Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 24. maijs
Marlēna, Ilvija, Ziedone

Latvijā pagaidām neplāno ieviest pedofilu ķīmisko kastrāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
omiite
o
hahahahaha! beidzot no Igaunijas visi pediki skrien uz Latviju.Lai dzīvo Esti
Ieva
I
Un otrais ir domāt ar galvu. Piemēram, tās pašas bieži piesauktās aproces ir lieka naudas tērēšana. Amerikā varbūt, jo tur daudzviet bērns pārvietojas tikai ar dažāda veida transportu, tāpēc pilnīgi pietiek, ja....nevazājas ap skolām, taču, piemēram, Rīgā, bērni atrodas visur! Pat ja pieņemam, ka policija pie mūsu satiksmes paspētu laikā!
Ieva
I
Jebkurā gadījumā pirmkārt ir jādomā nevis par to, kā sodīt (sākumā varētu vismaz likumos paredzēto piešķirt), bet par to, kā mācīt bērnus!
Ieva
I
Tas kas lien biksītēs mazām meitenēm, nav nekāds vecis! Arī tad, ja meitene ir sasniegusi pubertāti!
Reo
R
Kādēļ kaut ko t';adu vajag? Tās ir papildus izmaksas un tad jau arī politiķi būtu jāqizsūta no valsts arī.
Juhans
J
Kad valstī tik slikta demogrāfija, kastrēt nedrīkst večus.
nu nu
n
pagaidām neplāno ieviest pedofilu ķīmisko kastrāciju ko vēl gaidīt??? Kamēr vēl entie desmitie bērni tiks izmantoti dažu individu tieksmju apmierināšanai!!!!!!! Tiem lēmejiem par šo nopietno lietu vajadzētu lai viņu bērnus kāds izrūnī, visos caurumos un pazemo uz visu atlikušo mūžu, tad beidzot kāds izlēmīgāks, Spējīgāks būtu no tām mūsu amatpersonām! Maz ir pazemoti? Maz nelaimju ir noticis? Ko Jums vēl vajag sagaidīt? Kamēr vispār uz katru soli viss būs pārvēties slimā izvirtībā!!!
auns
a
Tautas apmaksati 60 specialisti !!! Kas, mums to pedofilu tik daudz? Ta tie nodokli izterejas. Bagata valsts! Miljons turp miljons surp. Un prasa lai es godigi maksatu nodoklus, lai pec tam visados projektos izsvaiditu! Vienu veterinararstu un lieta darita. Kads arsts savu karjeru varetu turpinat tada veida.
vells
v
Arī šeit "providus" priekšā! Un ar saviem superslepeniem un superefektīviem ieročiem, kuri nu nekādi vēl nav iedarbojušies. Oligarhi traucē vai Maskava? Negribas jau piesaukt, pretīgi un necilvēcīgi, taču ja atklāsies, ka pēc kāda laika tajā pašā Polijā vai Igaunijā pedofīlijas noziegumu skaits salīdzinājumā ar Latviju būs krities, visi šie "providusi" kā minimums būs jānotiesā ar mūža ieslodzījumu! Tāpat kā tie, kuri pieļāvuši, ka šādas apšaubāmas reputācijas organizācijas sāk noteikt, kas ir un kas nav noziegums un ar kādām metodēm tas izskaužams.
jautājums
j
un kā tiks galā ar sievietēm-pedofilēm? izraus olnīcas?
Ieva
I
Gribi teikt, ka cilvēks, kas savu iegribu labā mocīja un pazemoja bērnus, pēc tam, kad viņam nogriezīs olas, pēkšņi kļūs par svēto? Neesi dzirdējis, ka lai iznīcīnātu dzīvniekā tēviņu, šis dzīvnieks ir jākastrē pirms dzimumnobrieduma? Jo raksturiņš pēc tam nemainīsies! Mainīsies tikai iespējas, taču ne jau dzimumakts pedofilijā ir galvenais, bet tas, ka upurim tiek laupīta pašcieņa!
būs anatomiska
b
vajag cirvi un bluķi un linču tiesu.
Izlasiet, ja nav slinkums
I
Tepat portālā. Pārprastais humānisms Piektdiena, 14. janvāris (2011) 09:27
starp citu
s
"Latvijā izmantos Temzas ielejas programmu, kas paredz dzimumnoziedznieku pāraudzināšanu terapijas ceļā." Bez eifēmismiem - Temzas ielejas programma nozīmē smagu noziedznieku automātisku atbrīvošanu, tiklīdz tie atsēdējuši pusi termiņa.
Ieva
I
Neesi dzirdējis, ka mums ir pilns potenciālo pedofilu upuru, kas nezina, kāpēc nedrīkst iet līdzi svešiem onkuļiem un arī tantēm? Tāpēc nezina, ka vecāki nespēj izskaidrot, par ko ir runa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas