Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Kristovskis gribot aizņemties no "turīgajiem pensionāriem"; Jaunups to dēvē par galējo variantu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tautas balss
T
Svētkos varbūt arī Kristovskis uznem atkal uz krūts'sīvo'un uzsauc lai dzīvo,bet varbūt atkal aicinās pensonāriem atkal aizdot naudiņu...
Einuks
E
Kristovskis-reti stulbs-karjerists,iedomīgs kā āzis,bet ieplānojis aizņemšanos no mums pensonāriem vai tad kaunu apēdis,bez sāls.......------ Varbūt mūsu uzmanību novēršs,lai atkal sastrādātu kādas viltības -turēsim acis - ausis atvērtas,lai mūs neapdulina-maitu lija.........
Annamarija
A
Kristovskis,laikam galīgi sajucis prātā,kur ir tie bagātie pensonāri????.......Kristovskis varētu aizdot pensonāriem no sava Briseles bezdarbnieku pabalsta,jo tas ir nelikumīgi strādā Rīgas domē,bet laikam SEV grib lielākus ienākumus,kur paliek godīgums-taisnīgums????......
TanteSidra
T
maitu lija 27.04.2010 10:12 _Jau atkal, Ģirtiņš izmuldējās nepadomājis..._ aktrise 27.04.2010 10:15 _Kristovskis ir reti stulbs, iedomigs, augstpratigs radijums..._ Kristovska humora šovs 14:36 _Kristovskis grib aizņemties no turīgajiem pensionāriem,nevis no trūcīgajiem miljonāriem!_ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ apskatiju pirmo un pedejo lapu. visiem jums taisniba, labak pateikt nav iespejams. Girtvaldis ir smagi sev ieshavis kajas, pats gan to nesaprastu ja vinjam to nepateiktu. aiznjemties no pensionariem, nevis miljonariem, - bravo.
Vecups
V
Ir robežas,Jaunup,kuras nepārkāpj pat Grieķijā!
Juris
J
Varēja taču arī pats aizdot!
Kristovska humora šovs
K
Kristovskis grib aizņemties no turīgajiem pensionāriem,nevis no trūcīgajiem miljonāriem!
Iks
I
Es klausījos ko solīja Kristovskis - "aizņemšanos'' no pensionāriem. Tagad viņš un partija steidz labot, izlieto ūdeni - ka izteicis ne to, ko domājis. Tā jau vairs nav mūsu problēma.
ha..ha
h
varbūt vajag ''aizņemties'' no turīgajiem Eiroparlamenta deputātiem..''draugiem'' pilsētā ar nākotni..un beidzot reāli likvidēt n-tās ''aģentūras''...papīrgroza projektiem nemētāties ar naudiņu utt...pieņemt progresīvo ien.nodokli..utt.utt..bet tas kaut kā ''nesanāk'' ne Vienotībai..ne visām šim aškvadrātā..ne citiem ši ''politiskā teātra'' aktieriem!!!Tā lūk Kristovski!!!!!!
x
x
Ta ir taktika ar ko Vienotiba taisas sakaut TP un Sleseriesus velesanas? Kapec piemeram Kristovskis nevar apsolit tiesi pretejo apstadinat Gaismas Pils celtniecibu apstadinat parejos MEGA CELTNIECIBAS PROJEKTUS , un no ieiekonometajiem lidzekliem PAAUGSTINAT PENSIJAS!
Vientulais vilks
V
Vai tu esi grutgalvis?
Sulca
S
Ko sis plukata kristovskis vavulo? Atkal vinam prata ir apzagt latvijas pensionarus ko jau izdarija Godmana, Skeles partijas un valdibas. Ak, ja, Kristovski staci ir pabijis un papraktizejies visas sajas zaglu partijas. Kapec Kristovskis nerikojas un neierosina Saeimu un valdibu atcelt likumu, amoralu un prettiesisku likumu "Par diplomatu izdienas pensijam" kuru S.Kalniete un M.Riekstins izlobeja, kuru vini izsita, lai pasi sev nodrosinatu labklajibu. Neizsledzu,ka Riekstins aiztinas no valdibas tiesi tapec, ka alkatigajam Riekstinam samazinaja algu, bet sis jau sanems pensiju un piestradas kada Krievijas uznemuma.
K-K
K
... Sakas atkal atbalsoties musu zemites dziles no veco un jaubiruso biedru mutem izraisitas propogandas 'LIELO MELU' saukli ! ... Kad un kur Kristovskis ir ko teicis kaut ko tamlidzigu - kamdel netiek piemineti parejie no intervija citiem teiktiem 5 priekslikumiem ???? ... Politika, propoganda - ne ! Tiri meli par pasu Kristovski un par teikto !!!!! ... Bija tikai izteikts nodoms parskatit pensiju nodoklus - ieverojot dazadus ienakuma perimetrus !!! ... Ka piemeram - Varbut varetu PALIELINAT nakotne NODOKLUS TADIEM PENSIONARIEM ka TURLAM, kas sanem ne tikvien Saeimas, LATVIJAS BET ARI KRIEVIJAS ...
Zjips
Z
Vispirms atdodiet visiem pensionāriem to, ko līdz šim ar vienu lēmumu atņēmāt. Joprojām nav pieņemti attiecīgie likumi. Bet jau runā par "aizņēmumu" .... Tikpat dedzīgi būtu domājuši par visu nodokļu iekasēšanu, kas aizet garām valsts kasei.
jurka
j
Kāpēc tikai daļu pensijas un vēl kaut kādās obligācijās. Nevajag sarežģīt. Pensiju nevajag maksāt nemaz, izdot mēnesim dažus maizes gabalus lēto desu un kādu aspirīnu, brilianzaļo un jodu. Un viss. Tā sanāks baigais ietaupījums un arī fietējiem farmācistiem un cepējiem bizness.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas