Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Lapsa rakstīs arī par Ēlerti, ja viņa pretendēs uz prezidenta amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oi
O
Lapsas komentāri par visām konferencēm tikai liecina par viņa domāšanas spēju trūkumu, kas pašu degradē citu acīs tika tālu, ka Kluba laikā radītais imidžs ir noslīdējis zem "0". Laikam tāpēc grāmatas ir tikai kopijas uz slikta papīra, bet nevienas svaigas domas... Kāpēc Hitleram nepietika ar zobenu, bet vajadzēja arī Svēto grālu - tāpēc, ka ar spēku vien nevar pārvaldīt - vajadzīgas arī dziļas zināšanas un empātija..
Lāčplēš
L
Zatlers ir normāls vecis.Vismaz par to žīdmasonieti "nācījas māti" ir veselīgāks pret latviesu tautu.Cik tā žīdene VVF ir parakstījusi slepenus dokumentus par labu žīdiem????Par Zatleru!!!Nost ar pezdurastiskajiem anglosakšūžīd ielikteņiem!!!Lai dzīvo latviešu tauta!!!!Nost ar antikrista vērtībām!!!
Kuks
K
Maskačkā tādu puisi nepazina, varbūt kāds šestjorka. Bet tas, ka ir pediņš, kā portālos raksta, šķiet melots. Lai gan der atcerēties, ko Ļeņins rakstīja Pēdējās vēstulēs par Džeržinski un kompleksaino lielkrievu šovinismu, kas piemīt tautību zaudējušiem poļiem (poļžidiem). Varbūt šlosera aktīvā cīņa pret gejiem arī ir kādām dziļākām saknēm? Nezinu.
Zane Grīnberga
Z
Netīro veļu skalo...Šlesers jau vienmēr ir bijis bandīts no Maskačkas, tā jau visi runāja, bet arī bandītus Dievs maina...un viņi kļūst par normāliem ģimenes cilvēkiem....
MM
M
Raksta un raksta. Īsts rakstnieks! :P
reālists
r
No itā visa ja ne labāk,tad vismaz jautrāk. Tiko kā vienu apdirsa. Iespējams ka ar cerību ka apdirstajiem Latvijā augstāki reitingi. Tagad plika šantāža. Ak ja tu kuce šitā,tad es šitā. Nu ja tas viss dotu kaut minimālu cerību Latvija 201x-Čikāga 1921,tad tautai bezgalīgajā tumsā uzspīdētu kāds gaismas stariņš.
antidemagogs
a
Ja kaads ir nogalinaajis cilveeku, tad sii lieta jaaizskata likumaa notiektajaa kaartiibaa, nevis jaasit anoniimas klacas portaalos. Latvijas Republikaa pagaidaam veel tiesu spriez tiesa.
antidemagogs
a
Lato Lapsa kjeras pie santaazas?
kaka
k
pirms dazhiem gadiem taada vienotiibas deputaata nemaz nebija, taa kaa jautaajums garaam. es savukaart gribu zinaat, kad ainis atmaksaas valstij veeleeshanu miljonu?
kaka
k
gaidu graamatu par godmani un cukuru.
jautājums
j
Vai Lapsa rakstīs arī par to, ka "Vienotības" deputāta Modra Jaunupa dēls Edgars pirms dažiem gadiem nogalinājis cilvēku ?
Dace-ina
D
Tu īsti nesaproti, par ko runa! Nav runa par kandidēšanu, bet par cilvēka godīgumu! Mums ir ļoti svarīgi, lai valsti vadītu godīgi un uzticami cilvēki, tāpēc paldies Lapsam par lielo darbu, kura rezultātā varam skaidrāk ieraudzīt, kas ir kas! Tās ir mūsu tiesības, jo politiķis nepieder tikai sev!
K-K
K
... Ak tad ta, nav neviens simpatisks politisks speks !? Kas ar to ir domats ? Vai tie ar
ina
i
Cik saprotams, Lapsa rakstīs par visiem, kuri grib uz kaut ko kandidēt. Tad jau viņam pašam jāiet par prezidentu.
I.Gr.
I
Latvieshi ir leetticiigi, ja tic visam tam, ko kaads "rakstnieks" raksta, lai ar taadaam graamataam pelniitu naudu. Jo objektiiva patiesiiba peec manas pieredzes cilveekiem nav pieejama. Patiesiiba ir pieejama un aptverama vieniigi Dievam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas