Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Laikrakstam Diena jauns galvenais redaktors – Guntis Bojārs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to Inga
t
Pirms vairākiem gadiem Dienu veidoja tie, kas nu Ir... :))
Inga
I
Dienu nepērku un neabonēju jau vairākus gadus. Bojāra komentārus arī nelasu - nav interesanti. Labi bija tie pētnieciskie gabali. Bet "Ir" abonements man jau ir!Un prieks ir to lasīt!Lai nu veicas Guntim un Vikijai!Bet šī atlaišanas politka AT ne pie kā laba tāpat nenovedīs.
labi
l
Nu kurš tad nezina, ka neviens cits stiprāk par IR darbiniekiem nealkst Dienas beigu galu:) Vispirms aplika Tralmaku, tad Andersoni, tagad Bojāru un vēl daudzkārt trakāk. Zini kāpēc? Tāpēc, ka saprot - Bojārs ir spēcīgs profesionālis un ar viņa Dienu nebūs tik ērti, kā pēdējā laikā ierasts. Un tās lielās IR kaudzes kioskos tiešām liecina par milzīgu vienkāršo lasītāju interesi:). Lai veicas.
neviensnavneizstajams
n
IR laikam nav ko darīt,tad visi raksta šeit,duraki!
lasitaja
l
Galvenais redaktors tomer ir ne vien galvenais cilveks redakcija, kas vada kugi, bet ari avizes seja. Bojaram jadoma par to, kads vins izskatas. Jasakopjas. Un jasaprot, ka cilveki no dienas gaida ne tikai interesantus stastus, bet ari kvalitati. Labu, pareizu latviesu valodu, kas diemzel pasam Bojaram ir tumsa bilde, lidz ar to jasaubas vai dienaa valoda ka veertiiba buus cienaa. Bet ja nebuus - nelasisu, lai kads butu teksts!
Melnirbe
M
Viendien krāmējoties atradu 3 g. vecu 'Dienu". Ak tu dieniņās, ko tā krīze ir nodarījusi medijiem! :( Tiešām skumīgi. Kāpēc Andersone prom, tas man skaidrs. Karmas likums nostrādājis jau šajā dzīvē.
XX
X
Varbūt jau es ko nesaprotu, bet man šķiet neiedomājama situācija, kad šādā amatā tiek iecelts cilvēks BEZ augstākās izglītības.
velta
v
Bez IR darbiniekiem žurnālu lasa arī parasti Latvijas iedzīvotāji, kuri nekad nav strādājuši Dienā. Bet Tu laikam gan esi Dienas darbiniece? Tiešām negribēju nevienu aizskart.
neaizmirstule
n
Smieklīgi šo visu lasīt, jo ezītim skaidrs, ka komentos pulcējušies aptuveni vienā nozarē strādājoši cilvēciņi. Īpaši kruti ir IR darbinieku komentāri:). Paldies, noteikti izlasīšu, kādu kārtējo depresņaku Jūs tik interesanti esat uzrakstījuši rītdienas numurā. Vai nauda pašreklāmām beigusies, tagad jāspieto pa komentāriem noliekot bijušos kolēģus? Neskaudiet Gunti Bojāru - no jūsu rējieniem nemazināsies ne viņa talants, ne darbaspējas. Un jūsu varēšanu tas nepacels. Galā to vai kaut kas ir labs vai slikts izšķirs lasītājs.
hei
h
lai dzīvo IR! Ko tur vairs par bijušo "Dienu".
cukurbiete
c
Kā neviens nav uzrakstījis, ka arī vārgulīgais reklāmas pārdošanas vadītājs no piektdienas ir kritis no krēsla un džipa :) Laikam jau dikti bija paspējis izšeptēt reklāmas naudu. Kaut gan kāda tur nauda, ja visam 80 - 90 % atlaide. Varētu teikt reklāmas lielizpārdotājs :) No šāda tipiņa būtu jāturas pa gabalu, ja grib, lai bizness turas.
IR fane
I
Tiem, kas raksta, ka Diena nerullē utt. , ka vairs naabonē iesaku sākt lasīt nedēļas žurnālu IR. Patiešām kvalitatīvs saturs. Prieks par katru numuru.
slida
s
Tie, kuri analizē Bojāra frizūru vai ķermeņa konstrukciju, droši vien paši ir ar resniem alus vēderiem, skūtiem pauriem un tukšām smadzenēm. Būtu lasījuši regulāri Dienu un skatījušies LTV Panorāmu, saprastu, cik zinošs un pētniecisks ir šis žurnālists.
lasītājs
l
Novēlu aizbēgt no draudiem iekrāsoties dzelteniem - šodienas avīzes pirmais vāks nav laba tendence.
Kārlis Streips
K
Gundar, lai veicas! Diena ir un paliek profesionālākais no Latvijas laikrakstiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas