Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Kučinskis: Labējo partiju uzvarētājam jāuztic valdības veidošana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Joks.
J
Mjaa, tā zaudēt Valdošajai partijai ZZS ir jāprot!!! Paldies Tautai, ka Brigmanis un Putra aizsūtīti uz vēstures mēslaini! Ceru, ka ZZS beidzot sāks strādāt LZS un varu neatdos turpmāk Liepājas partijas Čabinātājam.
Interesanti
I
Vai viņam pašam šī fotogrāfija patīk - izskatās vienkārši smieklīgi...
korekcija
k
Nerunā caur miglu, Māri. Tu gribēji teikt "latviešu partijām".
Dadzis
D
Cienītais premjera kn.g., pie šādiem vēlētāju izvēles rezultātiem, jau šovakar būtu jāpiesaka demisija, nevis joprojām mulsināt tautu !
NEBALSOTĀJS
N
Latviju būtiski dibināja 1739g, kad cepurnieki Valmierā atvēra pirmo latviešu skolotāju skolu, arī pazīstama kā Cimzes seminārs. No šīs skolas nāca ideja par Latviju kā Dievzemīti. Mūsdienu PēcPadLV valdība toties vadās pēc filozofa Nietzsches novērojuma (1882g), ka nonācis laicīgo (Krievijas/Vācijas) valdību rokās „Dievs ir (no)beigts”. Šodien latviešu izglītību vada Latvijas Universitāte Rīgā. Nav brīnums, ka PēcPadLatvijā, valdība ir iestājusies Dieva vietā un Rīgā melna čūska miltus maļ. No universitātes nav absolvēts neviens izglītots politologs/ kritiķis. No Rīgas Pēter baznīcas torņa un LU kāpnēm dzied neizglītoti garīdznieki (Vanags, Stankēvičs) un politologi (Ījabs, Kaktiņš, sorosite Kažoka, u.c.). Pār Latviju līst melni milti. Ir pienācis laiks šim gailim apraut dziesmu, un dot vārdu Latvijas iekšzemes iedzīvotājiem, kur latvieši vēl joprojām atrodami.
Ķīmiskās trases
Ķ
Ufo tevi apstaroja pat caur folijas cepuriti. Tapec saki mulkibas runat.
  • 0
  • 0
balsotājs
b
Tu esi muļķis. Tev nav tiesību dzīvot brīvā valstī.
  • 2
  • 1
ļuļa
ļ
pirmkārt, likumdošana nosaka, ka valdību veido UZVARĒJUSĪ partija, nevis labējās partijas. kučinskis vienkārši tieši pasaka, ka grib pie siles. otrkārt, kuras mums ir tās labējās partijas? labējās partijas tradicionāli eiropā ir PRET imigrāciju, kuras tad mums ir tādas? pat kaķim jāsmejas, viena partija un tā pati nacionāļi. visi pārējie gatavi nēģerus vezumiem vest iekšā, ka tik brisele vai ano pasvilptu. un par par! pat runāt nav jēga, tie pilnīgi atklāti grib latviju ar imigrantiem pārpludināt, paklausieties tik intervijas!
Maaris
M
Valdību veido tā partija, kura var tādu izveidot, nevi tā, kurai visvairāk balsu. Var būt kaut vai 49 vietas, ja nevar ar citiem sastrādāties, tad valdība nesanak.
  • 1
  • 0
Margarēta
M
Likumdošana neko nenosaka. Prezidents teorētiski var paaicināt bomzi no ielas un uzticēt viņam veidot valdību. Mums ir bijušas valdības, ko sastādījuši cilvēki, kas nemaz nebija ievēlēti un nenāca no partijām. Tāds bija Šķēle. Domāju arī šajā situācijā tas būtu visprātīgākais risinājums, jo koalīcijas valdība, ko kopā tur koalīcijas līgums, nesanāks. Tas ir pavisam skaidrs. Un ja sanāks, tad tās mūžs nebūs garš tāpēc, ka būs deputāti, kas turpinās klīst pa partijām un frakcijām. Būs daudz pērkamo un būs viegli nopirkt kādus pamuļķus, kas izjauks spēku samēru un koalīciju.
  • 0
  • 0
īsais kurss
ī
Pirmkārt, likumdošana neko nenosaka, jo tā ir sistēma nevis normatīvais akts (likums), ko laikam gribēji teikt. Otrkārt, nevienā Latvijas likumā nav rakstīts, ka valdību veido uzvarējusī partija (šāda kārtība gan pastāv Lielbritānijā). Treškārt, brauc uz laukiem padzīvot kādā zemnieku saimniecībā - tur melnādainos redzēsi vien sapņos!
  • 3
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas