs Gorenko. Jeb otrādi? Jeb Avarbūt inārs Gorenko ir atsaldenis kam nelieša tikums liedz atdot parādus? Bet varbūt viņi nav jāšķiro, varbūt trešais variants - Divi vienā ?
  • 5
  • 0
Google topam
G
Tev vārdiņš arī ir, lūzeri, vai varbūt tu esi viss lielais Google? Ja jau kāds tev ir parādā, ko kautrējies? Tas liek domāt, ka tā nav tava nauda, un sanāk, ka tavs šņukurs šobrīd rakājas citu lietās un darīšanās.
  • 2
  • 8
sviests
s
švaki ministri, švaka valdība.
nu
n
zatlers tā nedomā.
  • 0
  • 0
latvietis
l
Man nacionālā apvienība kļūst nepieņemama, vienus buržujus bīda amatos. Pa batjkas taku aiziesiet. Latviešu ģimenēm ir nepieciešama sociāldemokrātiska politika, kāda tā ir Lielbritānijā, Vācijā, Francijā u.c. Cik ilgi var gaidīt valsts pagriešanos ar seju pret latviešu ģimeni? Vai tiešām jābrauc prom? Vairs nav spēka ciest banku un naudasmaisu izvirtības, visam ir mērs.
latvietis
l
Zviedrijā babaji kāpj uz galvas zviedriem un vīrieši čurā tupus.
  • 0
  • 0
asko
a
> sociāldemokrātiska politika, kāda tā ir Lielbritānijā, Vācijā, Francijā -- - Kāpēc Zviedriju nepieminēji? Tā ir sociāldemokrātijas paraugs Eiropā. Gribam dzīvot tāpat kā Zviedrijā, un izmantot zviedru bankas, protams.
  • 0
  • 0
neticu,vai maz tu esi latvietis,
n
jo latvieši ir atbildīgāki un viņiem nebūs šķēršļu attīstībai,vienmēr ir vēl daudz dažādas iespējas.
  • 2
  • 2
?!
?
Gorenko pats sagrābies bezatbildīgi kredītus un tagad domā, ka tie jāatmaksā nevis viņam, bet gan sabiedrībai vai bankām.
cony
c
Mēs taču gribam dzīvot kā Zviedrijā un sasniegt Zviedrijas labklājību un demokrātiju.
  • 3
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas