Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Latvija pretendē uz atbalstu no Sorosa Ārkārtas palīdzības fonda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
borcinsh
b
...brachka, paskaidro man-tumsham : vai mes nemsim kreditus no visiem kas mums tikai dos ?
reku
r
Sorosīti latvijai ir nodarījuši neatgriezenisku ļaunumu, ar kura sekām vēl būs jācīnas vismaz divām paaudzēm!
Danute
D
vai ta ir labdariba ,vai kartejais aiznemums?Ta ari zales sava laika izsaimniekoja,kas ienaca Latvija ka labdariba.Pajautajiet deputatiem,kas vinas sanema,ne jau trucigie vecie cilveki.Tados punktos tiek iekartoti savejie un lieta darita.Ceresim,ka si valdiba ievedis kartibu
ciniķis
c
Tvnetā jau ir raksts par to, ka ar augustu sāks dalīt pārtikas pakas trūcīgajiem. Latviešu trūcīgie ēdīs polijā un lietuvā ražotu pārtiku. Interesanti, ka viens gudrinieks oponējot Krievijas propogandiskās filmas par Latvijas dzīvi pēc PSRS, izteicās, ka Latvijas divas zemnieku saminiecības varot pabarot divus Krievijas apgabalus. Kā tad nu mums tā tagad sanāk, ka nevaram paši sevi pabarot un pārtika jāiepērk polijā un lietuvā?! Tas lūk ir "atvērtās sabiedrības" un "brīvās konkurences" rezultāts. Tikai nevar saprast - soross iedos par velti to putraimu paku vai aizdos? Ā, un vēl tajā pašā Tvnetā rakstīts, ka trūcīgo skaits strauji pieaugot Gulbenē vien esot 300 ģimeņu un tas vēl ir bez reālām masu atlaišanām no publiskā sektora t.i. skolotāju, policistu, VID u.c. iestādēm un tas ir situācijā, kad vēl ir bezdarbnieku pabalsti. Rudenī tas viss beigsies, tad redzēsim cik būs trūcīgo, sevišķi ar apkures sezonas iestāšanos.
Dzintars
D
Man liekas George Soros pameta Latviju jo ta bija neglabjami korumpeta. Un ta turpinajas lidz pedejas TP LLP/LC ZZS koalicijas. Varbut ir raditaji ka tie beskaunigie valsts sponsoreta valsts izlaupisanas laik garam??? Cerams
zvirbulēns
z
Tu zini, patiesi jāsaka bļāviens, bet nekas, šoreiz viņš tiks uzmests, naudu paņemsim un slavēsim, bet tas arī būs viss :))))
zvirbulēns
z
A ko prasīs pretīm, ēbreju kompensācijas likumu 200 milj. latu, ne dolāru apmērā, nodokļu atlaides sorosa organizācijām?
Cilevič
C
Eh, jūs, homofobi. Sorosa nauda tiks mums, otrai minoritātei, proti diskriminētajiem krievvalodīgajiem ļaudīm.
bļāviens
b
tūlīt zvirbulēns atmetīs karoti - sorosiešu nauda..
Juris.
J
Kā pirmais kuram tiks dota palīdzīga roka naudas izteiksmēs, " zilās brālības" Latvijas grupai "Mozaika". Viniem ir ļoti nepieciešami, lai varētu propogandēt, reklamēt izvŗtību un to izplatīt.
Edgars
E
Jaaaaa... Vēl Latvija varētu aizņemties no "Inserviss kreģit". Protams, uz noteikumiem, aizņemies 100 atdod 1000. Nez uz kādiem noteikumiem aizdod Soross? Pieņemu, ka Gejparādei jātop par valsts svētkiem jaunajā atklātajā un integrētajā LV sabiedrībā.
mirdza
m
Ka tik Lembergs vēl nenoskauž! Ja nu viņš un Škēlem dabūtu lauvas tiesu, tad varbūt žaunas aizvērtu uz ilgāku laiku par sorosiešiem Latvijā.
chingacguks
c
Rindā pēc maizes klaipiņiem ar kravas automašīnām pirmie būs Šķēle, Lembergs un Kalvītis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas