Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Latvijā Polijas prezidenta bojāeju pieminēs pirmdien

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Linda
L
Visdziļākā līdzjūtība Polijai un poļu tautai...
kaka
k
nu kautkur tak tam zoodaarza iemiitneikam ir jaadodas. es tik zinu, ka ja z-valdis nogaaztos ar lidmashiinu, ljoti maz cilveeku seerotu.
KLM
K
Zatlers nedrīkst doties uz Maskavu. ................................................... ........................... Diemžēl, uz zoodārzu atpakaļ arī...
re kā
r
Zatlers nedrīkst doties uz Maskavu. Tas būtu ģļēvulīgi un zemiski.
Hmmm
H
Eiropas Savienība (ES) ARĪ ir izsludinājusi pirmdienu 12.aprīli par sēru dienu, lai pieminētu sestdien aviokatastrofā Krievijā bojāgājušo Polijas prezidentu Lehu Kačiņski un viņa dzīvesbiedri, kā arī pārējos tās upurus, svētdien vēstīja Rietumvalstu plašsaziņas līdzekļi. Briselē sēru dienā karogi būs nolaisti pusmastā pie visām ES iestādēm, bet ES apspriedes un sēdes tiks pārtrauktas uz 2 minūtēm, lai ar klusuma brīdi pieminētu bojāgājušos. ES prezidējošās valsts Spānijas ārlietu ministrs Migels Anhels Moratinoss ir saskaņojis šo lēmumu ar ES prezidentu Hermanu van Rompeju.
Dusma par stulbo latvieti!
D
Mūsu kaimiņvalstī Lietuvā sestdien jau noticis aizlūgums par bojāgājušajiem, valdība ir izsludinājusi trīs dienu ilgas sēras."Mēs trīs dienas sērosim kopā ar poļu tautu, kas pārdzīvojusi milzīgu traģēdiju," pēc valdības sēdes sacīja premjers Andrus Kubiļus. ------------------------------------------------- ----------- Tātad LIETUVĀ jau TRAĢĒDIJAS dienā, sestdienā, noticis aizlūgums un jau pasludinātas 3 sēru dienas. Visu CIEŅU Lietuvas prezidentei Daļai Gribausklaitei un Lietuvas valdībai! Taču LATVIJĀ kamēr STULBAIS latvietis ar savu vadību izkasās ... Nožēlojami! Ja Maskava nebūtu paziņojusi, ka 12.aprīlī viņi izsludina sēru diena, tad mūsu IDIOTS zaglers nebūtu vēl joprojām pamodies...
nu nu
n
Izsaku visdziļāko līdzjūtību Polijas tautai šai smagajā brīdi.Ja Zatlers 9.maijā dosies uz Maskavu priecāties par Staļina bildēm rotātajām ielām tad to uztveršu kā splāvienu Polijas un arĻatvijas tautu sejās , un uztveršu to k;ā vienu no lielākajām nodevīnām no prezidenta puses. |Atliek apsvērt iespēju doties trimdā , jo šis Maskavas apmeklējums norāda uz to ka tiek meklēta iespēja nodot Latviju krievu rokās!!
Zaiga
Z
Draugi! krievu terors uzņem jaunu vilni. Latviešiem jābūt ļoti saliedētiem, gudriem un modriem. krievu mošķi nežēlo nevienu, arī paši savus tautiešus, tātad runa ir par garīgi slimu nāciju. Lūgsim Dievu, lai krieviņi paliek nespējīgi savā rīcībā.
Kolega
K
Visdziļākā lidzjūtība Poļu tautai un radiniekiem !
arvids
a
Es šādā valstiskā sērošanā saskatu tikai liekulību. Par lidmašīnas avārijā bojā gājušajiem sērojam, par simtiem tūkstošiem citu upuru citviet pasaulē ne... Kādi kritēriji, kāda atšķirība? Vai prezidents ir vērtīgāks cilvēks kā citi? Manuprāt, ne, un tādēļ šāda šķirošana ir liekulīga, šīs sēras ir tikai politisks žests, kam nav nekāda sakara ar cilvēcību un morāli. Turklāt katoļiem būtu jāpriecājas, ka jaukais, labais prezidents tagad būs Paradīzē. Sērošana ir tikai sevis žēlošana, egoisms, kā arī pūļa efekts, masu psihoze. Katru dienu pasaulē iet bojā desmitiem tūkstošiem cilvēku, tostarp tūkstošiem bērnu no vardarbības, bada un slimībām. To ignorēt un publiski sērot tikai par vienu saujiņu cilvēku - tā ir liekulība un farss.
Berta
B
Tas viss ir līdz vājprātam skumji un groteski. Nesaprotu, kāpēc valdības ārkārtas sēdi nevarēja sasaukt jau šodien.
sera
s
sēru diena, manuprāt, ir lieka
!
!
Vienkārši trūkst vārdu!
lēni
l
Kamēr mūsu valdība pirmdien lems par sēru dienu, tikmēr citās valstīs tā būs sēru diena. Vai tiešām šādās situācijās ir jābūt birokrātiskiem un vai nevar pasludināt pirmdienu par sēru dienu bez tās valdības parādes? (ja nepieciešams formāls ministru balsojums, tad tehnoloģiju laikmetā to var izdarīt arī brīvdienā)
jurists
j
Līdzjūtība Polijai sakarā ar īsta VALSTS VĪRA un savas valsts patriota traģisko bojā eju! Līdzjūtība visu bojā gājušo ģimenēm!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas