Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Kristovskis: No Latvijas var mācīties finanšu sistēmas sakārtošanu

Eirozonas valstis no Latvijas var mācīties finanšu sistēmas sakārtošanu, piektdien intervijā vācu medijiem norādīja ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis, portālu Diena.lv informēja Ārlietu ministrijā.

“Latvijas valdība ir veiksmīgi īstenojusi valsts finanšu sistēmas sakārtošanu. Iedzīvotājiem par to ir nācies maksāt augstu cenu, tomēr finanšu konsolidācijai ir bijusi neatsverama loma Latvijas finanšu stabilitātes nodrošināšanā, un šo piemēru var izmantot arī Eirozonas valstis, kas nonākušas ekonomiskās grūtībās,” vācu medijiem apgalvoja Ģ.V.Kristovskis.

Ārlietu ministrs uzsvēra, ka Latvija atbalsta Eiropas Savienības ietvaros pasākumus finanšu uzraudzības pastiprināšanai, tostarp, Eiropas Stabilitātes mehānisma izveidi, vienošanos par „Eirozona Plus”.

„Latvija vēlas 2014.gadā ieviest eiro, un ir svarīgi, lai mēs pievienotos stiprai un stabilai eirozonai”, uzsvēra ārlietu ministrs.

Ģ.V.Kristovskis darba vizītes Berlīnē ietvaros tikās ar Vācijas federālo ārlietu ministru Gvido Vestervelli (Guido Westerwelle) un Bundestāga Ārlietu komisijas vadītāja vietnieku Hansu Ulrihu Klozi (Hans Ulrich Klose). Ministrs sniedza arī intervijas vācu laikrakstam Frankfurter Allgemeine Zeitung un radiostacijai Süd-West-Rundfunk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas