Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Laikraksts: "Jaunā viļņa" rīkotāji kārtējo reizi gaida ierodamies Abramoviču

"Jā, mēs šogad gaidām [krievu miljardieri] Romānu Abramoviču," tā laikrakstam Telegraf teicis jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs. Detaļas viņš nav vēlējies atklāt, taču paziņojis, ka šogad konkursu apmeklēs virkne pazīstamu cilvēku un viesu ziņā konkurss būšot vērienīgāks nekā iepriekšējos gados.

Jāpiebilst gan, ka baumas par R.Abramoviča ierašanos klejojušas arī citus gadus._Telegraf _norāda: šogad ticamību baumām par miljardiera ierašanos Latvijā palielina tas, ka viņa jahta _Pelorus _atrodas salīdzinoši netālu no mūsu valsts, proti, pēc interneta portāla _vesseltracker.com _datiem, sestdien, 24.jūlijā, tā bijusi pietauvojusies Stokholmā.Aizvadītajā nedēļas nogalē Latvijā ieradās jahta_ Le Grand Bleu_, kas pieder R.Abramoviča biznesa partnerim, investīciju kompānijas _Millhouse Capital UK Ltd _vadītājam Jevgenijam Švidleram. Šo jahtu R.Abramovičs uzdāvinājis savam draugam un biznesa partnerim 2006.gadā, liecina _Čas _vēstītais. Sākotnēji izskanējusī informācija, ka Latvijā ieradusies R.Abramoviča jahta, vēlāk netika apstiprināta.Pēc A.Rumjanceva _Telegraf_ stāstītā, J.Švidlers ieradies ne tikai uz _Jauno vilni_. Aģentūras LETA rīcībā bija informācija, ka viesu mērķis varētu būt naftas ieguvēja TNK-BP kontrolpaketes īpašnieka Mihaila Frīdmana rīkotās vakariņās.

Baumas, ka Latvijā uz konkursu Jaunais vilnis ieradies R.Abramovičs, izskanēja arī 2006.gada jūlijā. Tad Rīgas ostā pietauvojās grezna jahta. Tomēr vēlāk izrādījās, ka peldlīdzeklis pieder vienam no ietekmīgākajiem Tuvo Austrumu uzņēmējiem - Kutaibam Alganimam, kuru apciemot Rīgu bija uzaicinājis ekspremjers Valdis Birkavs, atgādina aģentūra.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas