Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Kriminālprocesā par "VVF Consulting" pasūtījumu no Liepājas domes izmeklēšanu tomēr turpinās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Ja jau "Š- Dienā" šī ir sensācija Nr1, tad kļūst skaidri saredzams, kas taisa no mušas ziloni.
Valodas Likums
V
Nepareiza latviešu valodas lietošana ir kriminālpārkāpums. Katrs latvietis kurš pieļauj pareizrakstības kļūdas ir sodams ar brīvības atņemšanu, ieskaitot naudas sodu sākot ar simts latiem par katru izlaisto garumzīmi vai komatu, kā ari par katru nepareizi uzrakstīto vārdu. Šis likums neattiecas uz nelatviešiem , jo viņiem nav šajā zemē jāsaprot iedzimto valodu bet gan bijušās šis zemes lielvalsts valdošo valodu. Katram Latvietim ir jābūt gatavam izturēt valodas pārbaudi vienalga kādā dienas laikā bez iepriekšas paziņošanas. Šādas pārbaudes var arī notikties pat uz ielas vai vienalga kādā publiskā vietā. Izvairīšanās vai bēgšanas gadijumos draud ieslodzijums valsts katorgā ar mantas konfiskāciju.
galvas dakteris
g
Beidzot noņēmi burtiņu k, lai neizklausītos pēc duraka? :D Nekas, būsi dura.
galvas dakteris
g
Ja palasa tavus opusus, tie ir labāki?
DRA
D
НУ ДА ЕСЛИ ПОЧИТАТЬ ЕЁ ОПУС ИЗ-ЗА КОТОРОГО ВСЕ ЭТИ ПРОБЛЕМЫ, ТО СОЗДАЁТСЯ МЫСЛЬ ЧТО ВСЕ НАПИСАЛ МАЛЬЧИК 10-ТИ ЛЕТ. ТО ЧТО НАПИСАЛА ВАЙРА ВООБЩЕ НЕ В ОДНИ ВОРОТА НЕ ЛЕЗЕТ.... НАГЛО ДЕНЬГИ ПОЛУЧИЛА НЕ ЗА ЧТО....
amis
a
Tad jau jebkurš uzņēmējs, kura produkcija vai tās daļa ir zemas kvalitātes, būtu vērtējams kā noziedznieks un liekams cietumā. Nezin kāpēc šo citātu no 'Dunduka' komenta izdzēsa. Tam bija jābūt tukšajās rindās.
amis
a
Atkal, kā parasti, letiņi izcēlušies ar savu augsto intelektu un neskaitamajām augstākām izglītībām. Tik vēl arvien esiet lielākā 'trubā' pa visu Eiropu. Ne visur VVF piekrītu...Abrene, leģionāri,represētie, tik daži no tiem. Bet ja neredziet ka šis Liepājas Domes pasūtijums bija tiešām 'pasūtijuma' darbs, lai VVF izķengātu, tad vēl ilgi Eiropā mēslos vārtīsaties. Viens no retajiem šajā tēmā 'Dunduks' pareizi VVF padomu ir raksturojis... proti Papildināšu to sakot ka šī 'produkcija', bija tik idejas un padomi, nevis kāds fizisks,taustāms objekts. Tik pat labi kuru katru advokātu vai mācītāju varētu sūdzēt tiesā, ja viņu padomi nepatīk. Kā ar visām skolām un universitātēm? Esiet ar mācāmvielu apmierināti un viss tas ir 100% kvalitatīvs? Kā ar ārstiem un viņu padomiem? Vai tiešām esiet tik neaptēsti, ka nesaprotiet ka padomu nevar vērtēt kā zābaku kas kājas berž? Un arī tur nevienmēr būs zābaka ražotāja vaina. Vai tik nebūs tā, ka VVF padomi bija padlatviešiem nesaprotami? Varbūt vajadzēja Liepājas Domei ieteikt sadarboties ar NVS valstīm, tad viss būtu 'štokos'. Tas pats par slikto latviešu valodu.. Nu ko var sagaidīt no cilvēkiem kuri vēl šodien domā krieviski un tad to latviski tulko, ieskaitot valsts augstākās amatpersonas?
caurvējš
c
farss, kriminālprocess beigsies ar neko. Maizītis piedalījās VVF grāmatas prezentācijā, ir vēl jautājumi? tā kā Vairiņai nekas nedraud, varēs jaunu projektu rakstīt, piemēram, par saules sakārtošanu Saulkalnē.
enzelin milemba
e
Freiberga uzskata, ka Tautas partijas (TP) lēmums atsaukt ministrus un izstāties no koalīcijas, bijis bezatbildīgs. SAULĪT! Mācies rakstīt latviski!
kauns
k
OK Liepajas dome dara nelikumibas. Bet kaa gan bijusais prezidents var parakstities zem tam?! Kaa tikai naudu paskindina deguna prieksaa, taa Vaira gatava uz papeziem dancot pec jebkuru stabules. Mantkariba ir vinas pirmais bauslis.
hmm
h
Jaa, piekritu, kad Vairai atnems komfortu, nebus ne kulturas, ne latvietibas vairs. Un Latvijai vina acumirklii uzpslaus!
skārds
s
Liepājas domes smadzenes diemzēl aprobežojas ar bijušā autobraucēja visnotaļ pieticīgo prātiņu, bet brangi lielo apetīti. Gadījums ar Vairu ir tikai viena un ne tā lielākā nelikumība kas Liepājā notiek.
Dunduks
D
Varbūt es ko nesaprotu... Taču, manuprāt, noziedzīgs nodarījums jeb pašvaldības līdzekļu izšķērdēšana vispirms jau ir veikts no Liepājas pašvaldības darboņu puses, kas par šādu "nevienam nevajadzīgu murdziņu" ir samaksājuši 16000Ls (tātad kāds šo darbu izlasīja, atzina par atbilstošu, parakstīja pieņemšanas-nodošanas aktu un nodeva tālāk rēķinu uz apmaksu). Savukārt VVF varētu apvainot nekompetencē un zemas kvalitātes pakalpojumu sniegšanu, kas diez vai ir novērtējams kā noziedzīgs nodarījums. Tad jau jebkurš uzņēmējs, kura produkcija vai tās daļa ir zemas kvalitātes, būtu vērtējams kā noziedznieks un liekams cietumā. Konkrētajā gadījumā VVF, lai arī bijusī prezidente, tomēr ir kvalificējama kā kārtējā uzņēmēja.
vēja ķērājs
v
kad beidzot ķersies pie exprezidentu visu ekstru atcelšanu? tas ir jau tājums, kas būtu jārisina, un jo ātrāk, jo labāk visiem.kad Vairai tiks atņemts par pusmiljonu izremontētais dzīvoklis, sekretāre, mašīna ar šoferi, tad jūs redzēsiet šīs kundzes būtību visā savā daiļumā. tad būs biļete atpakaļ uz Kanādu un bye, bye, mīļā Latvija, kultūra un latvietība. tikai dēļ amata, komforta un ekstrām Vaira uz šejieni atbrauca, neesiet taču naivi.
paskaidrojums-
p
Jā, pareizi, tūlit būs jāierosina vēl viena krimināllieta: Par dzejnieku apdziedātā Liepājas vēja nesakopšanu! Lai preze izskaidro tikai, kā to pareizāk darīt! :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas