Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Kurzemes reģiona policijas pārvaldi vadīs Talsu iecirkņa priekšnieks Grūbis

Par Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes jauno priekšnieku trešdien ar policijas priekšnieka Valda Voina rīkojumu iecelts VP Talsu iecirkņa priekšnieks Normunds Grūbis.Kā Dienai apstiprināja VP, N.Grūbis jaunajā amatā apstiprināts no 1.aprīļa. Tuvākajās dienās tiks kārtotas formalitātes, kas saistītas ar N.

Grūbja pārcelšanos no Talsiem uz Liepāju, kur atrodas Kurzemes reģionālā pārvalde.Pēc VP sniegtās informācijas, N.Grūbis ir pulkvežleitnants, viņš dzimis 1973.gadā.Liepājas pašvaldība solījusi VP atbalstu, meklējot risinājumu, lai jaunajam reģiona priekšniekam nodrošinātu dzīvesvietu.Kurzemes reģionālā pārvalde bez priekšnieka palika šā gada sākumā, kad par pārkāpumiem tika atbrīvots iepriekšējais tās vadītājs.

To, ka Kurzemes reģionālajā pārvaldē nav kārtības un ka pēc iespējas ātrāk iestādei vajag jaunu vadītāju, iekšlietu ministre Linda Mūrniece (JL) uzsvēra, kad pagājušajā otrdienā Kurzemes reģionālās pārvaldes pakļautībā esošie Liepājas policisti piedalījās bruņotā iebrukumā Ventspils tranzītuzņēmumā Ventbunkers. Par policijas izmantošanu Ventspilī VP Iekšējās izmeklēšanas birojs uzsācis dienesta pārbaudi. Sākts arī kriminālprocess par Ventbunkers apsargiem nodarītajiem miesas bojājumiem.

(papildināts viss teksts)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

FAKTI

N.Grūbis darbu Valsts policijā uzsācis 1991.gadā 1.augustā kā Iekšlietu ministrijas akadēmijas kursants. Pabeidzot Policijas akadēmiju, 1996.gada 22.maijā viņš uzsāka darbu Policijas departamenta Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Zonāli analītiskās nodaļas Zonālās grupas inspektora amatā.

No 1996.gada 1.oktobra viņš turpināja darbu Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Smago noziegumu atklāšanas koordinācijas nodaļā.

1999.gada 15.oktobrī N.Grūbis tika iecelts par Talsu rajona policijas pārvaldes priekšnieku (reorganizācijas rezultātā Talsu rajona policijas pārvalde pārdēvēta par Kurzemes reģiona pārvaldes Talsu iecirkni).

Dienesta laikā par priekšzīmīgu dienestu apbalvots 13 reizes.

N.Grūbim ir augstākā izglītība tiesību zinātnēs un maģistra profesionālais grāds.  

Avots: Valsts policija

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas