Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Latvija atbalsta uzbrukumu Kadāfi spēkiem, izvērtēs iespēju iesaistīties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ha
H
Ja mūsu tautai un Latvijai būs pēc tam jācieš no jūsu šaurās un neapdomīgās rīcības ,iesaistoties tajā karā,tad jums nebūs nekāda vairs attaisnojuma.,jo mēs esam pret karošanu svešās zemēs .Ja gribat karot un esat tādi baigie varoņi,tad piesakāties paši,tur jums īstā vieta,bet nepadariet par ķīlniekiem vienkāršo Latvijas tautu.
vai
v
vai vai vai avai, kristovski vienu pašu un tūlīt
pulkvedis
p
Nevajag runāt Latvijas vārdā - personīgi es nekad neatbalstīšu nevienu invāziju citā valstī , ja tas ir faktiski uzkurināts šauras lielvalstu naftas mafijas interesēs ,to , kuri ar putām uz lūpām brēc par par demokrātisku iekārtu , bet paši dzen svešā valstī armiju , lai sagrābtu naftu !
pīstens
p
drosmīgais šakālītis
mazjuksis
m
valdin,tu tach nav visa Latvija lai paustu muusu nostaaju.Pastaavi pie ratiem vai izej pameetaa shkeepu,kaa jauniibaa,vai arii pab raukaa komandejumos, lai paustu savu Nasing speshial
rezerves leitnants
r
Uz priekšu, V.Kristovski.
jautātājs
j
šitas mums ārlietu ministrs... slakteris kā finansists ir bērna šļupsti... ak, jēēē...!
rega
r
Kristovski uz Lībiju ieviest rietumu demokrātiju! Nožēlojamais āksts!
no taalienes
n
stulbums. kas ir ANO drošības padome? .... - tur dažas valstis lemj par izšķirošām darbībām uz zemeslodes t.i. dažas valstis ar juridiskiem paņēmieniem ir netaisnīgi ieguvušas tiesības noteikt citu tautu likteņus. ko šī ANO darīja padomijas okupācijas laikā? neko! šī organizācija ir asv filiāle - un tikai! kauns par mūsu antiņu runasvīru stulbumu.
Lelle
L
OPĀ! Sākušies nemieri Sīrijā....Es tikko pirms brītiņa par to ieminējos!Nu ir skaidra bilde: ir sācies 3. pasaules karš un Vangai būs bijusi taisnība, ka 2011.gada pirmajā pusgadā viņa virs Eiropas redzot izaugam sēnes... Vai Lībijai, Sīrijai ir atoms? Irāna ir tuvu tam, bet ja nav, tad krievi klusiņām iedos...un tad tik ies vaļā boiņa... Tas bildē izskatās pēc sajukuša psihopāta.
artūrs
a
Ai, viņiem visiem vajadzētu paklusēt. Mazā Latvija tagad tēlos "vareno Eiropu", sūtot n tos 1000 kilometru tālu savu "palīdzību". Latvijas nozīme šajā lietā ir 0. (starp citu, tieši tikpat daudz cik lielākajai daļai Eiropas). Arī Kristovskis diemžēl ir 0. Labāk būtu par ārlietu ministru atstājuši Roni- viņš bija sakarīgākais ārlietu ministrs, kāds Latvijai jelkad bijis. Karotāji atradušies....
tātā
t
Kristovski, tev lejasgalu vajadzētu apmainīt vietām ar augšgalu!! No lejasgala reizēm kas pasprūk, bet no tava augšgala sprukuma vēmiens nāk!
Zaldāts
Z
Nav nekur jāiesaistās.
Žuks
Ž
Nu nevajag, Ģirtvaldi, skriet ratiem pa priekšu, it īpaši, ja tie ripo no kalna... Labāk klusēšana sudrabs. Bet laikam jau nonākot augstos amatos, verbālā nesaturēšana daudziem Latvija'ir iedzimta.
ALLDO
A
ES neatbalstu! Ko Tu ,Kristovski,vecajs āzi, uzskati Latvija? Vai Jūs smirdīgie ministri un 100 Liekēži, kas sit zoli Saeimā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas