Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +24 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Kristovskis: Zatlers savu darbu dara profesionāli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ezis
E
Ja vajag nekādu un kas netraucē ideāla kanditatūra,vēl Ulmanis tāds pats. Droši vien vēl vienu termiņu kvernēs.
Uhh
U
Atšķirībā no tevis.
oma
o
Tā kā Kristovski kā efektīvu ministra amatā vērtēt pagrūti, tad viņa atsauksme apr valsts prezidentu var ziraisīt tikai smīnu.
>
&
Lasīju Kristovska vērtējumu par Lībijas notikumiem Dienā, tāpat LNT tas bija. Krievijas propogandas mašinērija darbojas tikai uz tiem prātiņiem, kuri nespēj saprast to un tāpēc gāna visu un visus valdībā, Kristovski ieskaitot. Padomju domāšanas cienīgi paraugi šodien bija redzami vairumā "tautas"saietā. Tā nav visa tauta, savādāk būtu jāpadomā, ka latvieši ir tik neattīstīti kopumā.
šodien
š
Zatlers ari klibā pīle. PIE TAUTAS neiznāca. Pa prastu.
jjj
j
Kristovskis-klibā pīle
pasaku teicējs
p
Reiz dzīvoja Zābaks. Kādās tikai vietās viņš netika pabijis - galmos un ministrijās, vai visās iespējamās partijās, tad vēl arīdzan ārzemēs, kolekti vākdams, polku griezis...Jā, daudz ceļu un neceļu Zābaks izstaigājis, izbridis un izlecis. Un kas par to, ka zābaki ir visai tālu no galvas un domāšanas? Viņš vienalga nolēma, ka ir gana pieredzējis, lai spriestu par visu zem saules...
pope
p
intersesanti, ka partija, kurai ir premjers, finanšu, ekonomikas, ārlietu, iekšlietu, tieslietu un aizsardzības ministri, saeimas priekšsēdētājs un galveno saeimas komisiju vadība un nekritisks vairākuma mediju atbalsts pataloģiski baidās no izmaiņām.... ar tādiem resursiem neko nevarēt izdarīt ir izcila politiskā impotnce! tad ir jāiet prom. zatlers ir latvijas valstsvīru nekā nevarēšanas simbols! mēs esam par nekā nevarēšanas saglabāšanu kā valdošo ideoloģiju?!
Barons
B
Vēlēšanu kampaņa turpinās. Tas, kas patreiz notiek, ir negodīgi pret pārējiem prezidenta amata kandidātiem, ja kāds vispār saņems dūšu un vēl kādu izvirzīs. Vienīgais prieciņš, ka šoreiz kā eksperts izsakās cilvēks, kurš ar savu darbību ir pilnīgi degradējis ārlietu ministra posteni. Un līdz ar to viņš grauj arī Zatlera pozīcijas. Neviens taču Ģirtu vairs neņem nopietni. Sarakste, Āfrika, Klintone, Medvedevs. Kāpēc runā par Zatleru? Kā ārlietu ministram, Tev nevis Pabrikam būtu jādod vērtejums notikumiem Lībijā? Kur tas ir? Nu izklāsti savas domas?
tt
t
Interesanti šādu vērtējumu dzirdēt no cilvēka, kurš savus darbu nedara profesionāli :)
Pupas
P
Varbūt, bet Zatlers neko nedara. . Es aicinu Zatler publiski , televīzijas priekšā stāstīt par viņu panākumiem. Un vai kādi bija valsts labā? . Man ļoti aizdomīgi ir Saeimas vēlēšanu redzēt Zatleru ottreiz. Tas nozimē Zatlers neefektīgs
che
c
Kristovskis: Zatlers savu darbu dara profesionāli --------------------------------------------- ------- Atšķirībā no KRRRISTOVSKA !!!
agurec
a
acu skatiens tāds ritīgi dziļš un gudrs.
erty
e
abi divi ir plānā galdiņa urbēji un nav ko kautrēties to atzīt...... MĒS PAR VIENOTU ĶĪNU !!!!!...........KĀDS VĒL ATCERAS?
BOLACIS
B
brīvību BOLACIM

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas