Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Krievija oficiāli paziņojusi, ka Medvedevs gatavs tikties ar Dombrovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
God.Dombrovska kungs, tikai nemeginiet,kadiem no kremla punduriem,apsolit politisko patverumu,pec Launuma Imperijas sabruksanas,Latvija.
freedom
f
nākotne tikai ar spēcīgu kaimiņu,KRIEVIJU,jā ir paveicies, ka blakus nav 200 miljonu indiāņu likvidatori.
dt
d
Nu protams, ka jātiekas un Dievs dod Rast, Jaunus, Draudzīgus, Perspektīvus! Tādi vadītāji, kā Medveģevs un protams Putins, tādi Krievijā, nekad nav bijuši! Labā nozīmē! Vienīgais, tur ir pārāk liels Kolhozs. Bet tikties vajag un pat Putinu vajag uzaicināt uz Latviju! Un pietiks naidoties! Krievija ir, bija un būs Mūsu viss tuvākais kaimiņš! Un jāizbeidz ir naida kurināšana, pašus sevi kapā dzīšanu! Valsts valoda Latvijā galvenā un vienīgā ir Latviešu valoda! Tas ir jādod saprast, lai nepieprasa te kāds nezin kādus tur pekstiņus! Abpusēju cieņu! Krievu valodīgiem cilvēkiem vajag dot, tomēr atzīt viņu kādu nacionālo Brīvdienu, kā piem: Lieldienas un Ziemassvētki!
lasītāja
l
Kādu labumu Latvija gūst no šīs ABPUSĒJĀS tikšanās? Medvedevs taču vecas ziņas.
sakarīgais
s
tikšanās dot efektu,ja Latvija, kā investors pievienojas AES celniecībai Kaliningradas apgabalā,vai arī Baltkrievijā,galvenais elektrolīnijas nevajag jaunas veidot,tās jau ienāk Latvijā no IGNALINAS,a ar braļukiem sarunāsim.Par gāzi,tikai no KRIEVIJAS.
Tibo
T
Ceru, ka Latviasj valsts vaditajs Valdis Dombrovskis, pirm stiksies ar Medvegevu apjautasies vinam, vai vins ir paveicis majas darbu ar kuru Krieviajs vadiba netiek gala 22. gadus, tas ir, atzinusi un nosodijusi Latvijas valsts okupaciju un genocidu pret latvisu tautu kas notiek padomju Krievijas okupaciasj laika. Ja tas tiks publiski izdarits tad Dombrovsksi var sesties pie sarunu galda un uzsakt konstruktivas un ar ekanomiku saistitas sarunas.
Krancis
K
So, what's a big deal?
alberts
a
Par KO ta viņi runās? Medvedevs činkstēs par apbižotām cccp-ī pabirām? Dombrovskis taisnosies? Vairāk jau NAV par ko runāt.
Barons
B
Neko reālu jau šīs sarunas nedos. Tas būs tikai Medvedeva monologs. Dombrovskis to noklausīsies, applaudēs un pasniegs Latvijā kā savu dižu sasniegumu.
Vaira
V
Būs tāpat kā mana slepenā tikšanās ar Pūķinu Austrijas kalnos.
  • 2
  • 2
Jā, gatavs tikties...
J
Tās gan ir liels gods... Dombrovskim vajadzētu atbildēt, ka viņš nav gatavs tikties ar Medvedevu, kamēr Krievija nav atzinusi okupācijas faktu un Latvijai nav atmaksāti visi okupācijas radītie zaudējumi.
ddt
d
atvainojos,kļūda,vārda "bet" vietā jābūt "bez"
> >
&
Šimpanze, atpakaļ būrī !
  • 1
  • 4
>
&
neuztraucies, ņičego strašnogo, vsjoravno moloģec:)
  • 3
  • 1
Lūk, kā ĀM jādomā
L
Bet vai Krievija ir izpildījusi savus mājasdarbus, lai būtu nopelnījusi tikties ar Latvijas vadītājiem?
strategija
s
Krievija dzis pedejo kiili starp Baltijas valstim, pirms Latvija ieiet eirzonaa. Krievija grib saglabat noteiksanu par Latviju. Ja Dombrovskis uzkersies un padosies, tad vins ir Latvijas valsts nodevejs.
abc
a
pūt kur gribi,bet ja gribi normālu dzīvi,tad ar kaimiņu vienā kāpņu telpā ir jābūt labām attiecībām,Krievija ir mūsu robežvalsts,pie tam lielvalsts.
  • 3
  • 1
tālāk no krieviem
t
"strateģijai" taisnība, bet "abc" pūs vecajā krievu stabulē.
  • 3
  • 1
abc
a
liecies Tu mierā,mums vajag ekonomisku uzrāvienu,izaugsmi nevis nekam nederīgo eiro,sarunas ar Krieviju var veicināt ekonomisko izaugsmi,Vacijas kanclere Merkeles k-dze jau gadus atpakaļ ieteica ciešāku sadarbību ar Krieviju.
  • 4
  • 7
nepadoties
n
Tas nozimee Krievija spiedis uz gazes tirgus neatversanu.
xxl
x
nevar atvērt to,kā nav,tā kā par gāzes cenām arī jārunā,jāpiedāvā Krievijai celt pie mums sasķidrinātās gāzes rūpnīcu/termināli,tās būtu lieliskas investīcijas izaugsmei Latvijā.
  • 2
  • 0
K-K
K
... No musu puses: runasim par: okupacijas atzisanu un reparacijas lielumu; pasreizejo Krievijas vestnieka atsauksanu; LR nelojalo repatriaciju uz savu dzimteni; un tikai tad par bankam, trubam un autorindam !
ruksis
r
Tu trāpīji naglai uz galvas. Bet par bankām ar krieviem vispār nav jārunā, jāapliek krievu konti ar prāvu nodokli.
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas