Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Laila Pakalniņa: Par veiksmi!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.B.
I
Nu, bet atbalsta jau to kontrabandu valsts- ar saviem t. sauc. valstsvīriem. Nevajag nemaz UZSKAITĪT piemērus- tie ir pārpārēm. Kā karātavu humorā var noraudzīties, noklausīties katrā tirgū piedāvājumus. Jācer, ka REIZ nāks pie jēgas !
eleja
e
ne ne tur kaut kas nav pareizi. uznemejs ir uznemejs lai pelnitu naudu. un balerina ir balerina lai lekatu. tapec ta analogija ir ... patiesiba nav analogija. tikpat labi varetu parmest uznemejam kapec vins tikai tads efektivs un efektivs, bet neleka nemaz. uz visparigakas nots - tik neatlaidiga ta doma par valsti ka kaut kadu eterisku butni, kura varetu klut bagataka un bagataka. varbut pietiktu, ka uznemejam lautu ietaupit nodoklus, vairak nopelnit un pabarot bernus. neiesaistot valsti, to valsti-valsti
Ilmārs
I
Kontrabandu neatbalstu, bet ko lai šie cilvēki dara laikā, kad mūsu varas pārstāvji izplūst svētā sašutumā par to, ka viņiem aizrāda: valstij ir jārūpējās par saviem pilsoņiem! Izrādās, nē - katram pašam ir jābūvē sava labklājība. Jātaisa biznesa plāni, jāmeklē, kur ņemt naudu, jāizgudro Latvijas Nokia utt. Laimīgs, kas to spēj! Bet, ja cilvēkam nav dotību uz biznesu, ja viņš ir tikai labs izpildītājs specialitātē, kura vairs nav vajadzīga kā skolotājs, ārsts, arhitekts, celtnieks. Un viņam nav dotību uz citu amatu. Vai arī viņš jau ir par vecu kam citam, neizdevīgs darbinieks. Ko darīt tiem, kas parasti uzticas citiem cilvēkiem, tāpēc biznesā tādiem vispār nav ko darīt? Biznesā pārlieku uzticēties partneriem ir krahs. Biznesā jābūt haizivij.
dzeris
d
Kad to dara privātpersonas, tas vēl tā, bet, kad uz to faktiski aicina mūsu "visnacionālāk domājošās un vispatriotiskākās " partijas ministrs, tas izklāusās, vismaz, dīvaini. Ministrs ir politiska figūra, kuram, it kā, būtu, pirmkārt, jādomā par valsts interesēm, nevis par atsevišķas aviokompānijas interesēm, un, ja viņu neapmierina nodokļu politika, jānāk ar priekšlikumiem, kā to uzlabot, nevis jāizturas tā, it kā viņš būtu vai nu kāads vispār no malas, vai šīs te aviokompānijas darbinieks, un, jāaicina nemaksāt nodokļus. No uzņēmēja viedokļa tas ir saprotami, no politiķa un ministra - galīgi garām. Nu, bet te jau visa TB, kuras vārdi un darbi nekad nav sakrituši.
Ņirga
Ņ
Interesanti - cik liels procents tiek pāri robežai. Piemēram, man pie mājas ir uzradies jauneklis ~ 17 - 18 gadi, kurš tirgo kaut kādas nezināmas markas kontrabandas cigaretes. Tātad pāri robežai kāds ir ticis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ušakovs: Apstākļi mainās, Saskaņa - nē

Partija Saskaņa nav mainījusies, mainījušies tikai apstākļi, intervijā aģentūrai LETA apgalvoja partijas Saskaņa saraksta līderis Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās Nils Ušakovs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas