Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Kristovskis vēlas pildīt ārlietu ministra pienākumus arī nākamajā valdībā

Ģirts Valdis Kristovskis (Vienotība) būtu gatavs pildīt ārlietu ministra pienākumus arī nākamajā valdībā. Viņš otrdien Dienā notikušajā diskusijā pauda pārliecību, ka ar saviem pienākumiem līdzšinējās valdības laikā ir veiksmīgi ticis galā. "Es labprāt turpinātu darbu tajā amatā, ko tagad desmit mēnešus esmu pildījis," sacīja Ģ.

V.Kristovskis. Atbildot uz norādi, ka viņš savā amatā tiek pamatīgi kritizēts, Ģ.V.Kristovskis sacīja: "Kritizēja, bet ne jau par to, kā es pildu darbu, bet gan par to, ka mēs - Vienotība - uzvarējām vēlēšanās tad, kad es biju priekšsēdētājs. Pretinieku bija diezgan daudz un viņi turpināja izmantot tos pašus medijus. Bet ne par to ir runa. Runa ir par to, ka es ar saviem pienākumiem tiku galā. Kāpēc lai neturpinātu?"Savukārt otrs diskusijas dalībnieks Valdis Zatlers (Zatlera reformu partija), atbildot uz jautājumu, kādā amatā viņš sevi redz pēc Saeimas vēlēšanām, bija izvairīgs: "To viennozīmīgi noteiks vēlēšanu rezultāti. Es kandidēšu vēlēšanās un būšu Vidzemes apgabalā. Mūsu princips būs līdz pēdējam brīdim ļoti vienkāršs - pēc iespējas labāks profesionālis katrā konkrētā amatā."Uz piebildi, ka tādā gadījumā V.Zatleram būtu jākļūst par veselības ministru, viņš teica: "Man dažas profesionalitātes ir pietiekami augstā līmenī, un viņu nav viena vien."

Top komentāri

mežmalis
m
dzirdēju kristovska runu angļu valodā! piedodiet, bet ārlietu ministram ir jāprot runāt!!!
Tas labi
T
Kristovskis labi strādā kā ministrs, nav ne vainas, TP oranžo zagļu kampaņa pret viņu bija liela, tāpat SC līdzjutēju, taču rezultāti tiešajā ārlietu darbā ir labi. Latvija patreiz ir godam pārstāvēta visās starptautiskajās sanāksmēs, intensīva ir ārējā ekonomiskā darbība. Tā turpināt!
ups
u
Ģirteli,tu nevarētu konkursa kārtībā tikt ĀM par sētnieku! Tu -vissliktākais ministrs Latvijas vēsturē,acīmredzot šizofrēnija tev progresē.Ej ārstēties ,ja gribi pensiju sagaidīt un nesmīdini tautu!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas