Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Latvenergo: parasti vēršanās tiesā neapstādina tarifu spēkā stāšanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ircic
I
Kas tā par likumdošanu un mistisku metodiku, kas ietekmē cenas? Ja akcionārs ir valsts, kas gan rada tiesisko bāzi, gan apstiprina uzņēmuma darbības plānus? Gan lemj to, ko darīt ar peļņu. Nu, nevajag izlocīties, vienotībai nav ar ko budžetu aizlāpīt, tapēc te .irš par jauninājumiem, investīcijām un rekonstrukcijām. ko - ar tiem 40 ļimoniem nepietiktu??? nekas, nekas - būs dumpis, būs vienā brīdī, vēl jau tikai tāda pašūmēšanās, nekas nopietns. Bet Dieva dzirnas arī lēni maļ..bet maļ.
jumors
j
Demogrāfiskā situācija parasti sekmīgāk risinās tumsā, nevis tad kad abas demogrāfiju stiprinošas puses katra sēž pie sava datora.
Pilsonis
P
Zagļi un meļi, ja ne tiesa tad tauta jūs apstādinās.
balelins
b
Cilveki! aizejiet uz pietiek.com tur siki aprakstits kapec elektriba tik darga!!! Tapec ka ,,likumigie zagli,, Skele, brali Vinteri, Berkis un daudzi citi ir uztaisijusi ,,likumigas zagtuves,, razo par TRISKARSU CENU zalo un veja elektribu bet Latvenergo piespiez maksat vienkarsos pataretajus!!!! bet Skelei vien ir smaksats 30 MILJONI LATU!!!!! LUDZU KAPEC ELEKTRIBA TIK DARGA!!!!!!!
Zinu
Z
Es zinu, ka nākošajās Saeimas vēlēšanās balsošu par KRISTĪGAJIEM DEMOKRĀTIEM. Viņi pirmie bija tik drosmīgi un paziņoja, ka tiesāsies pret Latvenergo tarifiem.
KadMonopols
K
Normālā situācijā jau jebkura produkta cenu lielā mērā nosaka iespējamo klientu pirktspēja, bet tā šai valstī nav svarīgs rādītājs. Latvenergo vajaga un būs tā...
Dzintarzeme
D
Par mūsu valsts ierednu kompetenci ir vel diskutejams jautajums, jo man ir pietiekoši daudz e-pastu sarakste ar valsts institucijām par dažadu jomu jautājumiem, kuras atbildes nevies uzticību, konkreto ieredņu zināšanām
Barons
B
Es nebeidzu atkārtot, ka jaunie tarifi īstenībā ir jauns nodoklis, jo visu Latvenergo peļņu savāca Dombrovskis. Un tagad Bariss & Co ir spiesti paaugstināt tarifus tieši Dombrovska dēļ. Citādi uzņēmumam ar 40 milj. Ls peļņu nav nekāda pamata paaugstināt tarifus. Kādēļ gan neviens nerunā skaidru valodu? Baidaties? No kā? No Kampara, no Dombrovska, no Zatlera?
Adatiņa
A
Ko Jūs Baris, muldat, ja kam ir cena palielināta,tad tas ir uz mūžīgiem laikiem! Beidziet melot! Cilvēce jau jums tik un tā netic!!!!!!!!!!!!!
sviests
s
šoreiz varbūt nebūs kā parasti, jo Latvenergo apetīte augusi un augs vienmēr. Lai savas algas samazina atbilstoši valsts ekonomiskajai situācijai.
boc
b
IR gan viena alkatiga valsts un pie tam vel stulba briesmigi
ddd
d
ko muldat - mazakus tarifus nakotne,jus alkatigie visi tikai paaugstinat protiet, kad bus gals tai alkatibai ???
ome
o
Mums ir valsti graujoša demogrāfiskā situācija. Latvenergo uzliek tarifus, kas patiesi, šo situāciju nākotnē vēl pasliktinās. Patiesībā Latvenergo izstrādātais tarifu plāns ir pretvalstisks, jo pasliktina esošo situāciju. Kura nodibinātā jaunā ģimene var atļauties VISPĀR! bērnus!? Saprātīgās - točno nē!
:)
:
Skumji ka Barisam tagad ir jātaisnojas par to ko nolemj augšas .....
Hahaha
H
Sveiciens valdības un Latvenergo idiotiņiem! alūksniesiem.lv: "Arī mūsu uzņēmēji izvēlas lētāku elektroenerģiju" (pirks no igauņiem). Valstij atkal piķis gar degunu...Muļķus pat baznīcā per.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas