Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Kristovskis: Āboltiņa pārsteidzās ar kritiku Kamparam

Vienotības līdere Solvita Āboltiņa pārsteidzās ar paziņojumu par to, ka ekonomikas ministram Artim Kamparam (Vienotība) vietas nākamajā valdībā vairs nebūs, ceturtdien LNT raidījumā _900 sekundes _norādīja ārlietu ministrs un Pilsoniskās savienības (PS) līderis Ģirts Valdis Kristovskis.

Viņš uzsvēra, ka vispirms jautājumi par konkrētām personālijām viņiem jāizvērtē politiskā spēka iekšienē, kur arī jālemj par to, kādas ir iespējas pilnveidot Ministru kabineta sastāvu, ja vien arī pēc rudenī paredzamajām Saeimas ārkārtas vēlēšanām Vienotība veidos valdību. "Un tikai tad mēs varam nākt ar kādiem konkrētiem paziņojumiem, konkrētiem vērtējumiem," norādīja Kristovskis.

Vaicāts, vai viņš nebaidās no līdzīga paziņojuma arī attiecībā uz viņiem, politiķis vien noteica: "Nevērtēšu, vai varētu, vai nevarētu, es teikšu tā - tas būtu kļūdaini, jo, manuprāt, ir svarīgi šajā brīdī apliecināt to, ka Vienotība ir izdarījusi secinājumus. Un tas ir izdarīts pēdējo mēnešu laikā, pēdējo nedēļu laikā, un Vienotība ir šos trūkumus, varbūt arī komunikācijas problēmas samazinājusi vai likvidējusi, un ka mēs esam gatavi parādīt to patieso spēku, kas Vienotības iekšienē ir."

Jau vēstīts, ka īsi pirms Jāņiem Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā 100.panta preses klubs premjera Valda Dombrovska pārstāvētās apvienības Vienotība līdere Solvita Āboltiņa norādīja, ka pašreizējais ekonomikas ministrs Artis Kampars nebūs nākamajā valdībā un jāmaina noteikti būtu vēl vairāki ministri.

"Veidojot jaunu valdību, noteikti ir jābut jaunām sejām," viņa uzsvēra, atzīstot, ka nepareizi bijuši paši principi, pēc kādiem vairāki pašreizējā valdībā ministri izvēlēti.

"Tā ir viena no ļoti lielām kļūdām, kādā veidā tika izvēlēti ministri," norādīja politiķe, piebilstot, ka patlaban "ne vienā vienā sfērā" viss nekustās tik ātri, cik gribētos.

Konkrētus ministrus, kurus vajadzētu nomainīt, Āboltiņa neminēja, vien uzsverot, ka pašreizējais ekonomikas ministrs Kampars līdzšinējo amatu vairs neieņems.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas