Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Labklājības ministre neatbalsta minimālo māmiņalgu palielināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
>neapliekamais minimums
&
Progresīvais ienākuma nodoklis-nodoklis pēc maklsātspējas principa,kā visā pasaulē,Īriju,ASngliju un Norvēģiju (valstis uz kurām galvenokārt emigrēja 200.000 Latvijas iedzīvotāju)ieskaitot! Ar neapliekamo minimumu iztikas minimuma līmenī,nevis "Vienotības" progresivitāte un "progresīvais neapliekamais minimums"-pēc vecā angļu kolonizatoru principa"skaldi un valdi",sašķeļot iedzīvotājus iespējami vēl sīkākās,savstarpēji pretnostatītās grupās! Velosipēds nav jāizgudro! Latvijai jāseko jauno ES valstu Rumānijas un Slovākijas piemēram-jāatjauno no 1919.gada līdz pat 1995.gadam pastāvējušais progresīvais ienākuma nodoklis!
Ministre "neredz"
M
Ministre "neredz" pat,ka ar IIN tiek jau aplikta daļa pensijas zem iztikas minimuma! Tik ļoti viņa ir aizņemta ar grāmatu izdošanu,sekojot premjera piemēram!
Ministre tikai pilda FM norādījumus
M
Vai tad ministre atbalsta ģimenes valsts pabalsta,minimālās pensijas paaugstināšanu,pensiju indeksācijas atjaunošanu,t.s."atraitņu pensiju" ieviešanu,neapliekamā minimuma piemērošanu NĪN,iztikas minimuma pārskatīšanu,pensiju griestu atjaunošanu?
>10.26
&
skolā nevajadzēja ņirgt par teicamniekiem, uzdzīvot, dzerties.............tad būtu alga.
pareizi
p
lielākie dzērāji valstī skolotāji,bibliotekāri,māsiņas,sanitāri...un jā ..sen jau vajadzēja ieviest pašapkalpošanās veikalus,lai visi salašņas brauc prom tur,kur tādus uzskata par cilvēkiem
  • 0
  • 0
māmiņu algas
m
tikai nodokļu maksātājiem. Valstij dzīvniekus nevajag
...pareizi...
.
...jo te taču neiet runa par algu palielināšanu ...valsts pārvaldes sektorā strādājošajiem...(kas dienu un nakti "smagi" strādā Latvijas pilsoņu labā ) ...
Kaija
K
Visu mūžu esmu maksajusi nodokļus, nekad nav bijis pat iespējas nemaksāt! Pensija 100 latu!
Toties
T
Toties izskatās, ka bijusi iespēja nestrādāt.
  • 0
  • 1
Tanta
T
Kaut ka par pensionāru interesēm neviens neiestājas. Jāsāk organizēties vēlēšanās uz protesta balsojumiem, Vienotībai tas labi nebeigsies. Neviena cilvēcīga piedāvajuma!
viesis
v
Ir jau vēl viena lieta. Tajā intervijā Viņķeles kundze šausminās, ka ļoti daudzi iedzīvotāji maksā sociālo nodokli no 200 latiem, un tāpēc viņiem nebūs pensija. Par pensiju skaidrs, protams, ka Latvijā cerēt uz normālu pensiju, ja neesi miljonārs, ir muļķīgi. Pārsteidz kas cits, vai tiešām kundze domā, ka minimāli visi pelna 400- 500 latus, tikai neuzrāda visu valstij? Ja viņa tiešām tā uzskata, tad jāsaka, ko var prasīt, un kāda jēga vispār no ministres, kurai nav ne mazākās sajēgas par to, kas notiek valstī....
Igo
I
manai māmiņai nodokļos nebija jāmaksā puse no algas un arī pārējiem bērniņiem ************************* Padomju laikos mēs maksājām 9% sociālo nodokli un 25% iedzīvotāju ienākuma nodokli. Bet lai kā tajos laikos valsts garantēja "māmiņu algu" vai, pareizāk būs -- dekrēta atvaļinājumu!
12345
1
pretīga, ciniska ...
figlis
f
Bilde interesanta. Nez vai 2 pirksti ir mutē iebāzti vai nav?
Pensionars
P
''Vienotība'' ir visnoziedzīgākā,vislielākā naudasholiķu,vislielākā nodokļu maksātāja naudas tērētāja nevajadzīgos,duļķainos projektos,nevajadzīgos pirkumos.šī valdība jāpadzen.Ministru kabinetu jāvada Valsts Prezidentam,kā to darija KāRLIS ULMANIS.
Kompromiss
K
Ministre pauda cerību, ka koalīcija par šiem jautājumiem kompromisu panāks, gan uzsverot, ka kompromiss nozīmē piekāpšanos no abām pusēm. Iesaki rakstu draugiem _______ Piemēram - kompromis varētu būt vēl vienas "dzimumvinādojošas" ngrāmatiņas izdošana :) Nebūs dzimstības, nebūs problēmas ar māmiņalgām u.c. neērtām ar bērniem saistītām lietām :)
Tedis
T
Kāds pārsteigums! Ātrāk jāpatriec šī radikālā liberāle, kamēr Latvija nav galīgi sagrauta. Liberālisms ir visu mūsu nelamju cēlonis kopš 1992.gada. Kāpēc? Tas labi aprakstīts 'Sliktajos samariešos". Tas nav izdevīgs mums, tas izdevīgs vecajām valstīm. Un tādi kā Viņķele strādā pret savu valsti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas