Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Kristovskis izvairās atbildēt, vai nostrādās Ventspils domē visus četrus gadus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
oskars
o
Kristovski ej tacu beidzot stradadat , varbut bus jega ...
Murmulis
M
Ģirtiņš nepazīst tādus vārdus kā "darbs" , "strādāt", "atbildēt". Jau vairāk nekā 25 gadusn viņa leksikā dominbē: "amats", "alga", "deputāts", "globalizācija", "soross".
Stienis
S
Būt pat labāk, ja viņa te 4 gadus nebūtu. Viņam taču nav nekāda plāna par to, kādai pilsētai vajadzētu būt pēc 5, 10 vai 20 gadiem. Mērķis - gāzt Aivaru, nav pietiekams iemesls, lai piedalītos vēlēšanās un strādātu domē.
Garamgajejs
G
Labak, lai pavada 4 bezjedzigus gadus Ventspili neka tikpat bezjedzigus kaut kur citur, pats nenojausot, cik bezjedzigi vins pavada laiku pec butibas
Kate
K
Ka vispar kads vareja balsot par so kretini, debilo tumsoni, beledi Kristovski, kurs pat paspeja put Eiropas parlamenta un joprojam ir palicisi ka padomju laika zabaks?? Kristovskis tacu pabija ar Latviajs Arlietu ministra amata, kur izcelas ar idiotismu, stulbumu, nerunajot jau par to, ka vins nicina homoseksualus cilvekus, ka vins nicina ikvienu kas nav vinz zema limena atbilstibai.
Juridičeskijs
J
Jānogaida Domes priekšsēdētāja vēlēšanas Ventspilī. Tad kļūs skaidrāk.
bezjēdzīgi pavadīti četri gadi
b
Atrasties četrus gadus Ventspils domē opozīcijā, būtu diezgan bezjēdzīgi. Ir jāskatās uz lietām ar skaidru galvu - mēģinājums gāzt Aivaru no troņa neizdevās, tad ir jāmeklē cita jēdzīga nodarbe.
> Tiešām
&
Tu trāpīji desmitniekā! Tieši par prezidentu viņš arī der! Izskatās pieklājīgi nedaudz runā angliski, arī latviski bez stostīšanās un bez prezidentālā "ē-ē-ē-ē" katra otrā vārda galā. Neko daudz, padziļināti neprot. Ja vien pacietīs gudrus padomniekus, būs ideāls prezidents. Es to saku absolūti nopietni.
  • 2
  • 0
Tiešām ?
T
Nu jāgatavojas Saeimas vēlēšanām, tur viss sakārtots. Algas,izdevumi utt. Skat vēl kādā ministra krēslā tiec. 4. gadi bez bēdu.Kazi, vēl pa Prezidentu netīšām ka neievēl. Tad gan varētu laist kā lielais.......
  • 10
  • 3
hercogs
h
Ventiš nav muļķ, pa trubadūr nebalso, interesanti zināt, kāpēc darbs opozīcijā ir bezjēdzīgs - vai tad viss ko dara ir slikti un obligāti jābūt pretējam viedoklim?
  • 9
  • 5
j
mēģinājums gāzt likumīgo zagli no troņa neizdevās
  • 4
  • 6

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas