Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte
Viens no Latgales partijas līderiem Jānis Lačplēsis Dienai sacīja, ka partija vēlas no starta Saeimas vēlēšanās gūt "maksimālo efektu", ar ko skaidro ieilgušos partneru meklējumus

Latgales partija ir sašķēlusies

Pēc tam kad Latgales partijas valde paziņoja, ka nolēmusi uz Saeimas vēlēšanām slēgt sadarbības līgumu ar līdzšinējiem partneriem apvienību Jaunā Vienotība, viens no Latgales partijas līderiem Daugavpils domnieks Jānis Lāčplēsis vietējiem medijiem sacīja, ka tas tomēr vēl neesot galīgais lēmums. Daugavpils novada deputāte Janīna Kursīte (LP) Dienai piektdien pieļāva, ka varētu vēlēšanās startēt no apvienības Attīstībai/Par!. Tas rada iespaidu par Latgales partijas šķelšanos.

Top komentāri

Jānis
J
ir tāda sajūta, ka visas latviskās partijas pirms vēlēšanām tiek sašķeltas. Latgalē ir tik svarīga Latvijas daļa.. mēs negribam zaļos cilvēciņus... Lūdzu sāciet kautko , lai Jūs paliktu vienoti.
Monvīds Melnis
M
Tā taču nav Janīna Pakule-Kursīte, bet kāda cita no LP? Vai tad profesore būtu mainījusi partijas kā vecus zedeņu mietus kāzu kautiņā?
punkts
p
Kur var iepazīties ar “Attīstībai / Par!” uz Saeimu izvirzītajiem biedriem. Tīri subjektīvi man nav pieņemami daudzi no "Attīstības" biedriem. I
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas