Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Kučinskis: Labējo partiju uzvarētājam jāuztic valdības veidošana

Labējo partiju uzvarējušai partijai vajadzētu uzticēt valdības veidošanu, sestdienas vakarā, komentējot vēlētāju aptauju datus, izteicās premjers Māris Kučinskis (ZZS).

Viņš pagaidām atturējās minēt, ar ko ZZS varētu sadarboties, ja piedalītos koalīcijas veidošanas sarunās, taču skaidrs, ka paredzama "liela drūzmēšanās' un valdības veidošana būtu jāuzņemas labējo partiju pirmās vietas ieguvējam. Kučinskis nevēlējās prognozēt, vai tas varētu būt viņš.

"Ir vienkārši jāsagaida rezultāts. Tikai nebūtu prātīgi steigties un šajā naktī sākt runāties," teica ZZS premjera amata kandidāts.

Pēc viņa domām, nekādi skandāli ZZS potenciālo rezultātu nevarētu būt iespaidojuši, taču daudzu cilvēku mulsumu, iespējams, raisa valdības sāktie darbi.

Top komentāri

Dadzis
D
Cienītais premjera kn.g., pie šādiem vēlētāju izvēles rezultātiem, jau šovakar būtu jāpiesaka demisija, nevis joprojām mulsināt tautu !
ļuļa
ļ
pirmkārt, likumdošana nosaka, ka valdību veido UZVARĒJUSĪ partija, nevis labējās partijas. kučinskis vienkārši tieši pasaka, ka grib pie siles. otrkārt, kuras mums ir tās labējās partijas? labējās partijas tradicionāli eiropā ir PRET imigrāciju, kuras tad mums ir tādas? pat kaķim jāsmejas, viena partija un tā pati nacionāļi. visi pārējie gatavi nēģerus vezumiem vest iekšā, ka tik brisele vai ano pasvilptu. un par par! pat runāt nav jēga, tie pilnīgi atklāti grib latviju ar imigrantiem pārpludināt, paklausieties tik intervijas!
korekcija
k
Nerunā caur miglu, Māri. Tu gribēji teikt "latviešu partijām".
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas