Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Lapsa pametis laikraksta Telegraf padomi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x
x
Es domaju tas saistits ar Telegraf atlaisto redaktoru, kurs aprakstija gadijumu, kad skolnieks Ushakovu nosauca par duraku. Baumo,ka vinu atstadinat "paludzis" pats mers. Protestejot aizgaja vel 1 darbinieks, bet Lapsa, iespejams, sajutas nedroshi vel jo vairak ar savu reputaciju shaja medija !!!
die ganze wahrheit
d
Roters Fuks
YL
Y
Pirms WW2 pasaules labākais laikralsts krieu valodā bija Rīgā iznākošais Sevodņa. Tā vietu varēja ieņemt Telgraf. Vienu brīdim izskatījās, kad tas piedrēja Belokoņam. Maonoties īpašniekiem, Telelgraf palika par pļāpu avīzi un tagad nobraucis purvā. Izskatās ne bez L. L. līdzdalības.
jo
j
Juutas baigi svariigs , ka izplata taadus pazinjojumus.....
nja
n
Lato melo visiem vai pats sev, telegrāfs visu laiku ir bijis SC rupors, vismaz Stepanova. Nevajag izlikties par baltu un pūkainu. To zināja visi un arī paši neslēpa.
abet
a
telegrafs divos gados kļuva par "pjatuju kolonku" ar specializāciju valsts un tās pilsoņu nomelnošanā - no objektivitātes tur nebija ne smakas.
I.Gr.
I
Lapsa ar cilveeku aprunaashanu un nomelnoshanu centaas pelniit lielu naudu. Es gan vinju par zhurnalistu neturu. Zhurnalistiem jaabuut goda apzinjai!
^_^
^
Būš Lapsim vairāk laika sēdēt komentāros :)
Fakts
F
Jā, viņš ir jau XII gadsimta hronikās minētās aģentu Lisicinu dinastijas atvase!
change
c
Signore Cervonco Lisenko
sorry
s
Červoņeco Ļisenko
Grīva
G
Man piemirsies Lato īstais vārd un uzvārds. Ja kāds atceras, atgādiniet. Kaut kas slāvisks bija.
hosa
h
Te sadibinātas Žurnālistu biedrības-Paidera un Rožukalnes-vadībā,ko tad tās saka,ka dēļ viena Rīgas mēram nevēlama raksta,šķiet,dēļ viena viņa sekretāres zvana,īpašnieki,kuriem kājas aug Maskavā,nosviež redaktoru Krasņicki.Tā taču totāla angažētība un iejaukšanās redakcijas darbā vienas partijas SC labā.Un ja nu šie SC būtu valdībā paņemti?
TO aha
T
Grostiņ, kad godīgu darbu sāksi strādāt?
aha
a
Nuja. Citādi par viņu visu laiku rakstīja tā: KAS MAKSĀ UN KAS RAKSTA? Tautas saskaņas partijas kongresā uzstājās Vadims Jerošenko - Lato Lapsas un Jāņa Jurkāna partneris laikraksta Teļegraf izdevēja padomē , raksta delfi: Laikraksta Teļegraf jaunā izdevēja AS News Media Group padomē ir arī žurnālists Lato Lapsa, liecina Uzņēmumu reģistra (UR) dati. Padomes priekšsēdētājs ir Jānis Jurkāns, bijušais Tautas saskaņas partijas līderis. Kopš 2006.gada viņš ir “Baltijas asociācijas – transports un loģistika” prezidents, kurā apvienojušies uzņēmumi, kuros vara pieder tā dēvētajiem Aivara Lemberga opozicionāriem, kā Oļegs Stepanovs un Olafs Berķis. Padomē ir trīs cilvēki: priekšsēdētājs Jānis Jurkāns, priekšsēdētāja vietnieks Vadims Jerošenko, kurš vienlaicīgi ir finanšu kompānijas Laika stars valdes priekšsēdētājs, un padomes loceklis Lato Lapsa, kurš ir SIA Baltic Screen vienīgais valdes loceklis. Vēl interesanti: Stepanovu tur aizdomās par krāpšanu lielā apmērā Ventspils uzņēmējs Oļegs Stepanovs atzīts par aizdomās turamo kriminālprocesā, kas tika sākts 2005.gada 20.jūlijā par krāpšanu lielā apmērā attiecībā pret AS "Latvijas Kuģniecība" (LK) un tās meitasuzņēmumiem, kā arī par darba pienākumu nolaidīgu pildīšanu, kas saistīts ar neizdevīgu līgumu noslēgšanu, radot LK būtisku kaitējumu - ap 29,1 miljonu ASV dolāru. Stepanovs tiek turēts aizdomās pēc Krimināllikuma 177.panta 3.daļas. Tas paredz sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 13 gadiem vai ar naudas sodu līdz 150 minimālajām mēnešalgām, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas. Stepanovam piemērots drošības līdzeklis - uzturēšanās noteiktā dzīves vietā. Paskatīsimies, ar ko TSP sadarbojas Jānis Jurkāns un Lato Lapsa: Jerošenko atmaskots kā sevi pašslavinošs konsultants bez reāla seguma redaktors: A.Deģis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas