Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Krievijas parlamenta augšpalāta aicina ES valstis nosodīt Latvijas likumu par Otrā pasaules kara dalībnieka statusu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klīniskā vate
k
Gan vienā, gan otrā pusē karojušie ir veterāni. Es ceru, vismaz tik daudz saprot pat visstulbākais vatenis? Atkal sākas brīnumi ''savienojums ir, bet nav''. cenzoreli kamerā!
X.
X
Atsaldētie vatņiki nesaprot, ka mums viņi nav atbrīvotāji, bet gan okupanti
oskars
o
mums ir nepieciesams Krievija, daudz vairak runat par savu vesturi un tiesi politiskajos tok-sovos , kurus skatas miljoniem krievu cilveku ,aizsutot uz turieni normalu vesturnieku ,kurs normala valoda varetu par to pastastit , bet ne Lielo ,kurs vairak blaustas un izskatas pec klauna ...Ja runa par krievijas vesturniekiem , tad vini protams zina patiesibu, bet nav ieintereseti par to runat ...
vēsturnieki
v
ir dažādi. Vieni arī bez mūsu teikšanas visu zina un tiem neko nevajag skaidrot, citi zināt negrib un pat nesāks klausīties. Neaizmirstiet arī ka Krievija ir totalitāra valsts un tolkšovmeņu uzturēšanās tajā nav droša.
  • 8
  • 1
zvirbulēns
z
Labi, ka KF sabruks, jādomā bez atomu uzmešanas, viss uz to norāda, un tas priecē!
Kārklu krievs
K
Kremļa fašistam "Kārklu vācietis" gan nekad nebeidzas munīcija. Hail Putin!
  • 11
  • 1
Kārklu vācietis
K
Izbeidzās munīcija ? Nekas,paknābāsi sūdus,metīsi atkal Maskavai ātomus ...
  • 4
  • 11
Kārtējo reizi
K
jāatgādina ES par PSRS kriminalitāti, tās nesodītiem noziegumiem pret cilvēci un Krievijas atbildību kā PSRS tiešo mantinieci. Krievija joprojām turpina savu agresiju pret saviem kaimińiem.
Laimesvecis
L
krievijai ir japazud tapat kaa islamavalstij,krievijas pastaveshana ir terorisms pret cilvekiem...?katrs utainajaaprnaa tieshos temejumos noshautais krievu terorists ir ka saules starinsh..?
  • 13
  • 3
Romēns Rolāns
R
Rašims un tā dvīņu brālis našisms ir neonacisma un revanšisma bīstamākā izpausme mūsdienās.
Andrejs
A
kā man žēl tos daunīšus, ņau
nu
n
Krievijas parlamentam ir jāturpina ārstēties,tajā pašā palātā...
Gena
G
Krievijas parlamenta sez idioti,, danni, kuri nezina vesturi. Krievi nav spejigi apjegt to, ka latvijas valste okupeja padomju krievija un uzsaka holokaustu un genocidu pret latviesu tutu un tad nacistiska Vacija iebruka Latvija un atbrivoja latviesu tautu uno krievu okupantiem, lai ari nacistiskas valcijas iebruceji bij aokupanti, tacu, tie nenodarija tadu launumu un noziegumus 4 gadu laika kadu spaveica Krievij a paeis gadu laika 1940-1941 gada, nerunajot jua par 50 gadu okupacijas periodu, kuros ir nenovertejami noziegumi pret Latvija svalsti un latviesu tautu- pret cilveci.
Zobs Kaulā
Z
Kāds tur brīnums, ka es joprojām esmu debils un nevaru ne izlasīt, ne saprast teikumus '''Strādāt vai nestrādāt ES ir katra paša izvēle'' un ''NATO neokupē savas dalībvalstis''.
  • 5
  • 4
Zobs Kaulā
Z
Gena, u.c. ir vēl viens pierādījums, ka latvieši ne pazīst, ne atzīst savu vēsturi. Latviešu pašapziņa sākās ar cepurnieku labo piemēru 18 g s sākumā un beidzās ar valdības elītes ierēdņu augstām algām. Tie kas savu laik tādus ierēdņus izmeta no amatiem bija latviešu pašu nevis krievu lielinieki. Kā teica Orvels: tie kas nezin savu vēsturi to drīz vien būs priecīgi sev atkārtot. Nav nekāds brīnums, ka pēcpadLatvijas valdība ir padzinusi 30% no latviešiem uz ārzemēm un Latviju okupē NATO.
  • 7
  • 34

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas